100331.

tänk att hela mars har gått redan, det har juh gått tokfort. förutom det så har jag precis kommit hem från jobbet och käkat ska byta om och åka och träna snart, hoppas lovis är där. då ska jag kramas.

hon är den finaste människan i hela världen.... vet ni jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag tycker om min mormor, för hon är det finaste jag vet, hon har faktiskt vart den som alltid alltid alltid alltid ställt upp på mig, även fast hon tycker att jag haft fel, så har hon ändå vart på min sida. hon är nog den enda. därför är hon det bästa jag vet, och därför.. älskar jag henne mer än något annat i hela världen.


nu ska jag plocka upp lite kläder från golvet, så slipper man höra en massa gnäll.
ha en fin kväll.
PUSS


22:26

snart borde han vara här, gosen, jag är trött & fikasugen. men jag har lovat att vänta tills han kommer. ikväll har jag träffat matilda, vi är helt perfekta tillsammans hon och jag. det är sant. tänk er.. hon är lugn, jag är speedad. hon är blond, jag är brunett. hon är snäll och gullig, jag är elak. men därunder tänker vi likadant. tokigt.

men nu kom danielo, nu ska vi fikaaaa.
PUSS


cam och mat 2006

100329

GRATTIS CECILIA CÄÄÄÄÄC SÖDERBERG PÅ DIN 21ÅRS DAG,
som jag sa, iår kanske du är stor nog att lära dig cykla. hahaha.


cecilia 2005, i sina bästa år ;)

PUSS

100328

välkommen tillbaks liksom. men vet ni en sak? jag har inte suttit vid datorn på typ en vecka, det har jag sparat massor av pengar på (har juh inte beställt något). förutom det så är livet lite tråkigt, längtar så himla mycket till vår & sommar nu, jag längtar till stockholm nästa månad, och jag längtar tills jag ska till luleå i maj, och jag längtar tills gotland, och jag längtar tills frankrike kanske, och jag längtar tills allt. jag vill bara åka bort och se en massa.

också att det inte har kommit några nya fina bilder bara för att marl & mährta har min kamera och förra helgen så tog marl kort och hon är i sthlm just nu. jag vill med. också att jag har mått så sjukt dåligt denhär veckan och speciellt till helgen, kanske ska ringa hc redan imorgon när jag är ledig, kanske lika bra, fan får ingen bukt på dethär eländet.

just det, om ett par veckor kommer bebisen hem till oss också, synd bara att jag inte tycker att dom är nå fina som stora, men aja, det är juh inte jag som köpt hundjekeln. Ticks ska den heta, daniel har döpt den haha. här är dom iaf..








då får tjejerna en lillebror.. jag tror inte att dom längtar..
UDDA & ÖZA & TICKS, vilket gäng.


PUSS

ge mig greece.


PUSS

100323.

jag lever..typ.

jobb 10-19.30
ses.
PUSS


abstinens.

just nu har jag såndär panik över att jag måste till sthlm, ge mig sthlm nuuuu !!
varje gång jag kommer dit så kan jag andas, jag kan inte vänta en hel månad. gah.

stockholm i mitt hjärta..
PUSS




systrar

100319.

grattis robin på födelsedagen.















idag har jag faktiskt beställt tid hos optikern, yes i have. behövs verkligen ha nya nu, jag är ju tamefan halvblind. förutom det har jag gått på en jätte lång promenad i det fula vädret, men det var skönt på sitt sätt liksom. & efter det så blev det en stanrunda och fika med cecilia, loveliii. & imorgon blir det utgång ! tjiho.
nu ska jag ringa lovis, ha en fin kväll.
PUSS

100318.

denhär dagen har verkligen flyge iväg bara den. sen fick jag pannkaka till middag, even better. sen så hämtade jag paket på kvantum, on the top. snart kommer marl och cec hit, dagen är därmed fulländad.


synd att daniel inte är här liksom, när dagen är såhär strålande !! han skulle behöva lite av mitt glada jag, han har verkligen stått ut med den sjuka och trötta och dåliga humör camilla, och precis ikväll ska han jobba dååe. synd för han liksom, får någon annan en piece av mitt glada humör, dock är jag nästan alltid på bra humör med marl och cec. det är ju lysande !!


ha en fin kväll.
PUSS


21:01, fina vänner.

