091231, sista dagen.

jag tycker att det är ganska skönt med ett slut faktiskt, även om det vart mycket roliga händelser iår med och även om vi vaknar upp imorgon och det är som vilken dag somhelst så är det ändå en ny början. jag ska inte ha några löften, det brukar jag aldrig ha, jag ändrar nått på engång när jag vill det. menne, nu äre juh iaf dirty dancing på tvn den är så jävla jävla bra.


just det, och om precis en månad idag fyller jag år.
ha en fortsatt fin dag.
PUSS

091230, december..kylan.

min tandkräm har smakat alkohol i några dagar nu, så med det säger jag godmorgon världen. hoppas ni får en fin dag osv, snart åker jag till jobbet, ska köpa en redbull påvägen, den behöver jag idag ja. sen är det fullrulle.

hoppas att jag får lunch kl13 idag, för då ska jag äta med angie, på kärnan inne i hörnet tror jag. näst sista dagen på 2009 nu, jag tycker det känns skönt, it can only get better..

vi hörs när vi hörs va. vi ses på gina.
PUSS


hon stavas ä l s k l i n g

23:40.

em: camilla, du har inte hello saferide - the quiz?
ca: ne, jag har spotify.


haha ja, & med det säger jag verkligen godnatt.
tack för ikväll min bästa emsie.
PUSS

091229

undrar vad arbetsmiljöverket tycker om att vi jobbar i 10grader, det är inte särskilt varmt det, fingrarna blir helt stelfrusna och min lilla näsa blir alldeles röd. dock tycker jag ännu mer synd om dem uppe på stadium, stackar jävlar.

förutom det så har min hjärna frusit till is så jag har inget att säga, jag ska försöka blunda och hoppas på att nyår inte blir av iår. jag har inga planer, vill inte ha några planer osv osv, jag har helt enkelt bojkottat nyår.

PUSS

091228, nostalgiskt igen.

kommer ni ihåg denhär sedan man var liten ?!



jag kommer ihåg att den spelades hemma hos oss iaf, uppenbarligen eftersom att jag fortfarande kan sjunga med och har inte hört den på iallafall 10år. den är lite mysig juh, life is good.



So after all said and done
I know I'm not the only one
Life indeed can be fun,
If you really want to.
Sometimes living out your dreams,
Ain't as easy as it seems
You wanna fly around the world,
In a beautiful balloon.



PUSS

091227, eller typ 28.

jag är så trött att jag skelar, det trots att jag druckit kaffe ikväll. har även vart på middag hos pappa med alla bonus syskon osv som snart åker tillbaka till sina hem i världen haha, det var trivsamt.

har även jobbat idag, jobbar också imorgon, när man jobbar söndag så känns måndagen alltid som en tisdag, man får helt enketl två måndagar irad. menne, imorgon vare jobb ja, 10-19.30, och en lunch med marcus. snart är året slut, och jag är iaf inte ledig något mer i år.

PUSS på det och godnatt.

091225, juldagen i all ära.

jag överlevde julafton osv osv osv. kan skriva mer om den sen, har ganska bråttomt, ska snart ner till martin & käka middag med grabbarna ikväll !! mys. sen blir det INTE utgång, eftersom att jag börjar jobba 07.00 imorgonbitti och det kommer bli en helt sjuk dag, även om jag jätte gärna skulle vilja gå ut. men jag håller hårt i slantarna och det går lika fint det med !! sömn är bra !!

menne, grabbarna vare ja..
ha en fin kväll.
PUSS

091222

varför blöder man näsblod? jag har snytit mig tre ggr idag, & tre av tre blödde jag näsblod efteråt, jag vågar inge mer. jag fryser, jag ska bada. sen ska jag sova, kanske kolla på första johan falk, hur många gånger har ni hört det nu va ? haha.

på återseende, ungefär så tomt är det i mitt huvud nu.
PUSS

091221

trött trött trött trött, varför är man så trött varje morgon alla dagarn om året ? är inte det lite konstigt tycker ni? hur länge man än sover så på något sätt så är man alltid trött när man slår upp ögonen.. ja.

nu ska jag väcka daniel så att han kan skjutsa mig till jobbet, hoppas att bilen startar liksom.
och ikväll.. får vi se hur pigg jag är, har juh faktiskt lovat mig själv och kolla på johan falk filmerna som jag har hemma.

