090630

sämre uppdatering.. kan vara för att jag bott i stan, ska även åka dit om en kvart nu. är som så smidigt om man börjar tidigt på morgonen att kunna gå till jobbet ett kvarter bort bara.

& imorgon fyller systra mi 22, jag kan juh tyvärr inte säga än vad jag köpt. men kanske kan slänga in några bilder senare.. tänkte även slänga in lite bilder sen idag bal, hennes student, balen som jag var på, lite nya kläder jag köpt o sådant smått och gott, bara det att allt sånt tar sån tid.. men det kommer, DET LOVAR JAG !!

juste, plus att min kamera är på lagning.. inge :( & mamma har tappat bort sladden till sin (Y). så det får väl bli mobilkameran imorgon, tjoho.

men först ut imorgon är personalmöte med våran regionschef på bikbok, det kommer nog bli spännande och grymt inspirerande tror jag, han är verkligen en häftig människa tycker jag.

men nu måste jag springa till bussen o så..

men grattis igen syster imorgon..
PUSS


090628

inte som alla andra..

19:18

jackan kom hem iadg, och jag kunde ha storleken perfekt hihi :) så nu slipper du spring runt sthlm micke för att köpa den ;) möhö.

nu ska jag laga maaaaat. ha en fin kväll
PUSS

090626 T.G.I.F

solen skiner och jag ska jobba, allt är som det ska vara.. har vart ledig en dag denna vecka istället för jobbat en dag som det stod. men jag gillar pengar, mer än sol faktiskt. plus att jag har ett bra jobb, så atte.. ja fast det är klart det svider att inte hinna med allt man ska göra meeen jaa..

ska väl käka och sådär så man hinner med va..
PUSS

00:43

jahapp, kvällen blev inte alls affärn, slutade med att jag sprang ut till bilen och åkte till orrviken. haha ja, hör och häpna, och inte ens massor av mygg stötte jag på, kan va för att jag satt i grillrök ganska mkt, men lätt värt att lukta korv än bli biten. yes.  iaf väl där så vare jag, faten, martin, eric, bagge, värvik och hans tjej, niklas och vängman. vi spelade en massa pingis ute och grillade korv, jag ägde upp grabbarna 2 gånger sen fick det räcka med pingis, dom blev jävligt paff att jag vann kan jag säga, sen försökte dom teama ihop sig för att få ut mig, typiskt killar att inte kunna förlora mot tjejer haha.


aja kom hem, har suttit uppe hos sofie en sväng, men hade så ont i huvet så var tvungen att traska hem. så nu har jag precis tagit lite tabletter och ska vila ögonen några timmar. typiskt mig att inte kunna hantera värmen och dricka alldeles för lite vatten alltså. så det är morgondagens lovord; DRICK VATTEN !!


men först.. godnatt !!
PUSS

18:57

juste, klickade precis hem en jacka också..



hoppas bara att den är snygg och i rätt storlek, hihi.
PUSS

090624

springrundan blev imorse istället, så jäkla härligt väder alltså.

senare blev det promenad med faten och senare häng i badhusparken med faten, gisela och robin. det var varmt och skönt. jag gillar som det jag..

nu tog orken däremot slut, vi får se vad kvällen har att bjuda på faktiskt..
först blir det affärn med my cousin S, yieees som faten hade sagt ;)

PUSS

00:23

det blev ingen springrunda eftersom att daniel ville att jag skulle komma dit, och snäll som man är så. Fast på hemvägen fick jag juh en liten promenix eftersom att jag hoppade av bussen i odensala och gick med fatna, tjiho.

när jag kom hem var jag galet hungrig så jag kokade spagetti och bearnaisesås. så nu känns det som att jag ska kräkas i stället, jääävla mage. måste kolla upp detdär.


men eftersom att jag & f ska ut och gå imorgonbitti så kanske det är dags att sova lite.
nighters.
PUSS

18:34

ännu en dag avklarad, jobebt gick fort idag och efter jobbet tog jag och mamma en fika/middag på stan, sedan gick jag och köpte en ny mascara.. igen.. det fick bli den jag hade förut, sålde dior mascaran till min plastmamma och köpte en ny lancome som sagt :)



nu ska jag byta kläder till något bekvämare & gå ut och springa eller gå.
see you
PUSS


090623

en stilla undran, varför kan inte laktosfri filmjölk smaka som vanligt filmjölk ? VA ?!


borsta tänderna/jobb.
PUSS

00:02

kom precis hem, borde hoppa bums i säng med tanke på att jag börjar jobba 9 imorgon.

