110930 TGIF, eller?

herregud vilka dagar, jag är heeelt slut. hade mer än gärna behövt vart ledig en dag i helgen men det finns ju aldrig någon som kan jobba!! åeh. aja, igår jobbade jag mellan 12-21, vilken kväll, stod inne vid provrummen och höll på svettas ihjäl hela kvällen alltså!! helt sjukt varmt, det var fuktig luft!! direkt efter det åkte jag upp till min bebiskusin som fyllde 19år, käkade lite tårta osv för att fylla på sockernivån ;) sen åkte jag förbi donken och tog med mig kvällsmiddagen hem till min sambo också. har aldrig ätit så god donken mat alltså, fyfan va jag njöt!! var dessutom längesen jag åt på donken. sen däckade vi i sängen.

känner mig knappt utvilad idag och idag blire jobb 9.30-19.30. men det blir spännande med 2 jobb :) dagen kommer säkert gå fort hursom!! sen ska jag skynda mig hem till mysmiddag. och ikväll ska jag inte röra en fena (hatar att skriva så för då händer det alltid nått). hoppas ni får en underbar fredag!!

PUSS


denhär kvällen med mina gosungar var allt annat än lugn


110928 fina fina håkan

älskar denhär låten alltså!
håkan hellström-precis som romeo



Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?


22:12, mitt hjärta..


att älskas utav dig, är det vackraste för mig

                                                                             ♥

20:45

idag har jag drivit runt på olika saker på staden hela dagen. var längesen jag va en hel dag på stan kan jag säga haha!! har hunnit fika 3 gånger, jajjemen :P. först var jag ju på möte somsagt blev bjuden på kaffe och bulle, gött. mötet gick bra, så nu äre bara att vänta och se om dom behöver mig eller inte :) jag föväntar mig ingenting.

sen kom evelina ner på stan och vi tog en fika och kollade lite saker, jag köpte rouge eftersom att h&m egna är king, den sitter som sten alltså :) sen hämtade jag upp jenny vid 17, hade lovat att fördriva tid med henne innan hennes personalmöte kl 19. så då drack vi varm choklad. grett de :) sen gick jag hem och fick mysmiddag i en lägenhet fullt med tända ljus och mys. skulle kunna ha det såhär varje dag faktiskt!!!!!!!

jajjemen 40spänn. nu blire forts på idol.
gonatt
PUSS


110926

idag är dagen då det händer..igen. haha. ska på ett jobbmöte. jag gillar inte ordet intervju så jag säger möte. jag har tänkt mer och mer på det och det känns bättre och bättre. har inte förberett mig någonting alls, jag tänker svara spontant som den spontana människa jag är och passar inte jag, då äre inte mig dom behöver. punkt och slut, inga hard feelings här heller. allt har en mening vettni, då dyker det upp nått som passar :)


igår jobbade jag, det var trist att gå hemifrån en mysig söndagmorgon. fast det gick snabbt för det var helt ok med folk ändå. sen åkte jag upp på sporthallen och såg slutet på j's match. och sen lagade vi världs god middag alltså!! potatis och morötter i ugnen, helstekt fläskfilé och smör´och vitlöks stekta sparris och champinjoner. och till efterätt blev det en hallonpaj med kokosgegga ovanpå och te. sjukt god. sågt receptet på den på baksidan av icas frysta hallon paket. var tvungen att testa!


nu ska jag torka håret och klä på mig. måste ju se lite anständig ut iaf ;)
PUSS

22:21, längre dag..

har hunnit jobba, ätit god middag, vart på fika hos pappa och skjutsat malin och ändå är klockan bara 22:20 typ. vad hände?!. medan alla festar ikväll så kryper jag ner i soffan med honom som jag tycker bäst om. som jag får rå om helt själv alldeles förlite!!! min fina älskling.

så nu har jag inte tid med.
ha en rolig kväll!
PUSS

10:07, framtiden del 2..

aaaaaaaaaaaaaaaaah, jag dör av förvirring!!! som att det inte var nog med att tänka på detdär jobbet så har ett till dykt upp som på ett silverfat. ett jobb vars namn klingar härligt i öronen. däremot finns ett problem i detta sammanhang, en vän. en vän som gärna också tar detta jobb. ååååh hatar sånthär, jag vet att jag inte kan rå för att det ringer men fanken jag hatar att trampa på andra, för det är de sista jag vill. hade jag vetat dethär vet jag inte vad jag hade gjort. men ja. nu äre bara till att göra det bästa av situationen och hoppas på att allt löser sig. ska på möte på måndag iaf.

