Gött i själen..

Kvällsis är det bästa målet på hela dagen!

Godnatt
PUSS


Pluttisar

Igår hade jag dessa galningar på besök!! Det är kärlek de ❤


Påsklov

Jag hade en sjukt trevlig påsk i fjällen med skoteråkning, grillning, umgänge, oboy och mintu osv :) MEEEEEN.....varför har inte jag påsklov?! Lite gött!!

Godnatt
PUSS!!


Ideal hysteri

Blir helt matt över denna uppståndelse över en skyltdocka som finns på Gina i Stockholm!! Det finns EN skyltdocka, som stått där i 5 jävla år utan att någon brytt sig, vips kommer ett tight plagg på och folk blir heeeelt galna!! Visst, dockan ÄR inte fin när revbenen syns, men det är EN docka!!

Den modellen av docka finns alltså inte i Östersund. Jag har jobbat mycket med skyltdockorna på Gina i hela Norrland och har aldrig sett några utstickande revben!

Sen till alla som säger att dockan inte har storlek 36 utan typ 32/34. till er vill jag säga...VA BRA ATT NI VET SÅ JÄVLA MYCKET DÅ!! Den har "normalt" storlek 36 eller S. För jag klädde på dockorna varje vecka, så jag VET ju det!!!

Förstår att folk blir upprörda men herregud va det gått över styr! Typiskt svenskar att hoppa på en våg när något går emot, bara döda fiskar följer med strömmen tycker jag!!

Ja det va de. Blunda när ni går förbi den butiken i Stockholm då och gå och handla på kappahls generous avdelning om kläderna är snyggare på dockorna där! BARA NI ÄR TYST PÅ FB!!!!!!

Godnatt
PUSS


RSS 2.0