PUSS


091220, argare tjej.

idag har jag haft en sjukt dålig dag, har haft ont i magen & huvudet sen jag klev upp imorse, jag har skrikit och grinat som ett barn hela dagen, jag har knappt orkat med mig själv haha. tur att jag är ärlig iaf. men iaf så handlade jag sista julklappen idag tror jag, har väl antagligen glömt bort nån som vanligt och får panikhandla en trisslott eller så haha.

sen har eva & rebecca vart här precis, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi klä julgranen ikväll faktiskt. yeeeey. daniel kommer hit snart också så får jag väl bjuda honom på lite glögg för att kompensera upp hur jäkla mycket han stått ut med mig idag alltså, jag har bara skrikit på han & slagit han, typ. DRÖMTJEJEN :D


menne, duschen vare..
PUSS



här var jag glad iaf..

091219, yippijej.

jamen igår då va, så var vi en massa tjejer va, kanske 13st eller nått va, vi åt middag och drack vin, alternativt cider och en mintu på hörnet. ja iaf, så kom vi ner till krogen... sent. typ ungefär en halvtimme innan de stängden, några vurpor senare från alla håll så var vi inne & drack drinkar. en sjukt skrattig kväll som avslutades klockan fem imorse för min del. längesen man hade samlat ihop alla älsklingar på samma ställe sådär.

tack tjejer för igår,
& tack till fatna&gisan för ikväll, fan va jag är glad att ni är hemma igen !!
PUSS

091218

jobbet idag flög iväg som vanligt, precis som tiden flyger nu när jag har bråttomt och ska på middag med brudarna hos angiie, hon kommer absolut ringa och vara jätte arg när hon läser dethär att jag sitter vid datorn, mehehe. ja så ikväll blir det middag och utgång med alla fina tjejer, plus att alla bortaboende kommer heeeeeem !!!! I LOOOOOOOOVE !!!!!


i gotta feeling..
PUSS


091216, skrattmage.

jag har typ ont i magen, jag vet inte om det är för att jag åt mjölk på lunchen eller om det är för att jag och rebecca har skrattat så mycket idag. vi håller på gör om hela lagret för den kommande julrean ;) och vi har verkligen vart trötta i huvet alltså, den ena tröttare än den andra, ja jäklar. imorgon händer det igen, nio timmar på ett lager.. inte konstigt att man blir trött i huvet va.

nu ska nog jag och mamma baka ännu mer julgodis, så får vi se om angiie hör av sig.
PUSS

091215, äääääntligen.

ALLTSÅ ÄNTLIGEN tillbaks på jobbet, jag kände mig som nybörjare igen alltså, man missar så mkt där när man bara är borta en vecka så jag behöver inte ens säga vad nästa två och en halv vecka har gjort mot mig. nåväl, dagen gick hur snabbt somhelst & nu är jag back on track..

sen idag har jag & mamma ätit hos mormor&morfar, sen har vi även bakat lakritskola och knäck, druckit glögg och lyssnat på julmusik, så nu kan jag t.o.m börja tänka att det är julafton nästa vecka. så till helgen måste jag handla sista julklapparna, för i veckan hinner jag inte.

sees då.
PUSS


snart kommer ni hem älsklingar..

091214

idag har vart världens bästa dag faktiskt, jag har vart hemma hela dagen utan att vara ens lite stressad.. jag har städat lite, druckit varm/het choklad och lussebullar, och myst under filten framför the hills & tv.
nu är jag under filten igen & kollar på svenska hjältar, och imorgon får jag äntligen börja jobba igen..

PUSS

23:54, träningspass..

ikväll har jag käkat pizza, spelat wii och dansmatta med honom. det är rena rama träningspasset, det gick bra med handen, var inte så mkt böja därför spelade jag mest golf eftersom att jag ägde honom på det ;)

nu ska jag springa ut till bilen & åka på donken,
hoppas jag får en tjuvkik på angiie då.
PUSS

091212

igår var jag och angelica till bispgården, det är en hel historia i sig haha. men den tror jag att vi tar en annan dag, vi kom iaf hem helskinnade runt ett inatt, sweet. och nu väntar jag på mat & handen gör fortfarande ont, det är min status..


pizza it is, jag har fått dille på det.
PUSS

01:23, godernatt.

