100831, ibland undrar man..

ibland så slår det till nått i mitt huvud, nu har jag precis anmält mig till en kurs på studiefrämjandet, såg det i tidningen imorse och tänkte happ ! den ska jag gå !! så blev det. jag vet dock inte vart och när den är, men det löser sig nog haha. det blev iaf hundmassage, kommer bli grymt häftigt, kommer ta med mig nån av mina älsklings malinoiser, jag vet att jag kommer ha fortsatt användning av kursen då jag kan lova att hundar kommer finnas runt mig i hela mitt liv. jag älskar fan hundar har jag kommit på.

så nu har jag något att se fram emot iaf, och det har udda eller öza med ;)
men först jobb 9-18.
PUSS

100830

jag har knappt sovit en blund inatt, hostan var värre än någonsin och tillslut satt jag upp och försökte sova. men måste.pallra.mig.till.jobbet.nyss. efter det tror jag nog inte på något häftigare partaj, det är verkligen tid att kurera och bli frisk nu. massor av te, massor av kuddar och täcke, & film. ja så får min kväll se ut. slutar juh äöndå halva åtta så.


idag vill jag ha tag i östersundsbostäder också, fuckin retards.
PUSS

100829, killing me softly..

har haft en bra dag ända till nu. först jobb, sen connie och zäta, sen marielle och sen skjuts hem med sofie och glenn. nu är jag bara sur....och hungrig.

ny dag imorgon
PUSS

100828, i can really use a wish right now..

alltså.. igår, var jag världens tröttaste människa, gick på stan som en zombie med min syster, orkade inte ens titta på nått, köpte dock en ny väska men den hade jag tittat på förut en gång. sen var jag hem och käkade för att sen åka till lövsta med lindin och kolla på björnen - öfk u19, tyvärr spelade inte min lilla älsklings bebis för han har gjort illa handen och knät, jag som inte sett en enda match med han denhär säsongen :(

sen träffade vi domdär brunfloborna som skulle ut o så. sen begav jag och hostan oss hem till sängen för att bädda ner oss. känns fortf som bajs, men till jobbet ska jag fast jag inte kan andas. för atte jag också är nervös att linda ska vara en surpuppa för att hon inte sovit nått inatt ;) jag kan ju alltid hoppas att hon har slagit över istället, höhö.

men göra sig klar vare ja.
PUSS

100827, har du sett min villa ? min lilla villerkulla villa.

jahapp, då var man husägare då !! jajjemen, just nu iaf. så just nu behöver jag inte sitta på helspänn och vänta på nån post inte, nejdå, den får man pallra sig ut och hämta. sen får man göra sånnahär tråkiga saker som att dammsuga jätte stora ytor, dra ut och in soptunnorna, klippa gräs o sånt skit. tur att det är en bit kvar till hus !!

det var mys igår på olearys & här har jag och tudden den jätte bra, hon har inte saknat dom andra nånting, eller jo kanske saknat, men inte visat det genom pip eller nått. lillgosan. ikväll ska malin ta henne, och då ska vi på fotbollsmatch, det kan bli en hel upplevelse isig !! haha.

måste fixa några saker snabbt,
skynda skynda som gunde hade sagt.
PUSS


här är sixten när han var en liten liten bebis och kom till oss.

12:15, when a heart breaks..

nej jag har inte kommit iväg än, men jaja. jag har iaf fortf inte vant mig än att bo i lägenhet, nyss kom posten och återigen satt jag fan i taket, alltså det är fan hemskaste tiden på dagen när den kommer. blir så sjuuuukt rädd. jaja.

PUSS

09:42, räddare kan ingen vara.

alltså aaaaaaaaaaaaaah va rädd jag blev, min dator bara stängde av sig helt plötsligt, och nej faten jag hade batteriladdaren i så det var inte därför. jag blev mäktigt rädd, sist det blev sådär så kraschade juh datorn och allt försvann, tur att micke kunde rädda lite då. men det skulle bli -2 i rolighet iaf. men som tur va startade den iaf igen. och därför ska jag vara snäll tillbaka och gör en såndär.. hm.. disk...frag.. mentering ? eller nått ? ja whatever, det ska tydligen vara bra säger mamma. mammor kan allt.


PUSS

100826, hurry hurry hurry.

idag är en sån dag när man blundar och hoppas att allt löser sig. jag ska nämligen vara hundvakt och äta avslutningsmiddag med sofie & gina tjejorna samtidigt... KAN bli nått ;) förresten är det Udda jag ska vara hundvakt åt, pappa & berit tar nämligen med sig Öza och Sixten ner på sök SM...nånstans neråt.. men lilla tudden får vara hemma med mig & sen ihelgen med malin :) hon är så gosig, fy vad vi ska gosas !!


först ar jag ställt klockan  nu, skulle behöva åka ner på stan och fixa ett viktigt ärende innan pappa ringer, så nu ska jag försäka pillra i mig någon frukost osv.
PUSS


ser hon inte gosig ut?  ;)

100825, den tjugofemte smäller det..

