100228

dålig jävla dag
uppdaterar mer när nätverket hemma funkar igen


men som sagt, dålig jävla dag.
jag vill försvinna nu
PUSS

22:41

jag är riktigt trött, jag vill ha tillbaka min dator & jag längtar till jobbet imorgon, det är helt galet.
tänk tanken att ni inte har nått internet på eran dator, så ni kan inte lyssna på spotify så då måste man lyssna på en massa låtar man har på datorn, förstå hur gamla dom är ?! jag har nostalgitrippat två mornar nu tror jag haha.

nu ska jag duscha & sen sova.
PUSS


100225

tänkte bara meddela att nätverket hemma inte fungerar, det är därför jag knappt finns.
hoppas att dendär saken från breedbandbolaget kommer idag & att det är den som är felet så det funkar igen snart. ja det var nog allt.

LÖÖÖÖÖNING också
yes yesyes
ses på gina
PUSS

18:35 dagens..


kund: har ni några koftor?
cam: ja, vad för sorts kofta letar du?
kund: en vanlig kofta..
cam: jaa, men vill du att den ska vara stickad eller ?
kund: jaa.
cam: okej, ska det vara knappar eller så?
kund: ja.. knappar..
cam: fint, då har du en finstickad längst in i högra hörnet på övervåningen.


på mitt jobb leker vi gissningsleken tydligen. finns juh bara ett sätt en kofta kan se ut på tydligen, ELLER ?!
inte var hon glad heller, man slutar aldrig förvånas. tänk va fort det hade gått ifall hon sagt på engång att hon var ute efter en stickad kofta med knappar.

jag vill baka nu.
PUSS 

100222, men hallå kylan?

vad hände med vädret? jag vill inte att det ska vara såhär kallt, jag som har sääääämst blodcirkulation kommer nog inte överleva resterande vintern som det ser ut nu. det är juh bedrövligt. däremot skrattar jag bara åt stockholmare alltså, kära folk, hur dumma får ni bli? går ut på nyheterna om vädret som att haitis jordbävningskatastrof hade flyttat sig till oss. vafan, ni borde få göra halkbanan minst en gång per år därnere, för ni verkar juh inte alls ha koll på läget. och snöras, ja, det är väl bara att akta sig ? fattar man väl själv, behöver man väl inte gå ut på nyheterna med ?

på jobbet också, alla i söder uppmanas att tänka på sin säkerhet att inte gå till jobbet om det är för osäkert, vad ska hända ? att dom snöar över påvägen dit eller? då kanske vi också ska skita i att gå till jobbet hela vinterhalvåret? ska nog flytta till fjällen där det snöar jämt, då kanske man får vara ledig jämt, härliga tider.

nog om det, men skärpning på er iaf.
nu ska jag göra mig klar & faktiskt ta mig till jobbet
så får vi se vad dom kommer med för roligt idag.
PUSS


en natt när det toksnöade i december 2006, jag & faten var påväg hem.


100221.

helgen blev lugnare än lugnast faktiskt, har vart barnvakt, umgåts och bara chillat. och jobbat mellan det då såklart :) jag behövde det, jag känner det faktiskt.

imorgon jobbar jag bara 12-16, det är ju coola bananer det.
jag och sissan ska sova nu.
PUSS




älsklingsungarna som jag vart barnvakt till.

19:50. jaa.

det gick snabbt att jobba, även fast jag fick stanna mkt längre pga snatteri, jävla skitungar.

nu har jag slängt i mig mat för att jag var så hungrig, så nu har jag ont i magen istället. sitter och funderar om jag orkar dra mig till olearys sen för att se uppträdandet, men ja, vi får se som sagt. just nu fryser jag bara, ska nog bada lite. tjing.

PUSS


100219

först vill jag säga till angie, att vi åker till sundsvall... helst nyss !! typ imorgon, på söndag, alla dagar i veckan ungefär !! okej?


sen så har jag druckit nypressad apelsinjuice vilket är extremt gott, jag har duschat i jätte jätte varmt vatten vilket är extremt skönt och nu ska jag klä på mig o sen åka på jobbet i några timmar, det bliiir great !!

vi har juh jeansveckor nu också, tycker verkligen att ni ska komma in och testa alla nya fina, jag har köpt tre par, så jävla sköna. några kostar bara 199kr, LÄTT VÄRT !!

så vi ses på gina då?
PUSS


lindan när vi var i sundsvall för ett par år sen..

100218

jag är så jäkla glad att hon är hemma, min fina fina vän marl.

nu ska jag skynda mig o åka till pappa o va hundvakt, see you later dudes.
PUSS


marl&cam i england 2005

22:43, överlevde.

jag överlevde dagen, även fast jag sov lite, började tidigt och fick jobba över. antar att det är för att det är så roligt som det bara går av farten :) ikväll har vi verkligen haft kvalitetstid på gina, och lite glass o maränger och grejer som pricken över i:et, herregud vad jag tycker om detta folk !!

menne, var nyss jätte nära att beställa en massa saker, loggade in på banken och insåg att jag inte skulle köpa en enda sak. life is good. imorron hoppas jag på sovmorgon, även fast marl försöker lura med mig att gymma och relaxa med grabbarna, men jag vill bestämt bli frisk först, annars kommer det bryta ut.. igen. ni vet juh hur det gick sist.


