14.32, surprise..

ni som inte är sjukskrivna eller hemma av någon annan anledning idag missade ett jäkla bra oprah program, så ni vet, det var om överraskningar som hon gjort under åren, det var helt sjuka saker, jag gillade varenda minut av programmet.

& igår var vi på bästaste lasse w, han är magisk, det går inte att säga mer.
tack för ännu en helt fantastisk spelning..
PUSS


bild som jag tog på yran 2008


091130, 19år& sjukskriven..

ja, jag orkar inte dra hela historien eftersom at det tar fruktansvärt lång tid att skriva med bara vänstern. menne, jag är iaf sjukskriven i minst 2 veckor vilket suuuuuuuuger. vafan ska jag göra liksom, dansshowen kan jag juh vinka byebye till också.. och att det är höger, kan inte skriva, inte smöra en macka och inte skära maten, haaaandikapp.

iaf så gjorde jag illa mig på jobbet, lagerdörren  och jag blev osams och nu sitter gipset där det sitter iaf. jag och akuten var lite osams med, där jag tillbringade 11timmar. 

idag ska jag iaf ha mina söta dansbarn, ett litet ljus i mörkret, jag har juh trots allt lovat dem en överraskning också, det blir fika för hela slanten, sen på fredag har dom uppvisning dom små liven :) sen är det snö nu också, ett feeeett plus. bara inte gipset blir blött.

nu ska jag käka lunch,
PUSS

091126, tuggtugg.

angelica kommer gilla rubriken, nästan lika mkt som kram kram ;) möhö.

iaf så har jag precis ätit en såndär tuggummiklubba, och hur kommer det sig att detdär tuggummit inuti ALLTID fastnar i tänderna?! hate it. ändå köper jag dom jätte ofta. aja iaf, nått som är ännu mer osoft är att jag håller på få ögoninflammation tror jag, kanske bihåleinflammation med, imorse när jag vaknade såg jag nämligen ingenting och är alldeles knarkröd. det är domdär dumma medicinernas fel, som ska rensa ur kroppen på gamla infektioner, då måste dom tydligen komma upp igen också. bläo. blir det inte bättre sen blir jag arg.

menne, nu ska jag rulla in mig i ett täcke, för det är så jävla kallt.
"för han är så varm, och jag fryser", kunde inte undgå det citatet nu känner jag, sorry tess ;)
PUSS

14:50, guldfisken..

eehm, jag hann inte ens logga in på bloggen innan jag glömt bort vad jag skulle skriva, är det inte likt mig så säg. ne,det verkar inte ens komma tillbaka.. jag ska iaf göra mat nu, kolla mer på tv i myskläderna, sen åka & träna mellan 17.30- 21.00. ge mig kraft.

PUSS


13:44, klaaaar.

nu har jag äntligen gjort klart dansen till tjejerna, vi får se vad dom tycker ikväll. jag tror att det kommer bli grymt, bara dom ger sitt hjärta.

har även tittat lite på träningshemsidor typ golds, stepin och fristilen, vet inte vilken som är bäst, kanske blir det ersättare till dansen. vi får se.

nu ska jag duscha, och ringa mamma, sen ringa gisan.
PUSS

091124

idag är ingen bra dag känner jag, jag överväger tillochmed att sluta dansa idag..

PUSS


00:06, porre..

några timmar senare är man på hemmaplan igen, filmen var bra men lång. jag är juh ingen filmtittare så innan reklamen ens slutat så tänkte jag ge upp. men då käkade jag upp alla porre istället, även kallat popcorn från alla utom angie. men som sagt filmen var bra. det var nog allt för ikväll, jag är mätt på gotta och cola zero så nu blir det sängen.

PUSS och godnatt



vargarnas tvättbrädor är juh snyggare än alla vampyrer tillsammans.
dessutom är inte edward snygg, han är bara kärleksfull, det är skillnad tjejer.