ääääntligen löning, FAN va jag har väntat på denhär lönen alltså. så nu känns det redan bättre bara av att veta att den finns på kontot. är fortf sjuk också, blir sämre och sämre för varje dag, igår trodde jag nästan jag skulle avlida på morgonen när jag skulle till jobbet, men det är bara att bita ihop, det är jag bra på.

idag äre iaf löning, antar att det kommer bli galet med folk och dessutom så kommer våran fina fina chef tillbaks idag, wihow :) kommer bli en toppen dag tror jag !! plus att jag äääälskar regn, påriktigt, tycker det är så mysigt att stå inne på jobbet och kolla ut på regnet, jag är så poetisk jag.

men nu måste jag göra nått åt mig själv så jag kan dra till jobbet,
If only I knew what I know today..
PUSS

22:02, tröttare kan ingen vara.

tröttare tjej alltså, är helt slut, fattar inte. som sagt, har jag sagt att inte medicinen fungerar ? :( måste ringa IGEN ! har ingen lust att gå dit igen och betalar en massa mer pengar åååååååååh :(:(:(:(

ja, ska sova dygnet runt tror jag så kanske det går över.. någon dag.. och om jag sover, då slipper jag besluten också ! FAN va jag är smart !! såatte, sova vare ja !!

PUSS

18:21, tillbaks på ruta ett.

varför måste man ta en massa beslut heeeela tiden ? jag hatar det !!! nu vill jag söka ett jobb, men fan, jobbet är inte här, då blire flytt, en flytt dit jag inte ens känner nån ? ja, tåls juh att fundera på ett tag till. sista ansökningsdagen är juh inte än, och jag gillar juh att vara ute i sista sekund som ni vet ;)


nu, MAT !
PUSS

100823, i'm a sucka for love.

jahapp, igår var den bästa dagen på hela helgen kanske. först jobbade jag, sen åt jag god mat sen åkte vi och spelade golf, och på allvar var jag fan sämre än jag trodde även fast jag trodde att jag var as dålig ! har juh inte spelat golf på typ 10år sen jag tog gröna kortet, iaf så resulterade juh det i kraftiga skrattanfall osv. sen när regnet kom så åkte vi hem till pappsen på fika, bullar & te, mums. sen vare bara till att åka hem och krypa ner framför en film och sova. dock var man så trött att andra halvan av filmen ska kollas på ikväll höh.


men först ska jag åka ner och jobba nu,
PUSS

100822, hard work work,

aaaaaaah jag mår så kasst på dethär pencillinet, & snart ska jag åka och jobba. måste bara förbi torvalla och hämta lite saker först. också att igår var jag på surströmmingskalas, fast jag vägrade surströmming och grillade i spöregnet istället. var så trött när jag åkte hem att jag glömde jackan, väskan och allt.. de känner man juh igen.


if it kills me, if it kills me oooh..
PUSS


100820, ..måste gjort nått fel.

jag.vill.inte.mer.

PUSS

23:25, tanken har väl snuddat mig..

min mormor har iaf brytit revbenen & fått vätska i lungan, juste så gick hjärtat för sakta också & sist gick de för fort. tanten är tjurigare än alla andra och (inklusive mig tjejer, så nu vet ni vart jag ärvt det) därför skulle hon minsann hem för hon vet mer om sin kropp än läkarna, bara så dom visste !! haha.

sen blev det världen trevligaste kväll på pause med bikbokisarna, dom kommer alltid ligga mig nära hjärtat alltså, det är som första kärleken som man alltid kommer ihåg, det var verkligen hemma för mig alltså, det var där allt började. det var dom som byggde upp min trygghet. världens bästa helt enkelt !!



menne nu ska jag sova o så, bli frisk o så.
sen gillar jag inte folk som sviker, har verkligen svårt för de alltså.
PUSS

100819, jag måste ha retat gudarna..

idag var jag till läkaren..igen.. jag fick ta prover & fick testa ett nytt preparat med antibiotika, hoppas det blir bättre denna gång. tror inte att det är bra för immunförsvaret med två kurer samma månad kanske men, vad ska man göra då.

förutom det har vi vart & uträttat ärenden, väntar på att jempa ska ringa nu, tror faktiskt jag ska ta en powernap också. sen skjutsade vi mormor till akuten idag också, igen.. vi har ännu inte hört nått, jag hoppas det går bra !!


sen undrar jag om gina tyckte det var nödvändigt att skicka 3 lönespecar till mig, undra om veran skvallrat att jag är slarvig.. men vila vare ja, ska juh faktiskt fika med de finaste finaste bikbok brudarna ikväll, eftersom charlotta ska flytta snart, buhu. men som bruttan väntat på de :) usch va glad jag är för hennes skull !!


ses då
PUSS

22:36, no air.

