090529

vart tog veckan vägen ? ja jag har iaf knäppt kort nu när jag vart lite fränvarande vad jag hållt på med, så atte, bilder kommer snart.. dock inte nu eftersom att jag måste fixa mig till jobbet.

senare..
PUSS

090521

alltså för att göra dethär inlägget kort..

grillningen igår med grabbarna var nice, lägger in bilder senare..
natten spenderades i stan, så också hela morgonen, med mys med alla barnen i soffan.
eftermiddagen var käk hos papps
och kvällen spenderade med mina bästa tjejer hos marielle, helt perfekt avslut på dagen

nu väntar jag på att daniel ska komma hit, för mamma är borta och jag är mörkräddast i världen, så jag vågar inte röra mig från köket förrän han kommer, bläo.

imorgon blire mera fixande med linda till bal osv..
PUSS

090520

hej mina kära, nu börjar dagen..

undra bara vart jag ska börja..
PUSS

22:44

blev tyvärr bara två inlägg idag, men dagen idag har vart den segaste på länge. hela dagen på jobbet kände jag mig seg & trött, jag orkade knappt vara trevlig mot kunderna, bedrövligt. sen har jag bara kollat på en massa bra program och myst ner mig i soffan. jag blir alltid på såhär lågt humör när jag är förkyld, det är så jobbigt att vara låg.

men imorgon blire fullspäckat schema, men bra.

morgonen ska jag försöka hinna städa
förmiddagen ska jag göra ärenden på stan
eftermiddagen ska jag fixa linda till balen, följa med och köra några till balen & och titta på alla fina
kvällen och natten ska jag vara med mina grabbar, vi ska grilla och ha det jävligt trevligt som bara vi kan, yippi.

vi får se om jag hinner blogga under dagen,
godnatt.
PUSS

090519

så mycket för den sovmorgonen, nerå jag sov faktiskt till tio då min chef ringde, hon hade fått migrän & undrade om jag kunde jobba, och det kan jag juh.. eftersom att jag var ledig idag egentligen, men hey jag gillar pengar så.

nu ska jag göra mig klar & åka ner,
PUSS

22:27

matilda kom hit, sofie kom hit, vi snackade skit, kollade på "momma's boys" det nya programmet, amerikaner är verkligen helt galna, sen gick sofie, jag och matilda poppade popcorn och kollade på spårlöst, matilda gick, daniel kom, mer popcorn, ballar av stål & nya avsnitt av my name is earl. mycket mycket bra kväll, helt i mitt tempo.

nu äre reklam, sen mer tv & godnatt för idag.
hörs imorgon
PUSS


18:13

jag har lagat mat, vart på jysk och köpt en kudde & följt med mamma till min syster för att fixa något. erkänn att jag är duktig för att inte ha någon ork. iofs lagade jag mat för att jag lovade mamma det igår, köpte kudden för att jag sagt att jag ska köpa en ny i ca en månad & följde med hit till min syster för att mamma tjatade att hon ville ha sällskap, hejja. tur att jag är ärlig va.

min syster är iaf inte hemma så jag passar på att lägga in en bild på henne här nudå.
annars skulle hon protesterat, möhö.




systrar
PUSS

15:07

alltså tröttare tjej, inventerade mellan 7-11, efter det kändes det som om någon grävt upp mig ur graven, är inte okej att se så sliten ut som jag gör nu. sen käkade jag, jennie & lotten lunch mysigt. sen gick jag på stan en sväng med matilda och letade en present till hennes lillebror som fyller år, tjiho. sen vare raka vägen hem. skulle behöva städa, men fan vart tog orken vägen? den lämnade jag i sängen i morse när jag klev upp. tjing.

PUSS

06:36

just det, till mina fina vänner som verkade ha hamnat efter och missat denna film
här har ni den


lika roligt varje gång, hahaha.
PUSS

090518

godmorgon sverige, fybubblan va jag är trött.

bara för att jag visste att jag skulle upp tidigt så kunde jag inte sova inatt, eller har sovit jätte ytligt, så varje gång jag vänt mig om har jag vaknat, typiskt alltså. ja anledningen till att jag är uppe före solen är för att jag börjar jobba klockan 7. vi ska göra det roliga jobbet inventering idag, fyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad det är tråkigt, det finns nog faktiskt inget tråkigare jag vet än att inventera. sitta och scanna av varenda plagg i hela butiken, gudskelov att det inte händer ofta. men nu får man iaf se allt svinn, det är lika skrämmande varje år. Förra året tror jag det var, så vare ett svinn på 600hundra plagg, vi tänkte att.. "ja men det var juh inte så farligt på hela regionen ändå" bara det att det var I VÅRAN BUTIK !!! det innebär iaf att det är 2 plagg som snattas PER DAG !! 2 PLAGG PER DAG !! fattar ni hur mkt det är ?! aja, men ibland får man fast nån idiot hit & nån idiot dit, men vårat jobb ska juh inte gå ut på att jaga folk som snor våra kläder, utan att ta hand om de som faktiskt handlar.. men förra året var statistiken jätte jätte bra, vi får se hur det går iår..

