100131, min dag.

VAD ÄR DET FÖR EN DAG ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CAMILLAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA !!!!!


ses vi vid tårtan?
PUSS

100130, dan före doppardan.

sista dagen som tonåring, jag säger inget mer för idag. blir juh lite sentimental o sådär. behöver stöd här. men jag är redo.. mer än redo !!



& dagen plus går till ingela för att hon kom tillbaka till jobbet idag, SOM jag saknat henne !!
PUSS

100128, myyyyysdag.

idag har vart en riktigt bra dag, först imorse var jag iofs jättetrött när jag åkte med mamma till mormor för att baka bullar till min födelsedag som jag tjatar om haha. sen åkte jag & syster ner på stan och det blev några fina inköp såsom:
-kavaj
-underkläder
-topp
-skjorta
-liten kofta

och INGET var från jobbet, när ska jag hinna använda detta egentligen? haha. ja iaf, efter det träffade jag matilda och ines, vi gick på kina och käkade, vi hade masssssor att uppdatera varandra om, så himla trevligt var det, efter det fick vi en impuls och gick på bio, där skrattade vi massor, var alldeles för trött egentligen så vi tyckte att verkligen ALLT var roligt.

nu kollar jag & daniel på torkel i knipa, igen, hö.
sen blire sova, för imorgon är det jobb igen, hihi :)
jag & fläskdoris feta kon signar ut.
PUSS

22:12, helt slut..

jag hoppas ni hunnit smälta låten jag la ut imorse haha. nerå men ikväll tog jag mig iväg på feminine vibe & det var så äckligt roligt alltså, jag var så glad bara över att få köra styrka och träna haha. så nu sitter jag här med linne och tröja som är helt blöta av svett, mums. men det är så sjukt skönt. tur att jag är ledig imorgon då det antagligen vankas träningsvärk haha, så imorgon blire bullbak för någon fyller juh snart år ;)


här är låten vi dansade till ikväll:


trött tjej90 signar ut
PUSS

100127, bög mamma kines.

jag tänkte på en sak när jag käkade frukost nyss, jag kände mig så himla nyttig när jag tog yogurt & hällde i lite cornflakes, ända tills jag öööööser ner socker, jag ville nästan inte titta, skäms på mig.

& att vakna med the voice är bra alltså, tittar ni nu ? isof missade ni väl inte videon som josefin är med i ? den låten alltså, hur tänkte dom då ? slänger upp den så ni också får se och njuta hehe.




måste också göra en liten checklista för mig själv.
- köpa redbull
- köpa mjölk
PUSS

23:54, tack för idag.

nu har jag slitit med detdär dokumentet, så nu hoppas jag att det går att öppna imorgon. så nu kastar jag in handduken för idag, för imorgon blire tidig morgon med dusch osv sen jobb 9-18. hoppas att huvudet hänger med mig imorgon så jag kan dansa lite också, rör på mig alldeles för lite just nu.


söta tjejer som vann storsjöcupen 2006 kanske?

PUSS


100126, jag & tjejerna.

nu sitter jag & tjejerna hemma hos pappa, dom ligger på golvet och jag sitter här, det är såklart udda & öza jag pratar om. jag är lite hundvakt och passar på att gosas. skulle egentligen träna men var så jäkla trött och en migrän är på ingång, istället ska jag nog göra mig varm choklad och invänta ph :)

ska också försöka fixa dendär satans filen som jag inte kan öppna på jobbet, så atte ja.

slänger även in icas nya reklam hahaha. "parodi" på ginas reklam, skitkul ju, jag gillar att hon bara har på sig ginakläder också, där allt typ är på rea, gratis reklam är bra reklam hahahaha..



PUSS

23:59

snart är det en ny dag & snart ska jag kliva upp.. typ.

idag har jobber gått i raketfart och mycket folk har det vart, förståeligt med tanke på att det är löning idag. kom hem rätt sent så då käkade jag lite middag & kikade på först spårlöst, ph & sist ncis. helt perfekt tvkväll. imorgon blir det också jobb 9-18, sen kanske lite dans på kvällen. ma får si.

jag längtar redan efter min mamma..
PUSS


mamsen i frankrike 2005

100125, LÖÖÖÖÖNING

idag är det löning, sooooom jag väntat !! synd bara att jag var sjukskriven halva jävla december så jag fick lite mindre pengar, menne allt är bättre än minus på bankkontot.

i lördags så vid tolvtiden på natten så kom jag och daniel på att vi skulle baka kladdkaka, sagt och gjort så bakade vi kladdkaka och kollade på american pie- the book of love, eller nått sånt.

igår så kollade jag och faten på johan falk och käkade popcorn alternativt godis, ja såntdär gott & mysigt. mums.



& idag äre jobb som gäller alltså.
PUSS


filmen som förövrigt sög.







två mongon en sen lördagsnatt.

