091029

kom precis hem från åre, jag och några snygga jävlar åkte dit över dagen och...åt typ ? hahaha. dumskallar, men det var mkt trevligt, finns massor av tid att snacka skit i bilen osv då, me like.

men nu hör jag en massa tassar nere, antar att moster & dogsen kom.
ska gå ner och kika, hörs later on..
PUSS


091027

undrar om världen går under imorgon ? för folk handlar kläder på jobber som om den skulle iaf haha.


ikväll har blivit en lugn kväll, tjejerna var här och vi kollade på desperata, och då frös jag som satan, nu håller jag på kokar över och vill slänga av mig alla kläderna, men så kul ska vi inte ha. istället ska jag ta tempen och ta en alvedon. sen blir det att krypa ner i sängen med en bra film & förhoppningsvis snart en gos brevid. 

ganska ohändelserik dag egentligen, förutom att jag hade roligt på jobbet, precis som vanligt.
justde, fick hem paketet jag hade beställt.
godnatt
PUSS


förresten..

kände nu att jag inte var klar haha.

såhär är det va, i mitt hus, eller okej.. i mammas hus där jag hyr in mig, där är det kliniskt rent just nu för imorgon kommer en mäklare hit och tar kort, så just nu är det såhär hemma hos mig va att:

- brödet som jag letade imorse var instädat in i skrubben
- jag frågade mamma ikväll om jag fick sätta mig på kökssoffan eftersom att den är vit
- jag har inte ens orkat leta efter brödrosten
- även om jag viskar så ekar det i varje rum
- använde bara skärbrädan man drog ut nu eftersom att jag inte vågade lägga mackorna på köksbänken som förövrigt är så ren att jag ungefär kan spegla mig i den.

summering= it's hell !! ge mig lite skit i hörnen förfan, jag ska kasta saker omkring mig bara hon gått imorgon, mamma.. var så säker !!

godnatt.. igen.
PUSS

23:23

idag har det vart full jäkla rulle på jobbet, så dagen har flugit förbi bara.

det jag egentligen skulle säga bara var att jag ångrar jätte mkt nu att jag inte tvättade håret imorse när jag började 10 eftersom att det betyder att jag måste tvätta det imorgonbitti när jag börjar 8.30, vilket i sin tur leder till att jag måste kliva upp örntidigt som micke hade sagt eftersom att det tar 30min för mig att duscha, på riktigt.


sen så har jag & fröken lmn beställt flygbiljetter nu, till den 22april2010, vi är inte alls ute i tid haha. hade jag vart den ledande till dethär evenemanget hade vi antagligen hoppas att kommit med på sistaminuten planet haha, tur att vi slapp det, bra jobb linda !! haha. (antar att alla redan listat ut att jag inte låg bakom framförhållningen när jag skrev datumet)

så nu vet ni..
godnatt
PUSS

091026

ännu en ny vecka är här, veckan då alla har skollov kul för dom liksom, vilket betyder att det inte är någon dans denna vecka, tråkigt men passar egentligen mig mycket bra så jag hinner gosa riktigt mycket på faten som vart sjuk länge nog nu och åker tillbaka snart.

& jag blev klar en halvtimme tidigare idag, när hände det senast ? så nu lär jag väl sitta här så jag missar bussen ändå. & appropå kättbullar så ska ni se mitt rum alltså, angelica tyckte att det ekade härinne, det är så tomt, daniel kommer få en chock när han kommer hem, hehe.

later on dudes..
PUSS


23:41

som avslutning på denna fina dag måste jag säga att det har vart den perfekta mat-dagen av alla. slår alla dagar i veckan, bara lyssna liksom..

frukost/lunch: fläskfilé, råstekt potatis & bea.
middag: pizza
kvällsis: mcdonalds

sounds like music in my ears, probably in fatens också.. så nu kommer jag sova som en.. (trumvirvel för angelica)... KÖNG !! hahaha. förmkt internskämt ikväll va.

vi sover på den..
PUSS

19:05

jag kände mig precis som världens sämsta människa, de borde ni med göra.. såg en banner om pandor, tänk att det bara finns 1600 st kvar i hela världen, fattar ni hur få det är ? det är helt insane. usch va hemska vi är




titta va söta
PUSS


091025

alltså såhär är det va, att angelica & faten, nitväskan är tillbaka !! men jag tänker verkligen inte säga vart den var hahahaha..