nu har precis tjejorna åkt, vad hade jag gjort utan dom va. idag fick jag iaf ta bort gipset, och ingen är gladare än jag !!!!!! dom var  lite skeptiska och det är fortfarande inte över.. men jag ska få ha bara bandage som stöd nu och hoppas på att det blir rejält bättre, annars ska jag tillbaka nästa vecka igen.. kom igen nu kroppen !!!

efter det så käkade jag middag hos mormor, lika bra som vanligt, jag älskar min mormor, det är världens bästa människa, jag säger det lite sällan så jag var tvungen att skriva ett sms till henne och säga att hon är det finaste jag vet, för det tycker jag. iaf.. så träffade jag lindan & vi hämtade upp angiie, hann även med pause & donken, sssssnice. sen blev det äventyr i brunflo & vi skrattade och skrek som att vi var 16 igen, så jäkla kul var det. sen åkte vi hem till mig och fikade lite mer och kollade på johan glans och skrattade ännu mer.


jag sa juh att mina fina vänner skulle vända min dag,
imorgon ska jag duscha på egen hand.. länge...
PUSS


lindacamillaangelica à la 80-tal, 2007

091210, cannonball..

idag är en dålig dag, jag känner det i hela kroppen. en sån dag när en blick kan få mig att gråta. så jag hoppas för gud att jag slipper gipset mer idag, för annars så.. jag hoppas jag får se dendär lindan idag så kanske det vänder, hon är magisk för min själ. det har hon alltid vart.


men nu ska jag klä på mig & göra mig klar för sjukhuset.
PUSS



Its not hard to fall
And i don't want to lose
Its not hard to grow
When you know that you just don't know

091209

jag har haft ont i magen hela dagen, så jefla tråkigt, så idag har jag tagit det mer än lugnt. men snart är friden över, först ett besök hos systra mi sen direkt till dancehall för genrep för my girls..

& imorgon åker gipset.. förhoppningsvis..
d 9/5 2007
PUSS

23:21. blääääo

ibland hatar jag mig själv ska ni veta..

som nyss när jag frågade angelica ifall vi skulle åka på badet imorgon..
ja t.o.m ni vet att jag har gips...

varför jag va ?
PUSS

22:45, ginatricot..

ikväll har vi vart ute och käkat med ginabrudarna, helt ärligt stans skönaste tjejer. så nu har man rullat hem och har ont i magen för att jag har ätit & skrattat så mycket. som chefen sa "jag tror att våran första jobbfest kommer att bli helt galen" haha. menne allltid nån som jobbar så vi måste komma på nån bra tid bara. vi fick även våran julklapp, presentkort på make up store & alla slet upp presenterna som om vi vore 5år på julafton allihopa.


så ikväll tackar jag ginatricot för mat & julklapp,
sen tackar jag ginatjejerna för världens trevligaste sällskap
PUSS

18:01, dagen i bilder..


badhusparken vid 16 tiden..




PUSS

091208

idag har jag hunnit vart hundvakt OCH fixat saker på stan med angie, så jäkla bra va. jag handlade en stickad tröja, ett par stickade strumpbyxor och ett par benvärmare, egentligen borde jag inte skriva det här där folk kan läsa, men mamma lugn.. det var inga skor & allt handlades på jobbet så det blev billigt :)

nu väntar jag på att moster ska komma ner och knyta på en plastpåse på armen så jag kan duscha, jävla handikapp. sen så blir det ut med gina tjejorna jag tror på en gryyyyymt bra kväll..
PUSS


22:30, nostalgitripp..

ikväll har jag vart på dawes julshow, det var skönt att för ën gång inte sett alla danser 7miljonr gånger innan, dom hade gjort det bra som vanligt :) däremot som alltid när jag själv inte dansar så blir jag lite sentimental, när jag såg alla tävlingsdansare tänkte jag på allt kul vi gjort i sverige, herregud..

bilder hjälper minnet



















we feel the rhytm like it is our heartbeat..
PUSS

091206, ny dag ja.

idag.. mår jag bättre än jag förtjänar som angelica&faten hade sagt haha, minst sagt sen jag hade fått ett sms från angelica om att hon dött men att hon återupstått igen hahaha.

somsagt så blir det finmiddag med matildan ikväll hehe, så nu ska jag väl ta & göra mig iordning klä på mig lite osv. & såg ni skidskyttet av tjejerna idag? vafan hände? jag har också strykt, sktrykit, strukit kanske va.. eller ja ni vet.. detdär när man anvädenr strykjärnet hih. det var dagen vettiigaste.. nu ska jag bara njuta av att det är söndag & att jag har en riktigt bra kväll framför mig, du&jag matilda, du&jag.