men kvällen har vart bra, hann inte mer än hem från jobbet & äta så skulle jag ner till lindan för att fylla på magen med lite tårta, bra som man är så glömde man juh laktostabletterna, men jag skrapade bort den mesta grädden så det gick ganska bra ändå.

efter det tog jag faten & angie en tripp till sandra och hängde ute med myggen och snackade skit, precis som back in the days. jag gillart. så nu är jag hemma igen, sysselsatt från morgon till kväll. sköönt.


men iaf, sova var det jag.
just det kom på en sak till haha, igår skrev jag relativt sent ändå att jag skulle sova, men fan, jag hann prata i telefon med två stycken också på natten så jag var juh vaken halva natten jag. men idag blire andra bullar, sova... nu.. snart.. ska bara ringa och säga godnatt till min bebis, möhö.

godnatt då.
PUSS

090622

precis i början av 22 iaf.

men den 21 var iaf grattis till :
min lena marielle grääs 20år
& lilla kusin lina sofie bergström 19 år.

idag är det grattis till
bara min linda marie twini nyström 19 år


men först blir det att sova för imorgon väntar:
- samtal till hälsocentral om min mage som aldrig vill ge sig.
- jobba på bikbok
- massor av fika hoppas jag på hemma hos födelsedagsbarnet.

men först som sagt, sova.
PUSS

090618



tack för helgen, fina fina familj.
kilometrar kommer aldrig kunnde hindra det att ni betyder så mkt för mig.

familjen gyllander <3


dags att åka till jobbet,
PUSS


23:46

har som inte kommit till det sovande momentet än, fastnade här för jag kom på att jag ville ha en massa saker..

så när löningen kommer vill jag ha
- jeans jacka (eftersom att jag sålde min lee för 10kr i mars typ) aja, ändå ful tvätt på den haha.
- skoletter, ett par svarta snygga tror jag..

har letat skoletter på internet nu, men hittar fan inga alls alltså. bläo, vill ha.
slut
PUSS


090617

jag har jobbat & vart hundvakt hos papps, därav ingen ork till bloggning.

pluuuus att jag blivit sjuk på nått sätt haha, ne det är inge roligt men det är bara så konstigt, min mage är inte alls som den ska, vettefan vad det är, men bra är det inte..

plus att jag måste operera munnen, skjut mig bara på en gång.

ska sova, för imorgon blire jobb,denna gång på glitter.
PUSS

23:31

jahapp, då var man åter i regniga östersund, skönt att slippa sova på golvet bara, möhö ;) nerå men det är alltid bäst med sin egen säng, det vet ju alla.

just nu ångrar jag att jag var upp till fem imorse och sov till halv ett, jag ångrar också att det är sommar för det är ljust ute och hur ska jag kunna sova mitt upp i allt detta ?! ne det hör ni juh själva att det inte går.

men i'm gonna give it a try, nyss, för imorgon väntar jobb.
PUSS

090614

är vaken nu, skönt att sova länge, fast inte så konstigt i och med att vi var upp till fem imorse. jag säger som ida sa "det känns som att man jobbat natt, man har sovit men är inte utvilad" och det är så sant. sjukt trött, fast blir juh inte mindre trött av att det regnar.

men jag ska juh iaf bara åka buss ikväll, så jag hinner tyvärr inte till sandras middag ikväll.



men nu ska iaf la familia här äta frukost, kanske skriver något later, check it out.
PUSS

090613 eller 14 eller så..

naae men ja, jag är i övik jag. klockan är halv fyra på natten, det är juh.. bra.

men vi har trevlig iaf, vi umgås & hänger.
slutbloggat,
tjing
PUSS

090611

snart åker jag, ska packa klart det sista, har med mig världens fetaste väska, en handväska & två påsar, ser ut som att jag ska åka till alaska i 3månader, men så är man juh tjej också, en ganska okej bortföklaring. jaja, det blir nog bra.


nu ska jag som sagt åka, ha en trevlig helg om v i inte hörs mer.
PUSS

090610, eller är 11 nu.

men klockan är waaaaaaaaaaaaaay to much, och jag måste sova. trevligt att man har sällskap inatt, jag gillare, dock en vovve, men det är bättre än allt.

imorgon åker jag till övik till min brutta som tar studenten, det kommer blir hur bra somhelst.


hörs imorgon när jag packa
PUSS


21:09

jag är slut som artist nu iaf, har målat hela långa dagen och armarna har lite ont faktiskt. men mest mitt huvud som har fått alldeles förmkt frisk luft haha. men jag har egentligen inte tid att skriva, måste kolla på desperata och ringa ida.