20:50, godareeee.

idag efter jobbet käkade jag fondue, godare som sagt. det är verkligen mat för själen det hehe. men ja.

högst upp på min önskelista idag så står:
- att faten kunde få slippa jobba och vara med mig

jag behöver en dos av henne, minst en dos varje dag. speciellt nu idag. speciellt.
jag behöver nått kul nu. alltså är det inte att blogga.


men ni kan få några kuliga bilder, eller jag för mig är dom nått kul.





denna bild är roligast av alla, om man kollar vad jag har innanför jackan hahaha

PUSS

100123, lördag hela veckan.

just i skrivandes stund så borstar jag tänder, ska slänga på mig lite mascara och åka till jobbet, skön jobbdag 12-16.


igår var jag med syster f tills hon började jobba, då åkte jag till systra mi. sen skjutsade daniel hem mig för min skönhetssömn. eftersom att han skulle vara ute och köra folk hela natten. och även fast jag sovit flera flera timamr så känner jag mig som överkörd av ett tåg eller liknande. kanske måste köpa en redbull innan jobbet, det är så jekulst gött även om angelica sitter och neggar ner på det när hon läser snart :)

menne brådis nu kanske.
PUSS


100122, snart så..

jag har gjort om lite, jag kan egentligen inte, men bara man ändrar lite siffror osv så går det tillslut, signaturen fuckar sig, men jag är helt slut i huvet nu faktiskt om jag ska vara ärlig, så nån kan juh berätta vad jag gör för fel sen.

men nu ska jag göra mig iordning, vänta på att pappa ringer, sen hämta nya mobilen, det blir kanon.


100121, jag ber en bön..

jag tänker på er, jag hoppas att lillen blir bra, tappa inte hoppet.
vi saknar dig, jag kan nästan inte tänka på nått annat.

heja liam
PUSS


juste..

GRATTIS TILL SANNA HOLMSTRÖM på din 19års dag stumpan..
GRATTIS TILL SANNA HOLMSTRÖM på din 19års dag stumpan..
GRATTIS TILL SANNA HOLMSTRÖM på din 19års dag stumpan..
GRATTIS TILL SANNA HOLMSTRÖM på din 19års dag stumpan..

091019, dåligt.

jag vet att det har vart dålig update, men de två senaste gångerna jag har uppdaterat så har det inte funkat och ni som känner mig vet vilket tålamod jag haft. har inte suttit vid datorn alls eftersom att jag jobbat så när jag kommit hem vid 20 så har det vart nått bra på tvn sen sovit och så har jag hållt på, kul liv höhö. menne imorron så jobbar jag, till stängning, ja, jag gillar att jobba.

ska försöka gilla att uppdatera oftare också.
btw igår så var det juh idrottsgalan och förutom att sarah sjöström hade solat så att hon var brunare än negern som sjöng som en kratta så tänkte jag först på att helena jonsson inte var där, och då blev jag irriterad, för jag tänkte att så jävla busy kan man inte va så man inte kan gå på idrottsgalan när man är nominerad, dessutom så var hon inne på gina under dagen, ja iaf, sen sa juh mamma att det var för att hon inte skulle bli sjuk till os, det kändes lite bättre, för hon ska inte tro att hon är nått.. höhö.

PUSS

100114, grattis bästa.

nu har finaste tjejerna precis gått, dom kom & fick lite middag av mig, det var mysigt. AFC. förutom det har jag jobbat 10-19.30 idag, men dagen gick fort faktiskt. & imorgonbitti innan jobbet så ska jag följa med pappsen & kolla efter en ny mobil till min tjugonde födelsedag, för som ni vet så lever min som den vill.

nog för idag, är trött i huvet faktiskt.

jag avslutar dagen med att säga GRATTIS MIN BÄSTASTE IDA GYLLANDER på din 20års dag, hoppas att du haft världens finaste dag min fina fina vän. hoppas också att vi ses snart, jag saknar dig. från vaggan till graven.


900131 hjärta 900114, PUSS

22:32, i-landsproblem 1.

hur kan dom sända "so you think you can dance" & paradise hotel på samma tid? jäkla dårar. men det får bli ph på tv6play sen. fyfan va bra dom dansar iaf.

godnatt sen.
PUSS

20:49, som jag lovade..

här kommer bilden på mitt nya korta hår, eller ja det är juh inte kort, men det är juh kort om man jämför med hur jag hade innan.. ni kan juh bortse från att jag ser surare ut än en citron, & "före" kort behövs nog inte, ni flesta vet nog hur det såg ut.