091123, new moon.

ny vecka som började med jobb, sen dansbarnen och nu har jag precis käkat, ska duscha och byta om för att sedan åka på bio med mina sköna bönor. det blir twilight, hade egentligen inte tänkt se den förrän jag fått pengar, men eftersom att jag hittade bankdosan idag så kan jag väl öppna sparkontot ännu en gång för mina impulser. då blir både jag och linda glad ;)

så förövrigt så är hon hemma igen, twinilin alltså, undrar hur det kommer gå ikväll på bion ;)
jag befarar det värsta när jag ser bilderna nedan ;)
PUSS




faten, du saknas.. kom heeeeeeeem !!

091121

jag lever, men känner mig mer död än levande faktiskt. är tröttare än faten när hon pluggar, så att hälften vore nog. jag har sovit konstant idag alltså, daniel älskade mig hehe. payback time.

nu ska jag ringa emie & anna som jag lovat.
bilder från igår kommer nog senare när angie inte jobbar.
angelica, jenny & johanna, tack för igår brudar.
PUSS


091120, tgif

eller egentligen känns det som att jag har haft fredag hela veckan, känns som om jag inte jobbat nått alls nästan bara för att jag vart ledig två dagar. egentligen skulle jag vara ledig idag med, men så var vi så mkt folk imorgon så då ska jag jobba idag istället för imorgon, skönt faktiskt, lördagar kan vara sköna att vara lediga på, även om det ger mig mindre pengar nu då men. så ikväll ska jag nog umgås med jennsan som jag var med på stan igår, och även angie och kanske johanna. det kommer bli en mycket bra kväll, jag har den magkänslan, och angie var juh inte svårövertalad, det behövs inte mkt från oss för att det ska bli kul ;)

men nu väntar jag på mormor & morfar så jag kan få skjuts till jobbet eftersom dom ändå ska hämta sissan.
jag har en bra magkänsla idag om allt, även fast jag vaknade och var arg över ett sms, hoppas den håller i sig.
ses då. PUSS


i gotta feeling..

091119, yeeees.

huvudvärken har inte kommit tillbaka än, tack gud.
skönt med sovmorgon en dag också, det är inte varje dag liksom, nu kanske jag kan berätta om att jag, marielle och angelica var till kyrkan igår haha, stora alltså. det var nått michael jackson tribute aktigt med sång och dans, och förlåt ifall någon blir sårad nu.. men vartfan hittade dom sångarna osv? jag låter bättre i duschen alltså. det var så pinsamt så vi var tvungna att gå, fast innan vi gick så höll prästen nån jäkla predikan som man trodde man skulle slippa undan i kyrkan ikväll men icke, och när hon blir tyst så ställer sig nån dåre upp och börjar skrika åt henne. så vi tittar på varann och sen på han när han stormar förbi våran rad och då säger han "jag ska fan döda dom allihopa", helt sjuk i huvet var han. och då blev marielle helt säker på att han placerat ut en bomb så då skyndade vi oss ut.

och innan det förresten, när vi inte alls var på donken, så åkte kanske 5bilar förbi med sirener och tro på fan att dom inte hade fått till världens krock borta vid jula, hoppas att det gick bra för alla inblandade, för när vi åkte förbi när vi åkte hem så fick man jätte ont i magen när man inte visste vilka det var osv, hatar olyckor.


men nu ska jag käka lite frukost,
bjuder på en bild hur fint det var igår på din födelsedag gumman,
din mamma kom när vi skulle gå och gjorde det ännu finare med granris osv :)




lilla gumman vad vi saknar dig..

PUSS

22:17, godnatt.

jag har sån äcklig migrän, så nu ska jag sova innan jag spyr.
tack för idag, mariellegrääs&angelicasterner <3

PUSS

091118

grattis på 19års dagen gumman, hoppas att himlen tar hand om dig. vi ses senare idag.


901118-070505, tiden läker inte alla sår..