But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even care

no air, air



100818, you make me laugh.

idag har jag skrattat så mkt på jobbet alltså, idag jobbade jag, rebben, lindany, linnet, blommis och johanna. & jag gillar dom allihop ! vi har haft så kul tycker jag. att jag var lite övertrött osv skadade juh inte heller liksom ;)

det kom för övrigt in massor av skumma kunder idag med haha, en gubbe som var helt galen på mig för att det brann, en dam som höll mig fast vid provrummen för jag skulle kolla på allt hon testade och välja åt henne, en tjej som lämna cv som knappt sa ett ord och sa inte hejdå, en sjuk/full gubbe som skulle ringa färdtjänst eller ambulans, ja listan kan faktiskt göras grymt lång idag..

& kära ginatjejer, här kommer lite internskämt för er; jag har också gömt rosa mella i fickan för linda (hahahaha), testat en kofta sandra á la badrock, skrattat åt johanna som skulle ringa itella istället för atea om sitt nr till kassan, rekryterat folk till butiken med rebban.. osv osv osv..

EN BRA JÄVLA DAG !!!

nu väntar jag på anton & matilda, sen blire volleyboll, tjihooo.
PUSS


matildus & je.

17:52, kan inte hitta mig..

jobbet var köng som vanligt, även fast jag kände mig som en praktikant då jag inte visste vart någonting fanns osv, you know the feeling. så har jag studerat lite olika kundkretsar idag, men det kan vi ta senare ikväll. för nu ska jag laga mat minsann. gissa vad det blir... höh.


sen ringa angie & mar, påminnelse till mig själv.
& sissan älsklingen är hääär.
PUSS


här är hon, muppen.

100816, för jag har bara, regn hos mig..

jag antar att det är precis som det ska vara, när semestern är slut och man ska börja jobba igen, vad händer då? jo idag tittar lilla solen och värmen fram, såg även igår på vädret att det skulle hålla i sig halva veckan. men om ni vill veta resten av veckan redan nu så kan ni vänta er reg torsdag och fredag, för då är jag ledig.

& jag är inte alls på nått humör idag, hoppas att jobbet kan pigga upp en lite, men det borde inte vara nått problem eftersom att jag öppnar med pinglan. då är glada miner ett faktum. sen blire nog angie ikväll.

sååå vi hörs !
PUSS


100815, imorgon !!!!!!!!

imorgon väntar jooobb, can't wait alltså ! kommer bli helt fantastiskt faktiskt. men först ska vi ha en söndag, har aldrig gillat söndagar, har alltid hänt alldeles förlite på söndagar för mig. så jag ska ta och plocka upp väskan från sthlm o de, annars kommer den stå där i ett par veckor typ, tills jag slitit ut allt på golvet osv, ni vet hur det blir.

men först, nått i magen kanske, vad tror ni om det ?
PUSS

03:39, för en lång lång tid..

kanske dags att sova. vad tror ni ?!
har iaf haft syster talk hela natten & druckit te, såntdär som måste ut ibland. såntdär som ingen annan förstår.


men sova vare högst på schemat ja,
fin kväll o så.
PUSS





systra mi.

100814, krabbor.

idag har jag vart på hundtävling med pappsen & de fyrbenta, lillgosan min tävlar juh imorgon i sök. hoppas hon vinner. hängde där i världens skönaste värme och sen kollade vi läget på lillänge. blev dock inga inköp.

nu har jag precis duschat & om en timme så står kräftskiva på schemat, i lvik. det blir mysigt värre det. så nu ska jag skrapa fram några kläder. påtal om kläder så beställde jag lite höstkläder igår från jobbet, har inte beställt nått på hela sommare därifrån så atte jag hade t.o.m glömt bort lösenordet, INTE OKEJ ?! skärpning va.


men kläder vare jag, tror inte dom uppskattar mig naked.
PUSS



& idag saknar jag mitt långa hår..

100813, fredag den 13.

när jag satt mig i flygstolen och spänt fast mig, tittar på boardingkortet & tittar förskräckt på linda då jag inser att det är fredag den 13. vem fan flyger på fredag den 13? som tur var överlevde jag. så nu är jag hemma igen, är nästa redan less, menne det blir skönt att varva ner ihelgen innan man ska börja jobba igen.

har haft det så sjukt bra i sthlm, umgåts, skrattar, ätit gott, badat, shoppat, hängt och bara myst. ville egentligen inte åka hem idag, men fanns typ inga biljetter till nånting förutom buss ihelgen och det är inte ens ett alternativ. så det fick bli hemfärd idag

nu ska jag packa upp lite saker & kolla vad som händer.
PUSS


100811, jag stannar kvar..

idag har jag & emmsan badat vid en brygga, det var mys o så. nu har jag duschat och ska snart äta för att sen möta upp emman igen, det blir nog mys :) jag åker inte hem imorgon, jag stannar ett tag till !!