PUSS

100112, klippt & skuret.

imorse var jag & klippte mig, det finns fan inget bättre, känns alltid som att man får med sig ett nytt hår hem. jag klippte typ en decimeter iaf, så nu är det inte så långt längre. men det är så sjukt skönt. nu är det inte slitet iaf :)

kanske lägger in en bild senare, nu är jag hundvakt iaf, jag & sissan var ute och gick ett tag & nu sover hon gott. jag har gjort ett bra jobb än sålänge. ska försöka hinna städa lite nu.
PUSS

100111, skit också.

jag vill inte åka skridskor, jag vill inteeeeee !! jag vet hur det kommer sluta, en håller fast mgi och den knyter på mig skridkorna sen kommer jag stapla där. skit. jag hatar verkligen skridskor, verkligen hatar. kanske ska blåsa håret också ifall jag inte vill att det också ska förstöras i kylan, jag hatar att blåsa håret också, håret blir jätte tjockt och jätte slitet. dumma kille, jag vill inte.

menne, dom har juh aldrig lyssnat på mig förut domdär killarna, så varför nu?
hejdå från en jävligt negativ  tjej.
PUSS

100111, det närmar sig..

det närmar sig födelsedag minsann, ska jag skratta eller gråta ? måste tiden gå så äckligt fort. jag kommer juh fortfarande ihåg när jag slutade nian, första dagen på gymnasiet, jag kände ingen i min klass, verkligen ingen, vilken känsla. men det gick bra det också, som allt annat som ordnade sig.
jag kommer ihåg min första tävling i först bugg när jag var 10, sen flera år senare i disco, nervositeten som fick mig att nästan vilja spy, samma sak med streeten, fast den var mest på skämt kul.
sen kommer jag ihåg första gången jag skulle hålla i en grupp själv, jag var så nervös, vad dom skulle tycka om mig, min dans osv osv, men dom var helt underbara såklart.

allt dethär känns som igår, när det i själva verket är ca 10år sen prick jag tävlade i bugg. kanske runt 5år sen jag började tävla i disco & började leda grupper. då var jag en liten tjej, 15år och livet var minst sagt dramatiskt med alla vägskäl i livet. men det gick bra det med, nu hoppas jag bara att nästa vägskäl blir till något ungefärligt lika bra.. att fylla 20.

PUSS


100110, 00:01, lite senare..

jag vet att det är den 11nu, men iaf, jag är kvar på den 10onde. så grattis sandra på 20års dagen.



PUSS på er

100110, lalala.

lite folk på stan idag alltså. ikväll är det första johan falk filmen, jag & angie ska sola nu & sen vet jag inte om fatna kanske ska med, förhoppningsvis kanske jag slipper sova själv också. dethär blir en bra kväll.

PUSS


100109, jobb igen.

igår var jag med marielle, angelica. faten var även med en sväng. jag trvis så fruktansvärt bra i deras sällskap, det märks verkligen vilka man vuxit upp med, det är som att vara med familjen, familjen jag själv valde..


I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo


nu jobb
PUSS

100108, i'm alive..

jag lever, jag finns, jag andas, jag är uppe. även fast jag tror att jag dör varje gång jag får migrän, så igår var slutet nära igen. idag är det för kallt för att ens orka tänka, och idag ska jag träffa angie & sen umgås med min fina marielle grääs, i like.

men först en dusch, sen back to life.
PUSS

100106, ååååååeh

mina vänner kryper längre och längre ner på minus skalan just nu, för deras skull hoppas jag att dom hör av sig snart, är på toppen humör och är redo för äventyr.
ååååååååeh jag klättrar på väggarna. jag hatar att vara ledig.
PUSS

100106, chillit.

igår fick jag den efterlängtade maten iaf, sen satt vi där på pizzerian nästan tills dom stängde haha, efter det åkte vi till mig för att kolla på hockeyn & paradise, hann även med några dansfilmer. jag & linda var så trött så vi skrattade så tårarna rann typ, angelica uppskattade de.. tror jag.

menne idag har jag vart på pause och fikat med faten,linda,gisela & oscar, det var mys & lagomt såhär på en röd dag och allt. vi får se vad kvällen bjuder på, något spännande hoppas jag !! :)

PUSS

17:54 good girl gone bad.

så blir det när jag inte får mat. faten kommentar var "varför får du ingen mat och hur löser vi dethär?!" svaret böev att snart kommer angelica hämtar mig så åker vi och köper mat till mig, mer än behövligt, det verkar vi vara flera som tycker. speciellt om man kollar på facebook.

livet kanske ordnar sig tillslut..
PUSS

17:01, det går utför..

nu är jag både trött & på dåligt humör, kom inte i min väg.
PUSS

100105, sover fortfarande.

jag har nog inte vaknat till liv än efter juldagarna eftersom att min rubrik nyss hette, 091205, jag säger då det.

nu sitter jag och har ont i huvet, det blir ändring på det. tror iofs att det är för att jag börjar bli hungrig. menne förutom det så var jag hundvakt inatt hos pappa och är det även inatt, mina gosälsklingar, daniel var inte lika glad då han fick ha överkastet som täcke eftersom att vi andra tog stor plats mehehe.

återkommer när jag har mat i magen & är gladare.
förresten köpte jag en kjol idag, en svart högre lite klockad. japp.
PUSS


tjena linda haha

14:32, david beckham

årets första bild ska givetvis vara på guds gåva till människorna, varsegoda mina vänner, se & njut.








sluta dregla..
PUSS

100101, nytt år nya möjligheter.




nytt år & nya möjligheter, bara du själv väljer..
PUSS

RSS 2.0