PUSS


091205

älsklings julian har fyllt 1år idag & han har vart magsjuk stackars lilla gubben, så vi får fira honom på måndag istället- okej stackars marielle med då som också vart sjuk ;)



kvällen har vart kanon och har gått väldigt snabbt, imorgon väntas max & dansshow med matildan, jag längtar redan, så jag säger godnatt och väntar på en morgondag.

PUSS


00:14, jaha..

påtal om gitarrhjälte...jag glömde att jag har gips.. det sög ju.

PUSS

091204, älsklingsbarnen..

idag kära vänner.. har jag vart på jamtlis julmarknad, det är den riktiga julkänslan det alltså, även fast jag frös som en kossa, så var det så himla himla mysigt. sen åkte jag till dancehall för att ha avslutning med mina fina småbarn, dom gjorde succé ska ni veta och allla föräldrar var mkt nöjda och glada, så fick jag fina blommor osv, ååh mina älsklingsbarn jag saknar dom redan.

sedan åkte jag hem och käkade middag, kollade på idol och bjöds på finsång från backstreetboys spelning i sthlm i telefonen, linda&pernilla sjöng i klass med grabbarna också ;) nu kommer snart daniel & jag är trött. vi får se om vi kanske spelar lite gitarrhjälte, var faktiskt sugen på det för en gångs skull, och ingen skulle bli gladare än daniel iaf..

PUSS

17:35, dagens.

idag har jag vart med madeleine på stan, det var verkligen trevligt, vi gick runt och uträttade diverse ärenden haha. mysfaktor5400, jag tycker om henne.

ikväll ska jag leka med anna m.fl, vi ska dricka glögg, tror jag. nu blir matilda avis ;)
men först..käk.
PUSS


madeleine älskling 2007

17:16, THANK YOU GOD

tack gud för att du ger oss lars winnerbäck på yran
jag har just nu ett hallelujah moment här !!!!
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEE !!!!
PUSSpusspusspuss

091203

Do not speak as loud as my heart
Oh take me back to the start

00:20, värme.

kära vänner, jag & matilda drack te och hade ont i magen, det var 300ggr trevligare än vad det låter ;) haha. sen kom mamma och hämtade mig för att det är så djävulskt kallt, så när jag kom hem gjorde jag varm choklad och myste ner mig med nya ljusen och filmen "the proposal", den var bättre än jag trodde. nu är jag trött, så tandborsten & lite tv, sen natta kudden.

& du pappa, idag när jag åt spagetti & köttfärssås så fick jag sådär galen kramp i magen igen & spydde, jag undrar vad mer det är jag inte tål. här delar vi med oss av allt sverige.

godnatt för idag,
PUSS


balen 2008

17.45


matilda&camilla, sommaren 2006

nu går jag till matilda,
PUSS

091202, duktig häst.

idag hör & häpna har jag gjort någon nytta. (även om det tog lång tid innan jag kom till skott). iaf, så har jag vart och lämnat ett par skor på stan till daniels mamma som hon ska låna av mig ikväll, sen åkte jag upp på lillänge och bytte skorna som var fel storlek igen, sen köpte jag röda blockljus att byta ut mina rosa med såhär i juletider.

så atte jag är rätt nöjd ändå, som plus i kanten hade jag flyt med bussarna hela dagen och behövde aldrig kolla en busstid utan dom bara kom. men nu ska jag käka lite..sparre.. som angiie antagligen hade sagt höhö och sen ska jag dammsuga och efter det leka med matilda, jag har VERKLIGEN saknat henne.

PUSS

091201, smaka på första demcember..

tänk att det redan är bara en månad kvar på dethär året, blir nästan lite sentimental. även om detta år har vart ett skitår enligt mig då men.

idag har jag vart med angiie hela dagen på staden & uträttat ärenden, vi gjorde t.o.m det vi skulle faktiskt. tack angelica för att du skruit min mat så att jag kunnat ätit idag också haha.

sen ikväll kom gisan hit, vi har kollat på desperata och snackat skit, angiie kom även senare. tack gisela för att du tvättade håret på mig idag haha.

ni är riktiga vänner ni som tar hand om mig ;)
ikväll sover man ensam, godnatt
PUSS

RSS 2.0