PUSS

100810, bli aldrig som mig när du blir stor..

nu är jag äntligen i sthlm, eller ja kom hit igårmorse. & idag har vi vart på kolmården, tydligen blir man aldrig för stor för det, för det va kuuuligt :) många fina & fula djur. nu är jag så mätt så jag orkar inte skriva.

hejdåe
PUSS


här är nått åsne savann djur som fått en bebis 2 timmar tidigare.


delfinshow också såklart :)

100808, girls they wanna have fun.

har haft en fin dag i sundsvall idag med favorit b-rudarna. imorgon tänker jag åka till sthlm, försök stoppa mig !

har en dålig timme just nu, så enough.
PUSS

100806

ska försöka fatta idag att det är den 6 augusti, what the hell ?!

väntar på att duschen ska bli ledig så att man kan känna sig som en människa idag, undrar samtidigt vad det är för skit dom visar på tvn just nu ?!. undra om jag kommer va såhär negativ hela semestern, då lägger jag nog ner bloggen.. eller vänta, ne det gör jag inte, för då har jag ingenstans att framföra mina negativa åsikter.

skärpning, nu ska jag göra något av denhär dagen, det blir kul :D
ge mig håkan hellström i gbg nästa helg, hallllllå nåååågon ?! ge mig.
PUSS

23:45

& juste, idag sa min mamma att hon skulle ringa veronica(min chef) och fråga ifall jag får komma och jobba ändå, för hon orkar inte med mig längre. hon säger att jag är på 511 och är jävlig och rastlös.

så veronica, om du ser dethär, give mum a call. haha.
PUSS

23:21, neonskyltarna på gatorna..

idag har jag ätit mjölk två gånger !! först vaniljsås och sen tårta på kvällen. jag mår därmed som jag förtjänar och tänker säga godnatt. & jag saknar mig själv i stockholm, mitt rehab . snart så, snart.


jag & mig själv.
PUSS


100805

har inget att säga för tillfället, fikade på stocketitt idag iaf, jag tycker det är mysigt där. punkt osv.

PUSS

100804

idag hörrni, har jag gjort en rejäl kraftansträngning, jag har bakat bullar.. & som jag sa förut, så det bästa med att baka bullar själv är att man får göra dem huur stora man vill ! förutom att det skenade på slutet (som allt annat när det kommer till mig), för då var jag less (som alltid när något tar lång tid), så då blev bullarna större oc större och större.. så atte, stora bullar vare ja ! yepp.

och igår förresten blev jag bjuden på mat, för lilla jag var sjuklig och sur, då knackade en grrrrrrabb med mat på. yeeees.

så ikväll blire satc 2 & bullar & mjölk, längtar redan !
PUSS

00:23, godnatt världen.

linda, du & jag är dåliga för varann, jag vill inte vara sjuk. jag vill operera bort mina halsmandlar, som btw är trasiga, japp ni hörde rätt, ena halsmandeln har lossnat en bit av som hänger ut i halsen, skööönt. men farbror doktor tyckte att operation var en dålig idé för att jag har så dåligt immunförsvar. vafan ge mig pest eller kolera att välja på då !!!!

ett argt brev till mina halsmandlar från en opigg tjej.
jag hatar er, dumma dumma ni.

& linda, jag ljög, du & jag är bäst tsm. jag var bara arg, jag tror du förstår ;)
sovgott osv, till er som inte har rethosta som faktiskt kommer kunna sova inatt !!
PUSS

100803

vem fan kom på dethär med semester egentligen? för varje gång man är ledig så blir man juh ändå bara sjuk. fast egentligen nu när jag tänker efter så är det juh toppen att kunna välja ut när man ska vara det, typ "hmm låt mig se, vecka 32 och 33 vill jag vara sjuk iår, var juh så tråkigt att vara sjuk i juli".  seriöst, idag känner jag bara att någon kan få skjuta mig, så bra mår jag.


angiie, jag vet att du blir peppad att träffa mig nu höhö. men dricker vi te så kanske jag blir tyst. eller åtminstonde min hosta. mja. ses snart.

ha en fin sjuk dag.
PUSS


cam&angie

100802, dansen..

sjuuuukt snygga b-rudar som dansade på yran, riiiight? ;)




tack för allt roligt dessa 2 träningsveckor ! l-l-l-l-l-loooove.
PUSS

RSS 2.0