MINA FINA FÖDELSEDAGSBARN FATNA 20ÅR & GISAN 21ÅR, LOVE



ett tag kvar till 20 här va;)


jag saknar dig tokfia.





hoppas att ni hade fina födelsedagar mina älsklingar.
PUSS

100316, på spåret igen.

ja jag har mått som en häst alltså, jag har sagt hela helgen att jagt tror att jag ska bli magsjuk, har mått svin dåligt och tillråga på allt så fick jag ett migränanfall igårkväll, jag trodde att det var slutet på mitt liv. även fast att jag vet att jag alltid blir bättre.

menne nu hoppas jag att det ska gå åt det bättre, så ikväll kanske jag lägger in nån fin bild på mina fina fina vänner som har  fyllt år. i love. för ikväll blire nog ingen dans, mina knän klarar inte dendär hoppdansen, tyvärr :(


menne först skrika så att daniel kliver upp, sen jobb.
PUSS

100313, surunge.

jag kommer va sur på dig faten i minst en vecka !! bara så du vet det !! för du är inte hemma hos mig och det gör mig jätte jätte arg. ikväll får jag nog en smakbit av aangie och lindan iaf, det blir perfa !! i love.

nu ska jag sura lite mer på faten och byta kläder, jag trivs inte.
plus att jag har trott att det är söndag hela dagen.
PUSS

11:27, sov gott.

idag när jag läste i tidningen så läste jag dödsannonserna, då stod ett bekant namn där, när jag tänkte efter lite så var det en tant som bodde på min avdelning på carema när jag jobbade där, hon var världens gulligaste tant. jag hoppas att hon får det bra nu. vila i frid.


100312

GRATTIS LILLA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN !! jag älskar dig


mamma 2005, i frankrike kanske ?!

100311

jag pratade med papps imorse, han har antagligen inte läst inlägget än eftersom att han inte kommenterade det alls, så pappa jag ber dig.. scrolla ner.. höhö.


förutom det så håller jag på kör andra tvättmaskinen nu, ska snart gå upp och hänga den och slänga in den sista. det är så varmt i tvättstugan av torkskåpet och alla saker så jag måste slänga av mig jacka skor och allt, skulle lätt kunna gå där i bikini alla dar i veckan. sen ska jag hem & byta om, tror jag ska ut och springa, synd att det är så jävla halt bara :(

hörs senare
PUSS


22:47

guess who om 100309, finaste.:
8/5 är en jäkla bra dag också


man kan lätt tro att det är en liten 13årig tjej som skrivit kommentaren ovan, en som tycker att den är lite bättre än alla andra, en som gärna vill ha uppmärksamhet, en som tycker att den är så häftig att den nästan smäller av, en som har så bra självförtroende att det räcker till 10 personer till, en som tycker att alla borde ropa dens namn och göra vågen när den kommer gatan fram... allting stämmer, förutom att det inte är en 13årig tjej utan MIN PAPPA (eller farzan med z som han gillar att kalla sig själv) som DESSUTOM fyller 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! år den 8/5, något som jag personligen INTE skulle skryta om ;) (jag vet linda, malin och alla ni andra som känner min pappa att ni tog honom på personbeskrivingen redan vid "en som tycker att den är så häftig att den nästan smäller av", till er vill jag säga, grattis, ni hade rätt)

oj va skönt det var att skriva dethär inlägget, för varje dag så kommenterar han nått spydigt i telefonen om mina inlägg, men nurå lilla pappsen ?! SUCK ON THAT ONE !! mohahahaha. & ja pappa, din dag är också viktig, jag har inte glömt dig, ingen fara ;) lillagubben.


förutom det, så kommer daniel snart, vi ska nog kolla på film har jag bestämt, jag kommer somna för jag är så trött hehe :D imorgon är jag nog ledig, och har tvättstugan, ge mig vuxenpoäng då, kasta dom på mig bara !
PUSS




jag vet att det låter helt insane, men jag hittar inget kort på papps.
hur är detta möjligt ?! (antagligen kommer han svara nått fyndigt nu som kanske "att han är för snygg för att fastna på kort" eller något liknande)      ;)


100310

ha en riktigt fin dag idag, det är allt jag hinner säga. för nu åker jag och jobbar till kvällen.
vi ses på gina.
PUSS



sannis min sannis, snart är det soliga dagar igen :)