det kanske inte ens blir nått av de två jobb jag har blivit tillfrågad till möte för. men det gör mig inget faktiskt. för då passar inte min personlighet och då äre inte där jag ska va. för min personlighet är så stark så den måste passa för att det ska fungera. hur det än blir så löser det sig nog tillslut, men det är alltid jobbigt innan det är klart. och jag hoppas att detta inte förstör nått...

får fundera mer på dethär fastän jag inte orkar.
hare gött
PUSS

110924

åt supergod middag med brudarna igår, sjuk lyx att maten stod på bordet när man kom hem från jobbet, lyfte inte ens ett finger :) sen drack vi goda drinkar och inväntade neger faten som kom hem från turkey. när klockan nästan var 01.00 traskade vi ner på baksidan(det vill säga olearys) och kollade in deras öppning med alla barn. vill ju dö när mina danstjejer står på golvet och är cp packade. då känner jag mig lastgammal.

vid kvart i två vi ut och efter lite tjafs(tillhör ju vardagen vid utgång från olles) och inväntan av alla så skulle vi på donken. men jag tyckte det var en omväg hem så vid halv tre traskade jag hemåt istället.

& idag är en annan dag och vitlökssmaken som gisela förgiftade oss med igår sitter kvar. haha.
ha en fin lördag.
PUSS

110923

god middag igår och sen mys hos gisela som flyttat, skitmysig lägenhet har hon :) när någon flyttar vill jag också flytta och göra om för de är så kul. fast när man väl står där med alla kartonger är det inte lika kul, det har jag inte glömt iaf. äh, får bo här ett tag till. blir ju som nära hem från larrys nu igen ;)

idag väntar jobb 10-19.30 sen middag med brudarna. blir sjukt trivsamt!!
ha en helt fantastisk dag, vi ses på gina.
PUSS

16:50, framtiden..

mötet som var en jobbintervju gick bra. det är en konstig sits att gå på en intervju som man inte sökt till. det är smickrande att bli tillfrågad, men samtidigt måste man ju lägga fram sig själv på ett bra sätt också haha.

ja det gick i vilket fall bra och känns kul, är kluven till 3453542 miljarder typ. trivs så sjuukt bra samtidigt som erfarenheter och utveckling är vad jag är ute efter.. det visar sig... hoppas jag..

nu ska jag packa träningsväska och vänta på syster
PUSS


väääärldens bästa arbetskamrater!!


110922

har min fina lediga dag idag som inte alls är så ledig egentligen. ska på ett jobbmöte (intressant huh;)) och sen ska jag på en annan grej. hatar när man inte får säga saker haha, gör dock inget eftersom att jag är världens bästa på att hålla hemligheter, till min för- och nackdel. efter allt de ska jag på middag och sen ska jag till gisela. somsagt är det fridfullt att va ledig. eller?!.

meeen iaf, så läste jag mina inlägg för typ ett par år sen. då handlade mitt liv om träning.. träning träning träning. jag saknar faktiskt träningen, men ska sanningen fram är jag rädd för att börja träna mycket igen.. har alldeles för lätt att trilla in i samma spår som förut & min kropp skulle aldrig någonsin palla det igen speciellt inte nu när jag har jobbet. det är fan en konstig känsla att vilja så mkt, men ändå stå emot... men det kommer väl en dag när jag känner mig stark nog att hantera det också, då äre jag som tränar sunt igen. inte för att jag behöver det utan för att jag tycker det är kul och inte som förut när jag var besatt.

tycker dock att jag kommit långt bara av att kommit till insikt över vad jag höll på med.
nog snackar om de, nu ska jag forsätta tvätta innan jag ska på möte.
ha en fin dag
PUSS


från en tid när träning var det enda jag visste
(men fanken va kul jag haft med dessa tjejor, världens bästa danfamilj)


110921

haha jaa alltså igår. vad ska man säga ?! KLART JAG SLUTADE I BRUNFLO!!! alltid när jag säger att jag inte ska nått så händer det, det är helt jäkla magiskt. meeeen, nu vare ju inte för innebandyn jag åkte dit utanför sällskapet såklart ;) Åkte med rebben, majjis, blomman och martinsson. och fyfanken va vi skratta alltså, inte nog med att vi skrattar annars men nu var ju alla övertrötta alltså!!! jag kunde bara kolla ner i backen när jesper frågade om jag hade sett hans mål (hade väl fanken inte tid med att kolla på innebandy?) haha.