PUSS ängel

091117

jag vet att jag är dålig på att säga det, att jag kan verka less. men hur många misstag du än gör och hur många gånger du än faller, så kommer jag alltid att ta emot dig.. för du är min syster, du är den bra delen av mig som jag glömmer bort ibland, den som får ta alla hårda ord och motgångar, den som inte tillåter mig att ramla eller göra några misstag, du är den.. den delen av mig som alltid står kvar även när jag tappar bort mig själv på vägen. du är den som värmer mitt hjärta, för jag vet att du står vid mig vad som än händer.


min syster, glöm inte bort att jag älskar dig,
även då jag är dålig på att visa det..



malinstrindlund 870701


091116, jag saknar dig..

ett år sedan gud tog er tillbaka, ett år senare förstår jag fortfarande inte..
jag saknar ditt leende som skiner ikapp med solen, jag tänker på er jämt.



alexander larsson, du var bra rakt igenom..



21:14, vart tog filten vägen?

jag har då inte sett mig under en filt på hela kvällen, för efter mötet blev det pannkakor hos mormor&morfar och efter det så åkte jag tillbaks till dancehall och tränade i enochenhalvtimme, det var skönt. så nu kom jag typ nyss hem, ska lägga in lite träningsmusik på träningsmp3n som äntligen funkar igen, förstår mig inte på den?!

filten verkar få bli en annan dag i veckan
nu väntar musiken, sen tv och täcket.. men först alltid en dusch, inte lukta usch..
PUSS



här är den, fast jag har den rosa..

091115, söndag.

söndag igen, vilket är otroligt skönt faktiskt. idag tänkte jag bara mysa under en filt men innan jag kan göra det så måste jag åka på ledarmöte på dansen klockan 16.30, sov fan svinlänge idag, tror min kropp verkligen behövde det jag.


igår var jag med emie & sigrid, vi spelade kort och käkade på mc. jag var djävulskt blöt om fötterna då det bara var slask, men det kändes inte så aktuellt att byta till klackskorna i väskan som jag jobbat i tidigare under dagen i kylan.

i fredags så kollade jag på idol och sen inte så mkt mer, käkade pizza med pappa, men eftersom att han låtsas att han håller sig till GI så köpte han sallad, snacka om puckat. sen innan det var jag hundvakt till girlsen också, gosigt. jag & angelica hann även med en fika på stan osv..

men nu ska jag försöka väcka daniel & göra någon lunch
PUSS




cams&emsie i sthlm 2007

091112

jag ska berätta hur det gick till. jag slutade klockan 18, kanske runt 18.15 var vi utanför vaccinations stället, stod ute i 45 min i kö innan vi ens kom IN !! och 5pers efter oss kom in sen stängde dom för dagen, kanske skulle köpte en lott idag med när flytet var med.. iaf, därinne väntade en till timmes kö, och jag som är världens rastlösaste, i vilket fall kom jag sen in till kvinnan (kärringen) som skulle läsa min hälsodeklaration och hon frågade vad man hade för fel eftersom att jag var i riskgruppen osv, sen så skulle juh dom berätta om man måste ta en till spruta eller inte, normalt ska det räcka med en spruta om man är frisk annars, men eftersom att jag har nedsatt lungfunktion så visste hon inte ?! TACK?!! så nu måste vi ringa en läkare för att veta ifall jag ska ta en till.

men iaf, så satte jag mig i stolen och jag är en sån som måste titta på spruta och armen och allt när dom sticker för att kunna fokusera mig. så sa tanten "jag är lite kall om händerna" jaha tänkte jag ?! som om det skulle vara värre än att du skulle göra illa mig? så "ja det har jag med" sa jag lite frågande till henne, då log hon bara och stack sprutan i armen, tack för den. men det gjorde inte ont, rena rama barnleken om man jämför med stelkrampen osv. jag har fortfarande inte ont i armen eller några andra symptom, men jag tänker absolut inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken. men erkänn att ni redan är överraskade ;) right girls ?

så det var sagan om vaccinet, nu återstår att se ifall jag måste ta en till. skit.
två eller kanske fler timmars kö för samma procedur.



förresten torvallahoes, det var värt att ta den, man kunde köpa fika efteråt ;)
PUSS

091112

dålig dålig dålig uppdatering, men jag har iaf vart i stockholm, jobbat, dansat och inte hunit så värst mer. jo hängt med emma&ida, som jag förövrigt älskar att hon är hemma lilla emsi. sen även angie, henne har jag alltid tid för !!


