100426

fina fina vänner, det är ni som gör att jag står upp just idag..

100422

sen själen min blev såld..

100419

kom precis hem från mormor & morfar, fikade lite och kollade på hockey. matchen går lite vilt till och mormor säger: "man kan tro att dom går på droger". hahaha va ?! aja, söt.

nu ska jag fixa lite musik till putte & på torsdag har jag tvättstugan klockan 7? skjut mig, men annars får jag gå naken i sthlm. vore inte helt okej. men nu blire mer hockey.
PUSS

100417/18.


twinilin

100416

idag har jag minsann klippt av mig håret och tunnat ut det massor, så hiiiimla skönt. sen har jag även vare och tränat, körde lite ben idag eftersom att jag i princip inte kan lyfta armarna.

nu blire snart mat, så jävla gott. är hungrig som en häst.
ikväll äre kalas för lovis & magdis, myspys.¨
PUSS


l.m.n

100415

idag kära vänner.. har jag tränat, skulle egentligen träna imorse kl 9, meeeeen så funkade inte min kod till kortet så jag kom inte in, gick ner på jobbet och hängde en sväng.. en lång sväng, tills jag skulle gå upp och träna igen då, då skulle även carro dit och träna så vi tog sällskap, det var hur kul somhelst :) så imorgon ska vi träna med, även om jag inte känner mina armar just nu.

sen så ringde pappa och sa att det var mulet för detdär vulkanutbrottet på island, som har gjort att alla flygplatser i sverige stänger idag för det är så mycket aska i luften.. så nu undrar jag lilla pappa... kommer regnet också från island? tacksam för svar.


nu ska jag duscha.
PUSS

01:38

det blev visst lite senare än jag trodde med moster och sofisen. men det var trevligt att umgås !!
nu ska jag hoppa i säng så jag orkar kliva upp och träna imorgon, och hoppas på att daniel kommer hem helskinnad, det är aldrig ett självklarhet.

tack för idag & godnatt
PUSS

100414

jobbjobb, kom precis hem, har vart hos syster en sväng också. ska gå upp till kusin en sväng nu, hörs senare.
PUSS


jag och kusin 2007.

100413

hej vänner. jag tror att jag behövde en sovmorgon imorse. det var sköööönare. och juste, imorse när jag vaknade så tittade daniel på mig och de första han sa var "fåglarna kvittrar", för er som känner daniel så var juh detdär helt otippat av honom att säga på morgonen, det var otippat att han hade ögonen öppna överhuvudtaget. haha.

förutom det, igår så kom domdär snorungarna hit igen, alltså jag ska fan såga upp locket till en brunn och släppa ner dom där och lyssna till deras eko hur de försvinner längre längre bort.. ok fy camilla, sådär får man inte säga om barn.. men jo, om dehär barnen får man det, det är ett gäng med killar som stalkar mitt liv, dom springer efter mig på gatan och skriker och drar i mig, dom plingar på på min dörr och frågar efter mig, dom slår daniel för att han har "tagit deras tjej" som dom säger det, dom ska pussas och dom ska kramas och dom ska slita i en, och dom är så otroligt uppkäftiga så hälften vore nog alltså. det är inte ens okej, en dag kommer mitt tålamod bli dessa pojkars död.

aja, nu ska jag ta på mig kläder, hatar att välja, mitt största dilemma varje dag.
sen ska jag bege mig på jobbet.
PUSS


två genomblöta tjejer, i ett sommarregn. men glada var vi ;)


100412

vet ni, jag har vart helt slut idag, men det var en lugn dag på jobbet så vi hann med massssor ! plus att det kom in en massa fina saker idag, jag som inte har pengar till det, hur gör man då? jag vet inte hur man gör?
ikväll har jag först käka middag hos älsklings mormor & morfar, sen har jag städat upp alla domdär kläderna jag skrev om längre ner. och nu sitter jag här och har kollat på hollywoodfruarna, och... har typ feber. fast bara jätte lite, så är det alltid på kvällen. så imorgon går jag på jobbet iaf.