jäjä, sen och trevlig kväll med favvisar!!
idag är en ny, hård..med betoning på hård.. dag.
det blir kul :)
PUSS


på fest hos majjis


110920

ihelgen har jag vart i stockholm, det var bra kul häftigt jobbigt tröttsamt intressant inspirerande... Försökte lämna alla dåliga känslor som stockholm gör mot mig just nu hemma på hotellrummet. & det gick rätt bra ändå. Var ju på föreläsningar från morgon till kväll alltså, hann dock med en sväng till kista och en finmiddag på Linas bar (älskar det stället alltså). & jag tror jag kommer leva på energin från alla helt makalöst bra föreläsningar i några veckor framöver. Önskar att alla kunde vart där och lyssnat!!


Men idag äre jobb som gäller, och efter det lite mer jobb med forever. jajjemen :)
Sen när jag jobbat klart har j match i brunflo, men dit orkar jag verkligen inte åka. hehe.
ha en fin dag.
PUSS 

110915 breakeven



They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding

Cause when a heart breaks, no, it don't break even.


110914, när allt blir fel

jag orkar inte.......................................


110913

vilken grå dag. men det gör inget, för idag kommer jag och johanna ha så mycket att göra på jobbet att vi inte ens kommer hinna titta ut. blir nattskiftet ikväll så det är bara att hålla i hatten va.

igår bjöd jag min syster på kvällsfika, det var snällt av mig. & idag börjar jesper på ett nytt jobb. fun for him känner jag. men på fredag åker iaf jag till stockholm. DET blir kult :)

PUSS

110908

dagen har sett ut som så att imorse kom pappa och dogsen på fika, dom var fanken mer vild än tam och jag skrattade bara. Så det var med ett stort leende jag gick på jobbet (skrattar nu bara när jag tänker på domdär tokhundarna alltså haha). Jobbade till halv åtta, hade häcken full (älskar det) och sen sprang jag vidare på utbildning (kan berätta mer om det jobbet i ett annat inlägg :)). efter utbildningen hade jag ännu ett litet möte och nu sitter jag här. färdig för idag. Men mycket får man gjort, och många härliga människor får man träffa som ger en sån inspiration :)

Så nu ska jag vänta på att gosen kommer hem från träning så blire middag/kvällsfika och godnatt.
imorgon är en annan dag och då ses vi på gina 10-19.30 (då äre jag och lindany som jobbar, kom in om ni vågar ;) )
PUSS

en bild säger mer än tusen ord..



hittade en bild som utstrålar precis det jag kände i inlägget innan.
dock var detta förjävla längesen som ni kanske ser på hårfärgen.
PUSS


110907

vetni att denhär månaden är inte nådig mot mig någonstans.. jag bara jobbar och jobbar och jobbar. blir väl så när tre jobb ska gå runt. som att inte de vore nog så jobbar sambon varje sekund jag är ledig. hinner knappt säga godnatt till varann. men vi har fått en fin rutin på att kolla på tv4play och idol varje kväll innan läggdags. det är en bra avslutning de (speciellt när man får popcorn i sängen till, det är så skönt att sova på salt).

ikväll trodde jag att jag va ledig efter jobbet och skulle få fixa lite naglar, duscha lite hår osv... meeeen så hade man ju glömt att man planerat in ett fint litet möte runt 20. fyfanken alltså. jag måste chilladown.

men hare gött ikväll ni...................
PUSS 


110901

har vart ledig idag och även j på förmiddagen, så vi passade på att fixa en massa ärenden och myste runt överallt och avslutade med en fika i grytan:) när han åkte på jobbet så åkte jag och marl till angie, jag saknar sånt häng. orka att alla inklusive migsjälv ska vara så upptagna jämt!! Har även kollat runt lite på utbildningar idag och konstaterat att miun inte har ett enda helt program som passar mig. så jävla tragiskt. så det får bli flytt om jag hittar nått kul. OM det någonsin blir plugg, jag gillar som att jobba ja :)

nu väntar jag på att muppis ska komma hem så vi kan kvällsfika
har glömt att äta middag idag (läs inte orkat)
mamma döda mig inte !!
så kvällsfika kan vara behövligt om j vill ha sitt huvud kvar, hehe.
PUSS


på fjället fick jag iaf fika, det var gött de
fyfan va jävla grann jag va också, bjuder man ju på!


RSS 2.0