00:19, need help.

jag har ett problem, i typ ett halvår nu så har jag haft utslag på kinden som kommit och gått, det ser ut som små kvisslor fast vissa är röda också. typ lite som acne. dom kommer fram som i ett band från näsan och ut på kinden under höger öga, alltid på samma ställe och alltid ungefär lika många. dom kan komma en dag och vara borta 3 dagar senare. har aldrig haft dom någon annanstans. mamma tror att det kan vara stressutslag? har någon haft nått liknande ?! börjar bli jävla trött på dom faktiskt.


förutom det har jag haft en jätte bra dag, först jobbat, sen var jag och angiie på pause en sväng och efter det färgade vi angiies hår (skulle färga bort det röda men det hände ingenting :S). sen kom linda hit också o vi skulle kolla på film, vi tittade i fem minuter innan vi kom på att vi skulle fika istället. höhö.

men nu har tjejerna gått & bebisen är här, så nu äre how i met your mother och sömn på schemat, för imorgon står ett hästpass på jobbet på schemat :)
PUSS


& ett kort på mig och linda från 08, eftersom att hon iaf UPPSKATTAR att vara med på kort ;)

100309, finaste.


9 maj 2007, den vackraste stunden i livet var den när du kom..


00:48

så jäkla mkt godnatt. borde sovit för lääääängesen. menne, imorron äre jobb.
det ska bli kul, känns som att jag vart ledig, föralltid ?!
& inatt kommer daniel hem, så imorgon blir det gos för hela slanten.

också att jag har börjat fundera på en hemlis, men jag säger inte förrän jag är helt säker på att jag vill och att det känns rätt liksom :)
vill bara göra er lagomt nyfikna också ;)
PUSS


jag gillar bilden fastän den är suddig faktiskt.

100307, grattis camilla.

grattis till mig  själv idag på namnsdagen

idag har det bjudits på fotboll med faten & linda, också att jag försöker bli klar med omorganisationen av min garderob. skjut mig någon.

PUSS


jag gillar dendär faten jag, fast inte denhär kvällen eftersom att hon skulle flytta dagen efter.
den stora frågan är dock varför jag har tagit av mig en sko ?!

100305

men gud vilket fint väder det har vart va, både igår och idag har jag vart ut med dogsen på sjön, igår med angiie & idag med pappa och syster. hur skönt somhelst !!

tyvärr har all friskluft tagit på mig rejält så nu är jag svintrött, måste rycka upp mig, för ikväll ska jag umgås med 3/4 av CCMM, lovelii. det är bara malin som saknas, men den bruttan jobbar juh i åre. men iaf, så jag som sagt vara med marl & cec, det kan inte sluta annat än med succé. ska ta med mig kameran.

måste göra mig iordning nu.
PUSS


cam cec marl, från england 2005. små tjejerna ;)


jag öza och udda från när vi var på isen med angiie igår :)

100303.

igår kom jag hem från jobbet runt 22.00, då var jag slut som artist efter en helt fantastisk utbildning. roligareeee.

ja iaf, det jag skulle säga var att i söndags så läste jag ut flickan som lekte med elden boken, sen i måndags så skulle jag se filmen, vet ni hur sur jag blev? filmen är juh inte som boken what so ever. sååå jävla dålig film då !! så nu kan jag inte bestämma mig ifall jag bara ska läsa luftslottet som sprängdes och skita i filmen, för ja.. iaf ska jag börja läsa den, den är iaf 700 sidor tjock och är inte ens pocket, hur ska jag orka ?! jag läser väl inte så ofta va. man kan inte ligga ner och läsa iaf, för då kommer jag ha en sån träningsvärk typ så ja. haha.

nog om det, filmen fick 3+ medan boken fick typ 12+, okej kanske 11+ eftersom att det är så jääävla mkt personbeskrivningar och detaljer osv.


nu ska jag göra mig klar för jobb.
PUSS


100302

wiheeeeeeooo mitt internet is back !! det är sanslöst bra. förutom att jag inte hinner skriva alls nu, ska väcka daniel och åka till jobbet eftersom att han ändå ska vara i gb klockan 9 också, perfekt.

återkommer till kvällen..
PUSS


RSS 2.0