PUSS

17:43, gött.

har nu även vart ute på promenix, jag & systra mi. Förresten så grillade vi precis, tror ni att de är nå gott då ?! alltså lägg av va gott det är. en smak av sommaren. så nu ska vi snart äta glass & dricka kaffe, ta en tablett så jag kan vräka i mig glass höhö.

inatt kommer jag sova så gott,
förutom att halsen blivit värre redan.
PUSS

14:14, svettttttt.

har precis vart ute och sprungit, fan va jobbigt det var blääoo. Tog en liten runda i torvalla bara för jag känner mig lite tussig och tjock i halsen, vilket resulterade i att jag nästan inte kunde andas för jag hade så tjockt slem i halsen, hejja. men jag var så himla rastlös, och hade det inte vart för musiken i öronen hade jag säkert gett upp efter 50m men icke.

nu vill syster ut och gå, ska bara sluta skaka av all astmamedicin igen, ut och på den igen bara. ja.
ha en fin dag i solskeeenet.
PUSS

100411

det fina i livet kommer inte gratis..


100410

igår var jag hos papps hela kvällen/natten, jag och d stekte pannkakor 22.30 typ haha.
menne idag har jag jobbat, och just nu känner jag mig helt död. inte ens halvt bara.
herrå
PUSS

100409, ny dag.

godmorgon solstrålar.
jag och magkatarren är uppe med tuppen.. typ. jag hatar magkatarr värst på morgonen, då är den olidlig. menne förutom det så ser dagen lovande ut.. ska fixa gymkort, kolla efter ett par saker och sen jobba, mindre lovande är att daniel var upp och spydde inatt och jag tog hand om en sjukling igår. hmm, jag och immunförsvar.. hur var det med de nu igen.


men ha en fin dag kära vänner.
PUSS


cec cam marl, järngänget.

sanningen.

nu är det över, jag släcker lampan.
GODNATT PUSS

sen kväll med camilla..

jag ska faktiskt säger er en sak, vet ni vad jag köpte igår ?! stödstrumpor.. jo ni hörde rätt, STÖDSTRUMPOR. jag har kommit på nu att det minsan inte alls bara är för gamlingar, nej för fan va jag står upp mkt per dag, sitter max 1tim på 12 timmar typ. vilket resulterar i trötta ben som sväller PLUS.. att jag har sjukt ytliga blodkärl på benen, ne ni kanske inte har lagt märke till det, men det har jag iaf.

så nu har jag skaffat sånna, ska ha på mig dom första dagen imorgon, "riktiga" stödstrumpor är juh 140den, dom sitter alltså stört hårt och jag antar att det är sånna som oldies använder oftast, men jag har köpt några i 40den bara, jag tror det räcker för mig som är i unga år och inte har några egentliga problem haha. jag återkommer imorgon hur benen känns. till er som står mycket per dag tycker jag ska prova, jag köpte mina för 69kr på triumph. som ett extra plus är juh jag alllllllltid kall om händer och fötter för det rä juh nått fel på min blodcirkulation, men nu ska det bli fart på den med. googla på stödstrumpor, ni kommer bli glatt överraskade vad mycket bra dom gör.. även för dig under 60 år :)


jag är svinigt trött, varför är jag ens vaken ? daniel borde ha jobbat klart snart också, komsi.
PUSS



100408

igår hade jag en mycket trevligt kväll med grabbarna grus, mina fina fina pojkar.

jahae, idag har man först tagit hand om lillkillen liam som var sjuk idag, sen dansade jag mellan 16 och 19, lovelii. så himla himla roligt. kom hem sent så jag har inte tagit mig ända till duschen hem, för nyss var marl förbi också för att säga hejdå, buhuuu. men vi ses juh om typ 2weeks så :)