igår iaf, tog jag och angie en impuls sväng på krogen, och det var sjukt roligt, först var vi på g3 bland alla andra och skakade rumpa, sen vid ett drog vi till 1 2 3 som hade SSS äää mm ss tttttt musik, verkligen, där var det lite mindra folk varav 80% var jibbers också, inget emot jibbers med tankepå att jag är tillsammans med en, men jaf har nog aldrig sett så mkt mössor inne på krogen förut haha. vid två skulle vi käka, först på donken och sen på kebaben.. tänkte vi.. ja faten vi tänkte äta på båda haha.
menne efter att ätit all donken mat vi beställde var vi så jääääävla mätta så atte det gick inte, kan var för att beställde en lilla meny men fick hela menyn större av han i kassan, han gillade mig. efter en max tur senare var jag och angelica påväg hem, hade juh trots allt lovat henne att dra hem henne i håret innan tre.. så vid tre var man hemma & vet ni dåå... DÅ var juh klockan bara 2 eftersom att man ställde tillbaka klockan hehe, vad har vi lärt oss av det då ? att ALLTID gå´på krogen när man ställer tillbaks klockan, svinbra juh.



sen kan jag berätta varför jag skriver så mkt just nu, det är för att jag håller på att städar mitt rum totalt tills de ska ta kort & packar ner resten i flyttlådor, usch vilket jävla jobb, mamma säger att jag ska bli klar inatt.. men ikväll ska jag juh hänga med angiie, kolla på ensam mamma, och innan det äta pizza !! gööttt.

faten, häng med oss ?
PUSS

18:25

har jobbat idag, tiden gick så fort, kändes som att jag vart där i en timme bara ungefär, men icke.

nu ligger jag under täcket hemma, det blir så fort kallt när man är ensam här. därför borde dendär daniel komma hem också, så jag slipper frysa och slipper vara rastlös. för det verkar som att många var ut igår och är lamare än alla kameler i sahara ungefär så.

ska väl kolla lite mer på the hills nudå så kanske det händer något snart.
PUSS

02:06

fyfan för mig, jag borde sova för så himla längesen, menne.. fastnade såklart på the hills, men nu ska jag verkligen slita mig, ska juh upp och jobba snart, så jag sparar avsnitten som är kvar till imorgon :) yeyeye.



familjen grääs/bylund, tack för ikväll, you're the greatest.
PUSS

091023

vem har sett min svarta nitväska ? sågs senast på mig i lördags.. eller ? jag kommer ihåg den senast då iaf, jävla skit. jag behöver den, och allra mest min bankdosa som ligger i !!! GAAAAH !!

PUSS

22:50

lyckades skrapa ihop 9 saker att beställa på internet, såhär en timme innan ens lönen rullar in på kontot, tänkte att det var bäst att tömma i förväg så allt får plats, eller? haha. ne men iaf, så har jag juh köpt ett par overknee stövlar också.. (mamma håll för ögonen).. det är tredje paret skor jag köper denna månad, börjar komma in i dom gamla dåliga vanorna igen känner jag, var riktigt bra där ett tag. men iofs har jag nästan aldrig använt stövlar osv innan så :)

menne, nu ska jag sova.
slänger upp en bild på några overknee, det är sjukt snyggt, inte alla men..
btw är det inte de på bilden jag köpt, mina är i mocka & ingen klack.
PUSS



091022

ja angiie, det blev mer än sju dagar utan uppdatering, jag är en dålig människa.. eller så har jag jobbat massor massor massor & dansat utöver det, hejja mig hejja mig säger jag bara. imorgon är jag ledig OCH får lön, som sagt sometimes life is good.  fast idag var jag så trött att jag köpte redbull ska ni veta, det är ingelas påhitt detdär, hon dricker redbull varje dag på jobbet, så skulle jag & rebecca dricka, så jag blev alldeles yr i huvet och rebecca fick hjärtklappning hahaha.