wish me luck..
PUSS

22:53, & trb <3

ikväll har jag haft en jävligt bra kväll, för jag har vart med dom bästa människorna i mitt liv. TRB <3. men jag tänker dock inte säga vad vi gjort. förutom att vi testade på att hänga i bananen som vi gjorde när vi var yngre, så där satt vi & pratade minnen såklart & galna upptåg. jag ska inte skriva så mkt mer, för jag skulle kunna skriva om domhär tjejerna i flera timmar, för det finns verkligen inga som ni. men här har ni dem iaf...






tack för alla tårar ni torkat genom åren
tack för alla skratt
tack för alla stunder vi vart tillsammans mot allt
tack för att ni finns

det finns inga andra som jag värderar så högt som er,
ni är helt fantastiska individer, jag kommer alltid stå vid eran sida.
jag älskar er

PUSS

090517, & grattis norge

grattis norge, både till eurovision och till eran dag idag !


helgen har vart mer än lugn, stendöd skulle man kanske kunna säga. fast faktum är att efter jobbet så tar orken slut, all min sociala kompitens & all min energi är helt uttömd, japp. så jag har vart hemma ihelgen, förutom att jobba då, eller jag har vart med sofie också förstås mellanåt, vi har gungat, vi gillar mest att gunga det är ganska skönt, att gunga bort alla bekymmer. haha.

idag njuter jag av att vara helt ledig första söndagen sedan förra sommaren ungefär, så jag har inte ens klätt på mig.
mormor gjorde nyss pannkakor till mig & morfar drack gammal mjölk, det är så typiskt gammalt folk dom tycker att man kan äta allt där bäst före datumen tagit slut. jag förstår dom till viss del att några dagar hit och dit, men mjölken gick ut 1 maj, och ni vet juh vad det är för datum idag.. äckligare tyckte jag, inget fel alls tyckte han.

så nu ska jag lägga mig i sängen en stund igen & sen.. sen ska jag vara ledig, & ringa faten.
PUSS

20:58

på fredagar hatar jag att vara ha samma ålder som alla studenter, för det betyder att de flesta av mina vänner ska på krogen, och det är inge roligt när man ska jobba dagen efter, för då är det de enda man tänker på, bläo.

nu kom sofie & viktor, hejpa
PUSS


11:16, dagens outfit

såhär ser jag ut dagen till ära..



svart klänning - bikbok
kort army "skjort/jacka" - bikbok
blåa jeans leggings - bikbok

sa jag att jag skulle åka och jobba eller ? haha.
håret får förbli i en vanlig hästsvans, då slipper man ha det överallt.

förlåt att jag har lite svårt för att vara seriös på bild också,
men nu ska jag åka med pappsen ner mot jobbet
PUSS

090515

godmorgon bloggen.

jag vill bara påpeka att halva maj har gått, och vart tog den vägen då ? jag bara undrar.. För jag har då ingen aning, jag har bara lite svårt att förstå att det snart är juni, herregud, sommaren är snart över haha. ge oss lite värme först.

nu ska jag slääpa upp daniel ur sängen eftersom att han skulle klivit upp för 3 min sen, någon som är förvånad ? nej.
sen ska jag göra lite gröt så jag är mätt länge.. stänger nämligen idag med, lite segt men förhoppningsvis mycket folk eftersom att det är freedag, wohoow. jobbar dock imorgon också så det blir ingen riktigt helg tyvärr. typiskt handels jobb.

vi får se vad kvällen har att erbjuda..
PUSS

22:59, sånt som irriterar.

jo det är sådant som ikväll när jag skulle hänga tvätten, okej hela historien...

jag har alltid haft bristvara på underkläder eftersom att det är en sån jävla tråkig grej att köpa, men när jag var i sthlm så köpte jag iaf tre par trosor på lindex, med en massa söta tryck på. & idag när jag hängde tvätten som sagt så var alla trycken helt utsuddade, efter FÖRSTA tvätten.. det lila hade blivit knallrosa och de rosa blivit jätte ljus rosa och allt glitter var i princip borta. Alltså jag brukar förcvänta mig att tryck slits ut osv, men inte efter första tvätten, det köper jag inte.. så minus till lindex för deras dåliga tryck, tur att det bara va trosor så jag slapp gå och reklamera. fy.

nu ska jag dricka saft med is & sova gott.
PUSS

20:16

MiKeMaN om 15:30 i'm addicted.. to shoes.:
Du är tydligen inte ensam!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article5142030.ab




JAG SÄGER JUH ATT JAG INTE ÄR ENSAM :D
skor är det bästa som finns att handla, that's it !
PUSS

090514

godmorgon.

jag har kommit på en sak, att jag kände mig stor & vuxen för första gången igår, för vet ni vad, jag har fått ett röstkort till detdär med eu haha. fast jag kan inte låta bli att tänka att det är lite skrämmande att dom låter sånna som mig rösta.. haha, inte konstigt det blir som det blir..