& juste, svar till anonym i förra inlägget som undrar om jag ska sälja mina tävlingsdräkter nu när jag inte tävlar längre.. svaret är, det beror på vilken tävlingsdräkt du tänker på ? sugen på någon ? :)

PUSS



det stavas d a n s.

ikväll har jag för ovanlighetens skulle vart nere på wendlas för dans i två och en halvtimme, eftersom sötemma hade fått låna lokal där. dansade en massa, så jäääkla roligt. körde en massa feminine, jag älskar när det kommer folk från andra ställen och ger en en massa inspiration och ny dansglädje. precis vad jag behövde. så nu har jag precis klivit ur duschen, ska borsta tänderna och gå och lägga mig. för imorgon väntar jobb 10-19.30. & efter det så ska jag umgås med marl, för på fredag flyttar hon till storstaden och tar med sig bästvän. åh vad jag kommer sakna dom, även fast det känns som om vi kommer få ses ofta, både här och där :) en till fristad för mig liksom. tänk att två av mina bästaste vänner är tillsammans, det är helt galet, och så länge dom håller sams så är det helt galet BRA !! då kan jag bara mysa i sällskapet och känna mig trygg liksom, ingen man behöver ta hänsyn till för att den andras "pojk/flickvän" är med, för de känner mig rakt igenom båda två.


men nu blev det en massa onödigt skrivande, hoppas älsk kommer snart också,
då kommer jag sova bäst, trött i kroppen och med världsbäst sällskap, längtar redan till sömn.
PUSS




ida & cam i katrineholm


100406, lilla gubben.

update på lilla gubben. igårkväll blev sixten redigt dålig, och han blev bara värre, så inatt fick pappa köra upp till umeå, så nu är han i umeå och hoppas på att bli bättre. lilla lilla lilla lilla killen.

och jag ska göra mig klar för jobb, och ikväll väntar dans, yihoo.
PUSS

sixten.

och lilla gubben är sjuk, så nu är han påväg till veterinären :(
åh imorgon fyller han juh 7veckor, han kan juh inte vara sjuk då.
plus att lilla marit är ledsen när hon är ensam, han måste bli frisk.

sixten

100405

Dom säger att jag varit trasig
Aldrig har jag varit hel
Dom säger det är nåt med benen
men ingenting har någonsin
varit mer fel

Dom säger att jag varit elak
Alltid har jag varit rak
Dom säger det är nåt med hjärtat
men ingenting har någonsin
slagit så hårda slag

Dom säger jag varit farlig
Alltid har jag varit svag
Dom säger det är nåt med mitt huvud
men ingenting har någonsin
varit så nära ett svar

                                                                                        .....ingenting någonsin


100404, påska.

jani, grattis i efterskott till milda matilda som fyllde 20år i fredags :) tack för en galen fredagsnatt till marl, cec, cec, jocke och anders. tack för igår kära familj och släkt, tack för idag papps och syster. mycket trevlig helg, plus att jag har jobbat också.

och idag har vi vart ute i solen hela dagen tösen och tudden(öza och udda) o vi, grillat hamburgare och kastat boll. senare ikväll kom bettan hem med två småsmåsmå valpar som blivit hämtade ända i norge. ja ni såg juh dem på filmen längre ner.. jag tror inte ni förstår hur små dom är alltså. iaf heter han inte tics, nu heter han sixten, lol, ja och lilla bruttan heter marit. haha. ja. så just nu är det som en hel jäkla kennel hemma, öza hatar valparna och udda är så avundsjuk när man leker med dom så det är galet, lilla tudden 10 år. minda händer svider efter alla sylvassa tandavtryck, tur att dom är så söt än.. annars hade det inte vart ok. bilder kanske kommer..

nu ska jag dock dricka te, kolla på tv och sen sova, imorgon väntar jobb, hoppas på fulväder.
PUSS


RSS 2.0