men iaf, så imorgon ska jag shoppa lite, have to. sen har jag lovat att packa ner alla mina sommarskor i flyttkartong..er.. möhö. så att det är klart till flytten osv. ska även städa ihop mitt badrum så att det är fint tills mäklaren ska ta kort på tisdag, javisst. undra om jag ska köpa ett helsvart sängöverkast också så det blir finare. det visar sig, plus att jag behöver en parfym.. nu blev det lite mkt handling, hejdå igen lönen.. vi ses nästa 25. skämtosido så jobbar jag juh ihelgen så SÅ mkt pengar kan jag inte hinna göra av med, förutom över internet då, har blivit alldeles för bra på att beställa hem grejjer på senaste.. kan va för att man aldrig har tid att gå på stan eftersom att man jobbar så knasiga tider.

men jag ska ringa emie, och faten.. när du ser dethär så ringer du mig, okej ? och marielle får jag inte glömma heller.. nu blev det mycket i huvet igen.. men här har ni beviset på att jag tänkt det iaf ;)

hörs då.
PUSS

22:08

det finns ingen tröttare tjej än jag just nu, kom hem för ett tag sen och har vart o dansat sen halv sex, och ja jag vet att jag sa att jag skulle ta det lugnt o blablabla mennee.. ni känner juh mig.

och ja lilla farzan med z som du tydligen vill stava haha, jag åt spagetti bacon och bea, men du är min familj så det var lite fusk :). men så har jag inte ätit nått än sen dess heller, eller jo en chokladboll & te på stan, så min mage gör lite uppror nu när den bara fått ett mål idag klockan 12 typ. och ja mamma jag sa att jag åt innan jag åkte, men jag åkte klockan ett så jag ljög inte, men jag visste att du skulle bli sur och arg ifall jag sa heeeela sannigen och du pappa, du behöver inte skaka på huvudet nu när du läser dethär.

men nu ska jag inta lite lunch/middag/kvällsfika.. ifall jag orkar.
PUSS

091013

tisdag och jag är ledig, jag avr tvungen tydligen eftersom att jag jobbade hela helgen. så när jag ändå är hemma får jag väl göra något vettigt då, ska juh ändå jobba ikväll. nu ska jag göra mig nått att äta, någon som har en gissning på vad ? ;) sen ska jag städa lite. har kommit på att jag ska försöka lägga ut lite mer bilder av vad som händer men först måste jag såklart hitta sladden till kamerna..

tills dess..
PUSS

091011

nästa helg kommer faten hem, gisela är hemma och marlene med, somtimes life is good !! till råga på allt är jag ledig och vi ska väl fira allt som firas går, mest att mina bästaste bästaste vänner finns. bara förkylningen vill släppa nu då så är det fulländat :)

men först en ny vecka att bli frisk på och jobba jobba jobba, tur att man har en helt underbar arbetsplats så man slipper gruva sig inför nya veckor hela tiden. däremot blir jag verkligen helt dagvild av att jobba söndagar, jobbade idag och tror alltid att det är måndag, så det blir skumt med två måndagar irad.

nu ska jag ta näsdroppar som jag så fint säger det, (mamma, jag ska försöka att inte bli missbrukare av det igen, om du vill ha koll så har jag använt det i en vecka snart nu, så du & farbror doktor behöver itne oroa er än).
sen ska jag sova så jag orkar jobba 8 imorgon.

en fråga på dethär så, vad föredrar ni.. att duscha på morgonen eller kvällen?!
PUSS






091009

idag idag idag.. så har jag handlat ett par skor, okej innan alla kommenterar.. jag behövde dom, det är bra jobbskor :) hihi. sen har jag handlat underkläder, på nått sätt lyckas det alltid vara en bristvara hos mig, allt bara är i tvätten & försvinner. det betyder alltså att förkylningen går åt rätt håll idag, jippey.

nu ska jag dricka lite vatten för att rensa ur kroppen lite extra, like it.
PUSS

17:41

idag har jag köpt mer förkylningspreparat, det behövs, det vill liksom inte släppa riktigt. alla preparat man ska ta en eller två gången om dagen, tar jag minst 4, det påpekade min pappa idag, men det hjälper juh ändå inte tyvärr.

nu vill jag bara bli frisk så jag kan jobba igen, jag vill inget hellre faktiskt. det är så kul, älskar att träffa människor, speciellt mina trevliga arbetskamrater & dansvänner. ååh ge mig. tills dess, blir det väl tv då.

ma råkes.
PUSS

091008

en hand på datorn & en på öza, annars tar avundsjukan över och drar i mig. tyvärr räcker inte halva uppmärksamheten så nu börjar hon bli sur, öza alltså. nu börjar hon ge sig på datorn också, bäst jag slutar..

later on
PUSS

091007

5 orskaker till varför jag hatar att vara sjuk & hemma..

