hör ett boom boom boom

har jobbat idag då för ovenlighetens skull, men imorgon är jag ledig eftersom att vi har stängt, skönare !! gissa om att jag ska sova, japp. Håller nog tyvärr på att dra på mig någon förkylning eller liknande då kroppen inte alls hänger med mig, så ikväll har jag bara vart hemma och chillat, ska nog natta kudden nu faktiskt. skönt.

fick även träningsskorna idag, sköna, så fick jag en liten tidig födelsedagspresent också, ett par vagabond stövlar, tack pappsen, tack :)

men imorgon är jag ledig som sagt, så ring mig.
godnatt, PUSS

det är över nu

tjejen med sveriges sämsta uppdatering här då.

det har juh iaf vart jul och det enda jagt hunnit med är jobbat & sovit, helt ärligt. allt jsg gör nuförtiden, kroppen orkar knappt med va. men ja, jag gillar julen iaf, för jag fick en ny dator, och den verkar juh fungera bra än sålänge. fick även nya träningsskor och en massa andra godsaker, och mest av allt kopplade jag av, sov som en klubbad säl som min pappa så fint brukar uttrycka sig.

nu är ju julen nästan över iaf, så nu börjar rean.. vilket innebär.. ännu mera jobb !! aja.
nu ska jag va positiv, jag blir rik i januari, yippikajej :)

eftersom att jag jobbat tio timmar idag & sovit lite på mormors kökssoffa så ska jag fika nu men la familia, nu när man hinner se dom menar jag. eftersom att jag jobbar imorgon, surprise.
PUSS

men livet går vidare..


jag har bestämt mig för att sluta, hejdå alla roliga resor, hejdå allt glitter, hejdå all hårspray, hejdå alla säkerhetesnålar, hejdå alla bussresor, hejdå all sporthallar, hejdå alla inmarscher, hejdå alla skratt,  men mest av allt.. hejdå alla underbara människor.. tävlingsdansare är nog dom sötaste som finns, och jag saknar er redan. fan.

hej tid.
PUSS

hard work, low paid


onsdag: jobb glitter till 16, sen hockey, sen plugga.
torsdag: skolan, sen jobb glitter till 16, sen body balance
fredag: jobb bikbok till 17, (sen body pump om jag hinner)

nu vet ni vart ni har mig, ring mig.
PUSS


tröttare tjej

kom precis till skolan, måste göra klart allt. sov 4 timmar inatt, var tvungen att plugga halva natten, behöver jag säga att jag är tröttare?

efter skolan ska jag dessutom jobba, hard work low paid, så är livet.
det känns i kroppen med..
PUSS

in genom ena örat & ut genom det andra igen.


jag blir helt jävla galen av folks gnällande och tjatande om allt som komma skall, jag vet att det är bra att planera men efter allt tjat så tappar jag fan sugen alltså. jag vill inte höra mer om varken juldagen, nyårsafton, resa till stockholm, resa till danmark osv.. fan skjut mig hellre alltså.

HEJ.

köttbullar

idag ska jag & bikbok tjejerna äta julbord, jag ska äta så jävla mycket, jag är redan hungrig.
det var allt, för det är de enda jag kan koncentrera mig på just nu, haha.

PUSS

lucia lördag

idag var det riktigt mycket folk på stan faktiskt, mer än jag hade förväntat mig. Så det blev en del att göra på Glitter där jag jobbade idag, hur underbar personal somhelst, det går nog inte att inte tycka om dom faktiskt.

igår var jag med sanna på kvällen, det var mys, vi skrattade åt andra, fast nästa gång är det vi som är där ;)

nu har jag nyss keeeeekat, gött, vad bjuder kvällen på?
PUSS

s.o.s

jag har inte hunnit mer något jag skulle idag, eftersom att jo.. jag hann träffa linda i ca en timme innan bikbok ringde och ville att jag skulle jobba, så det gjorde jag såklart. och efter det gick jag dirre upp på pause för att fika med alla bikbok-godingar, mys. så nu har jag kommit hem och håller på pluggar och äter glass, möööömmms. och imorgon är det skola, sen ska jag försöka träffa linda igen då, med bättre lycka denhär gången.. haha.

ska plugga klart nu, ring mig.
PUSS

give me some more time

idag har jag städat, skulle egentligen uträtta ett ärende på stan också, men det ska jag försöka hinna med imorgon istället, ska dock dammsuga och dammtorka imorgon också, plus leka med linda. kan bli en lång dag, men jag gillar att ha saker att göra !! förutom det faktum att jag skulle behöva plugga mycket mer än vad jag ännu gjort, men det kommer det kommer..   skulle behöva lite mer tid till mitt lilla liv.