PUSS

090609

roligt datum annars, 090609, det såg fult ut bara.

annars idag blev jag väckt av pappa klockan 9, jajjemen, så nu är jag snart klar & sen ska jag hjälpa pappa måla våra friggebodar, man fattar juh att det kommer börja regna mitt upp i allt.

men nu ska jag kila innan pappa ringer.
PUSS

22:50

ni behöver inte tro att jag vann något på bingon, för det går juh inte när gubbjäveln ropar ut fel nr hela tiden. skit.


nu ska jag läsa lite, prata med d & sova.
PUSS

11:00

tänk att jag är vaken. iofs hade jag inte behövt eftersom att det är världens fulaste väder ute. men men.

nu när jag ändå är vaken ska jag göra mig klar, har juh redan duschat o ätit, sen åker jag ner på stan med syster f.  ska ringa dendär lindan som har lovat mig att fika också. hihi.


ikväll ska jag nog på bilbingo, sug på den ni .
jag ska bli rik
PUSS

090608

eller 8juni har precis börjat..

ihelgen tog först mina fina fina vänner studenten, så grattis till dom & välkommen ut till verkligheten.

sen har jag vart i stugan, skönare.
men nu är jag hemma, fast snart åker jag bort igen, nu i veckan. det blir kul.

orkar fan inte skriva nått mer, borde sova.
har röstat till eu idag, vuxenpoäng gånger 200.

daniel har åkt till hammarstrand, nu ses vi inte på 2veckor.
jag hatar att sova ensam.
PUSS

090604

dethär kan.. ha varit en av de värsta jobbdagarna i mitt liv. alltså idag på bikbok hade vi ju 50% på hela butiken, och snacka om att det har vart folk, det ser just nu ut som att någon slängt in en bomb & sen skitit i att sopa ihop resterna, för det är vad som är kvar av våran butik, smulorna.. stackars tjejer som jobbar imorgon och ska städa allt. men iaf så brukar jag inte få ont i fötterna, men alltså idag, att stå konstant i 10timmar är fan påfrestande.. men jag överlevde precis som jag överlever varje julhandel osv, för det är precis så det kändes.

men nu är det över, eftersom att det bara var idag, synd för er som missa ;)
nu ska jag bara ligga i sängen och kanske kika tv, ska inte röra mina fötter en centimeter.
PUSS

18:46

jag har precis vart på biblioteket och lånat lite böcker, jag ska bli smartare & bättre läsare, fastän jag redan är bra ;)
men jag gillar att läsa innan jag ska sova, för då blir jag trött sjukt snabbt, därför tar det lite tid att läsa klart en bok men, det är mys.

nu ska jag städa, roligare.
PUSS

090602

idag har jag gjort ett ärende på jamtli & fikat på stocketitt, även åkt och kollat över hela frösön typ.. tiden har sniglat sig fram idag, tråkigare att inte ha något att göra. såhär kommer den närmaste månaden att låta antagligen, ge mig bara lite sol så blir jag genast mkt positivare.

två positiva saker,
ett- helgen som kommer - ska kolla på mina kära studentvänner & sen åka till stugan
två - helgen efter det - då ska jag åka till ö-vik, till min bästaste som tar studenten då.

låt veckorna gå fort.
PUSS


02:09

jag kan inte sova, ögonen bara svider.. huvudet dunkar & jag har ont i magen.
jag har en såndär krypande obehaglig känsla i kroppen, en sån som framkallar ångest, illamående och panik på samma gång. har börjat fått massor av den känslan på senare dagar, varför ? det är som att inom mig är allt uppskruvat till max och stressen tar över alla organen i kroppen, och när det når till en viss gräns.. då mår jag såhär dåligt, nästan som om jag skulle bli magsjuk..

det är sånna gånger jag önskar att någon vore här, bara någon som höll i armen eller bara tittade på mig.
någon som bekräftar att det är okej, någon som tar ner mig på jorden & säger att jag inte behöver vara så.
men det är det inte nu..

någon som känner igen känslan?
berätta gärna vad det är..
PUSS camilla den lilla

00:42

och den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans..


090601

att det är ny månad känns helt sick, har fortfarande inte lagt in bilderna, sorry.
plus att det är så jävla tråkigt att inte jobba just nu..

bläääääääääääääo
PUSS

RSS 2.0