1. just det.. att man måste vara hemma
2. man sitter bara rakt uoo och ner och tänker på hur dåligt man mår
3. man har ingen aptit så man vill alltså inte äta, BIG MINUS faten.
4. man är totalt socialt avskärmad
5. så fort man anstränger sig så tror man att lugorna ska sprängas eller hjärtat slå över


så atte som ni förstår så är jag hemma för jag är sjuk, gick hem igår från jobbet, då är det illa. men jag stod nere och kallsvettades och kunde inte stå rakt så kände jag att det var dags.. så idag ska jag väl dricka två vitamin glas, fem koppar te, 50 hepar tabletter (orka inte förklara vad det är), en grapefrukt och kanske något mer förkylningsdödande som jag lyckas skrapa fram hemma i skåpen.

sen ska jag ringa tandis också, detdär jävla stygnen i käften som skulle gå bort inom en vecka efter operationen, guess what.. DOM ÄR KVAR !! hade någon förväntat sig något annat? trodde väl det..

nu, kurering..
PUSS

091005

lilla moa, du är på en bättre plats nu.. <3

091004

alltså söndag, jag har jobbat, trodde på allvar att det var måndag, helt dagvild. sen ensam mamma söker ikväll uppe hos moster, höjdpunkt på söndagar det.

men nu iaf, la spåkort på mig själv för ett tag sen för jag hade en fråga jag hade tänkte på, efter första kortet började jag grina, varenda kort stämde, tårarna rann för kinden, även om jag inte blev klokare så var det så jävla sjukt, aldrig någonsin har det stämt sådär bra förut, det är som att hela min tillvaro bara lades upp på bordet framför mig, läskigt. alla korten berättade min historia och jaa, jag är helt mållös.


men nu är jag mest nervös,
wish me luck God.
PUSS

090903

igår umgicks jag med some girls, det var mys, födelsedagsbarn, jag gillar att umgås senare blev det en sväng på 1..2..3..(faten din tur). och idag har jag jobbat, och imorgon jobbar jag. helg, vad är det ?!

men du jennifer, jag kom på idag va du sa när vi handlade mat inatt..
killen i kassan - vill ni ha nått att dricka till?
jennifer- nej tack, vi har druckit tillräckligt ikväll.

hahaha, vad jag skrattade när jag kom på det va alltså, ja herregud.
och idag börjar förkylningen bryta ut, typiskt va.


sen emsie, så nej det är inte grejjen som lossnat jag opererat, den är ju i halsen haha, inte i käken ;)

ses då.
PUSS


091001

igår opererade jag som sagt, OCH jag överlevde.. gick tillochmed ut från rummet själv, eloge till mig. däremot ramlade jag nästan in för jag var så nervös att benen skakade. men läkaren var jätte jätte duktig och fick mig ändå ganska lugn. jag tittade och medan han kollade osv, men sen när sprutorna och knivarna kom fram så blundade jag, jag brukar alltid vilja se, men inte i munnen tack, fy. som tur var så var jag så bedövad att jag inte visste ut eller in om det gjorde ont eller inte, fast självklart kände jag ingen smärta, då hade jag varken jag eller läkarna kommit därifrån levande. det är en sak som är säkert !!

så igår efter det så sov jag hela dagen, usch, mådde sådär. och idag kära vänner, gör det ännu ondare, jippikajej. som tur är så är illamåendet borta bara smärtan kvar nu, så jag får knapra smärtstillande idag med, känns som att jag fått en rak höger över käken. sen känner jag stygnen med tungan, tror ni man kan låta bli att vara där då?

men nu ska jag göra mig klar för idag blir det jobb i vilket fall, och nu ska jag kolla på en lägenhet först.
see you.
PUSS

RSS 2.0