just det sanna, du kan höra av dig något efter skolan så kan vi bestämma.

nu ska jag gå upp till moster och äta middag snart, sen ska jag vara barnvakt.
& ikväll kommer systerF hem, det blir jätte jätte jätte bra tycker jag. jappjapp :)
PUSS

snöskolaslut

det är så jääääääävla kallt ute, jag kommer inte vilja gå över frösöbron in till stan från skolan idag, där jag nu befinner mig. Det är ju minst 5 grader kallare på dendär brojäveln. Ska plugga idag & städa, ska känna mig duktig, tror jag ska försöka dra mig till jocks nånting också, tess har juh uppdaterat mig om att det är provapå veckor nu, perfekt för mig som har dansuppehåll nu.

Sanna, du kanske vill följa med? snälla..
vi kan baka innan, PERFEKT ju, ja ?! hihi.

Meeeeen om ni har tråkigt, så ring mig.
jag kan behöva gå från skolan, japp. 
PUSS

som det var..

fredag 5dec:
dagen började juh som sagt med begravning, den sjukaste känslan som finns, att begrava en vän. Men jag vet att du får det bra nu, du tar fortfarande hand om alla oss härnere på jorden även fast du är på ett bättre ställe.
alexander larsson, vila i frid.

men jag hann knappt ta farväl av en vän, innan en annan vän kom till världen, mitt hjärta marielle grääs har tagit fram honom, välkommen till världen William, jag kan inte vänta tills jag får se dig. lilla vännen, du kommer få det bra, för du har världsbra föräldrar. du är efterlängtad.

och mitt i all denna yrsel så skulle jag vara på genrep hela kvällen och det var jag, men mina tankar var på helt andra ställen.  och just det, grattis till rasmus lindqvist på 18års dagen.

lördag 6dec:
bussen till sundsvall avgick 06.00 och så åkte vi, dansade en hel dag, kom trea i par och trea i singel, så jag åkte hem med två pokaler, men det var med  stort vemod jag åkte från hallen, nästan med tårarna i ögonen, kan ju ha vart den sista danstävlingen jag gjorde, och det gör ont, men det kan heller inte hjälpas. känslorna svallade över.

söndag 7dec:
uppvisningar hela dagen och jag var helt matt efter helgens händelser, så huvudvärken malde som aldrig förr. men det gick och jag klarade även denhär dagen med råge och med tårar i ögonen, känslorna har verkligen åkt beg- och dalbana. så jag åkte hem på kvällen och var heeelt slut i huvudet.




sammanfattningsvis har helgen vart känslomässigt kaos, jag har nog aldrig gråtit så mycket under en helg av så olika anledningar, och jag vill aldrig vara med om en sådan helg igen, även fast mycket bra hände också. Nu känns det som om dagen kommer att gå ut på att grubbla och smälta alla intryck av helgen, vi får se hur det går, skulle behövt lite hjälp av faten harouki, men hon är juh såklart i ett annat land. fan, och marielle får man juh inte hälsa på. fan.
jag får klara dethär på egenhand, det kan bli svårt, men jag vet att jag kan..

tack till alla som får en att orka, lindanyström.
PUSS

upptagen? aldrig.


min helg är som vanligt fullspäckad, jag ska om ca 10 minuter åka på begravning, gruvsamt men ändå skönt, för då känns det som om man har en chans att säga hejdå och börja bearbeta allt på ett annat sätt. Och efter det så är det grenrep ikväll och imorgon så ska jag till sundsvall och tävla, och avslutar söndagen med uppvisningen hela dagen, det som känns skönt att helgen blir bättre och bättre mot slutet. Den börjar tungt och slutar bra. Jag hoppas också att jag ska få lite klarhet i mitt val om dansen ihelgen, för det är nu jag måset välja.. okej, inte stressa upp mig själv nu.. lugn.

nu måste jag åka, alexander väntar på oss,.
lilla ängeln.
PUSS

gnällspik

jag har fått en sträckning av framsida lår, det gör så jävla ont varje steg jag tar. jag är en riktig jävla gnällspik.
jävligt kul, sådär lagomt till uppvisningen och tävlingen i helgen, skjut mig i huvet bara då.

PUSS

förflyttning

alltså, jag har gjort en förflyttning av mig själv till storgatan, har ännu inte styrt upp detdär med internet där, ska kanske göra det. Inget internet = ingen blogguppdatering.

Men nu vet ni vart jag befinner mig, att nå mig gör man närmast på telefonen, är du nog cool så har du mitt nummer. Så atte då kan ni även komma hälsa på mig, storgatan var det ja..


faten åker bort idag, fy !!
PUSS

RSS 2.0