men ska försöka skärpa mig lite nu, och idag kanske.. KANSKE jag ska ta vaccinet, alla i min barngrupp på 4-5år har tagit den med kommentarer som "det gjorde inte ont alls så jag grinade inte ens" till "det gjorde så förfärligt ont".. men själv camilla 19år gruvar sig fortfarande trots att hennes riskgrupp är utsatt och alla snart gjort det.

men först jobb som sagt, 9-18.
PUSS

091106

man vet att man är hemma hos en kille när pizzaskäraren ligger överst i besticklådan..

fast förutom det så ska jag göra mig klar och gå ut i det mulna vädret,
hörs senare.
PUSS

091105

flygresan gick kanoners, jag som var nervös hela dagen innan, inte likt mig alls.. menne som sagt så är jag framme iaf, wihoow. vi åkte direkt för att handla frukost på maxi som vanligt, sen ikväll har vi kollat på nån dålig bad-ass-niggah-drugs film, den blev bra sista 5min då det hände något, sen dog typ alla.. lätt värt det.

nu ska jag och missarna krypa ner under täcket,
funderar starkt på att ta en liten sovmorgon imorron, har juh ändå inga planer.
men först, lite the hills.
PUSS

091104

jag har precis bokat biljett ner till sthlm imorgon, har inte fått tag i micke än och måste verkligen sova nu. så det är bara på att hoppas att jag tar mig från arlanda och tar mig in i lägenheten annars blire osoft.

har inte packat än, ska lägga fram lite saker nu, bäst så annars blir mamma galen imorgon när vi har bråttomt.
stress
PUSS

091103

jag har sagt i typ två veckor att jag ska se män som hatar kvinnor filmen som jag har hemma men har ännu inte gjort det, jag har heller inte tittat på sista the hills avsnittet som släppt. vad händer med mig ?!

däremot börjar jag 7 i´morgon som ni vet, hur ska jag orka ?! orkar juh inte ens tänka på det nu, det bra är att det kommer bli en så sjuuukt rolig dag !!!! ååh jag ska va med visual tjejerna och exponera o fixa o dona o göra om butiken :D love it !!

men först ringa faten som är tillbaks i östersund, hehe.
PUSS


091102

tur att det var lite folk på stan idag, annars hade dom nog vänt i våran entré när dom såg mig. för imorgon ska jag komma ihåg att ta med mig alvedon på jobbet så att feber tröttheten inte tränger sig på allt för väl.

tisdag, 10-19.30 /dans
onsdag, 7-17 /dans
torsdag, 8-17
fredags, sthlm?
lördag, sthlm?
söndag, sthlm?

denhär veckan kommer att gå såååå fort, jag längtar redan till jobbet imorgon, klå den ni !!
PUSS

dagens tanke går till faten, för att första tåget var försenat så du missade tentan & för att andra tåget var ännu mer försenat så jag fick skratta lite ikväll. lilla gumman. vad vore jag utan dig va ?


23:45

håll mig hårt eller släpp mig helt..




mamma

091101

jag vill bara säga grattis till körkortet till faten & fyfan för att du åkt tillbaks till lund. sen tänkte jag med säga att.. kom till stockholm till helgen ?! för jag, jag och jag tänker nog åka dit, det behövs yes. hejdå alla forumare.

nu är jag bara sjuk, tur att det är cp mycket grejjer att göra i veckan, fullt upp på jobbet (bara roliga saker man inte kan missa!!), sen dansen igen som jag inte hunnit med riktigt.. hur ska det gå med min feber ?!
var på halloween på fredagen, svinkul, men det fick man juh fan för av kroppen på lördagen för efter det har jag bara legat i en massa feber & knappt rört mig. bara vart en sväng till graven igår med tjejerna & sen en promenad idag.. ge mig friskhet.

nu kommer snart angiie & marl, för imorgon åker marl till australien och bara gud vet när hon kommer tillbaka denna gång, skit också..

missa inte ensam mamma söker
PUSS

RSS 2.0