PUSS


22:44, hår bilder



här är bilderna på lindan & uppsättningen vi gjorde ikväll..



lägger även in den första uppsättningen jag gjorde på matilda, är endast den jag har på bild.
(är ej den uppsättningen hon ska ha)



nu ska jag & daniel fika.
PUSS

19:08

igår när jag kikade på eurovision semin så kom jag på en sak, tänk alla verkligen AS DÅLIGA låtar som är med från vissa länder.. hur fan ska inte dom andra låtarna från det landet låtit då om den dåliga låten vann ? vill man ens veta ?

PUSS

090513

haaaaallå sweden. sorry för dålig uppdatering, har jobbat & stått i sen helgen, så har jag inte haft någon ork för dator, men iaf.. igår efter jobbet så kom matilda hit, och vi gjorde lite hår uppsättningar inför balen för att testa, tog lite bilder med mammas kamera men hon har självklart slarvat bort sladden till den så bliderna kommer senare.. men nu håller jag på ladda min kamera så jag kan ta lite kort när linda kommer idag då jag ska göra uppsättningar på henne med, det kommer bli great :)

later dudes..
PUSS


090510

varför slutade jag någonsin tävlingsdansa ? :(


090507 lancome vs. dior

tänkte bara kolla om någon har bra koll..



min mascara lancome l'extreme börjar gå mot sitt slut, jag är mkt imponerad av denna och älskar den, man får separerade fransar och den är jätte enkel att jobba med, och dom blir faktiskt riktigt långa. minus är juh såklart priset men jag kan inte låta bli att tycka att det är värt det nu när jag har haft den, dessutom tål jag den.. det är ett big plus !!

men iaf, nu har jag köpt en ny mascara, dior blackout, den nya verkligen kolsvarta, jag ahr testat en carbon svart förut och älskade den, men det var loreal eller något sånt.. men det jag tänkte kolla är om någon vet om den är stark mot ögonen, eftersom att jag är så känslig mot smink och har hört att diors mascaror brukar vara jätte parfymerade & sitta jävligt hårt.

någon som vet ? innan jag använder den och mina ögon kliar sönder ?
hoppas att det blir bra, eftersom att den ska va jävligt bra.
PUSS

090505- ängel.



sofia andersson 901118 - 070505


2 år utan dig lilla ängel och jag tänker på dig varje dag, och hoppas att himlavalvet tar väl hand om dig.
Vi saknar dig härnere och skratten klingar annorlunda utan dig, men du finns med oss, i varje andetag..


jag vet att du är på ett bättre ställe nu vännen, vi ses snart
they say, time heals everything, but i'm still waiting...
PUSS

090504- in sthlm

alltså denhär dagen har inte riiiiiktigt vart som alla andra, jag har iaf hunnit med att nästan bli polisanmäld och blivit uppringd av grönalund, herregud.

iaf, polisanmälan skulle göras av en typ 4aårings mormor som blev jäääääätte arg på mig för att hennes barnbarn sprang in i mig och ramlade, tydligen vare juh mitt fel och helst skulle vakt & polis kommit dit, hon började t.o.m ta kort på oss, hon var verkligen helt galen.. sen påstod hon att det var för att hon var utländsk, & jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. folk är verkligen knäpp i huvet här va.

sen när jag kom hem ringde grönalund mig eftersom att jag tydligen hade gjort en spontan ansökan dit förut (hade jag totaaaalt glömt bort haha) så frågade hon om jag kunde tänka mig att jobba från mitten på maj, jag var bara helt förvirrad och sa att jag inte kunde, så sa hon att hon kanske skulle höra av sig sen från juni kanske. jahapppp, chockad var ordet.

förutom allt galet har jag shoppat en tröja & en bikiniöverdel iaf, och ett par inlägg till mina skor.
nu blire mat..
PUSS

090503

hallå världen.

snart åker jag ner till stan för att ha träning med alla tävlingsdansare som kom hem från tävling i söderhamn igår, hoppas att det gick bra för dem men det är jag heeeeelt övertygad om att det gjorde så det blev nog en massa pokaler ska ni se :)

senare idag efter träningen tror jag att jag styr söderut, beslutsångest då, men jag åker nog bort iaf.
så atte, hare så kul idag då.
PUSS

090501

vad underbart att skriva 05 som månad, nu känner man sommaren närma sig med stormsteg, jippie.

igår vare iaf modevisning på olearys, och den var gryyyyyyym. skit bra jobb, och våra kläder var S N Y G G A S T !!  efter dendär sjuuuukt långa dagen och klockan började smyga sig mot tre tiden så tog jag benen till storgatan för övernattning. vaknade upp vid 9 tiden av att jag får en blöt puss i pannan av elina, mysigt haha. hon ville inte att jag skulle sova bort hela morgonen tydligen. Så jag klev upp och nån timme senare kom min syster och hämtade mig så jag kunde åka hem, och nu har jag precis vart och handlat med mamma & micke, så nästa steg på agendan får bli att gå ut i solen & kanske ta en promenix.. ska även ringa faten & marielle, det blir nice.


hoppas eran kväll igår var trivsam
PUSS

RSS 2.0