& att jag MÅSTE till sundsvall, någon som vill skjutsa dit mig i veckan? det är paaaaanik !!
PUSS

100216, my heart is taking over.

med 5 timmar sömn inatt så kan jag ju bara hoppas på att klara dagen, är inte van vid så lite sömn längre, jag fungerar inte på jobbet då. Lång dag, längtar dock till kvällen, det blir skitkul hehe.


ha en fin dag.
PUSS

100215, kossan.

alltså, jag tror på din teori Linnea, jag har fan kommit i klimakteriet haha. för igår på jobbet så hade jag en långärmad och när jag stod och larmade saker så blev jag så jäKla varm så jag kokade nästan över alltså, helt seriöst, stod och viftade luft på mig själv. Sen idag skulle jag flytta typ hela lagret, vilket är ett tungt jobb, men alltså jag var så varm så jag ville smälta typ. jag som alltid alltid alltid är kall så jag typ är blå om händerna. precis just nu är jag juh iskall om händer och fötter, men på jobbet händer något alltså. ja iaf.

har precis kommit hem från jobbet och käka. det blir så konstigt, för det blir som kvällsfika/middag, jag gillar det inte, för jag gillar kvällsfika mest på hela dagen. jag är inget utan kvällsfika haha. menne iaf, så har vi fortf inte tagit fram den fina fina tröjan, men på onsdag eller torsdag kanske, jag ska tusan imej köpa en i varje färg höhö.

förutom det så vann charlotte kalla nyss, wiiiiie.
& att jag saknar julian
PUSS


älskling

100214, glad alla hjärtans dag..

idag har jag jobbat & blivit bjuden på middag, mycket trevlig dag.
tänker bara skvallra om att daniel inte hade en aning om att det var alla hjärtans dag idag förrän...nyss.

jag skrev ett sms till honom att han kunde juh ha en trevlig alla hjärtans dag kväll haha, killen ringer upp helt förtvivlad: "är det alla hjärtans dag IDAG?!". jaa sa jag, men det visste du väl. "neee hade inte en jävla aning" blev hans svar. ganska charmig kille, eller?

tur att jag tycker att det är ett jävla jippo, annars hade jag vart jätte sur nu. ska nog tvinga honom att köpa nått gott påvägen hit ändå, bara för att spela ut på det hela (faten, du hade gjort likadant). hehe.
later..
PUSS

100213, jävla skit.

nu är karusellen igång igen, skjut mig hellre..

03:00, efterfest.

min efterfest just nu blir os-invigningen, yey. ska nog gå ner och göra lite varm choklad, yey.
tack för ikväll madeleine, jag hade skit jävla kul (sorry pappa att jag sa jävla igen)

godnatt sen.
PUSS

19:01, lalala la.

idag har jag vart in på bolaget för andra gången, hejja mig. det kändes bättre idag, idag slapp mamma ta ner det jag skulle ha från hyllan typ, och jag pratade mycket högre haha. one step forward.

nu ska jag slänga mig i duschen och hoppas på att madeleine kan ta sig till stan, det skulle göra min dag.
PUSS


madde 2006, en kväll jag aaaaldrig glömmer haha.


100212, hey hey yeah yeah.

ååååh vad jag älskat solen då, på toppen av allt är man ju ledig idag också då. åååeh, jag ska göra mig klar och ringa min älskling.. faten. först ska jag få daniel att kliva upp osckå, den jäveln har väl kollat på tv hela natten antar jag medan jag sov. & att angie lånade ägg av mig inatt? hoppas att muffinsarna var goda.

it's getting late but i don't mind.
om det är någongång ni ska försöka lura med mig på nått, så är det nu, för just nu är jag på bra humör, då går allt haha.
PUSS


jag & linda när vi cyklade ikapp solen, 2007?

23:39, be still my heart..

..it can only get better.


det har gått fint att jobba idag, jag gillar mitt jobb ja, fast det vet ni ju redan. & hörrni, förhoppningsvis kommer det ut en så sjukt mysig tröja i butiken imorgon, rev upp den på lagret innan jag stängde, så imorgon när jag är ledig tänker jag springa in och testa den. den finns inte ens på nätet än. å fina myströjan.

men nu ska jag & daniel kolla klart på tokyo drift.
imorgon ska jag få träffa syster f.
godnatt.
PUSS

100211, it can only get better.

denhär dagen känns redan bättre, tror det är musiken jag lyssnar på, peppa mig själv musik är det allt. snart ska jag åka till jobbet, hoppas jag slipper snora så mkt då haha, det är så otrevligt mot kunderna liksom.

förutom det, så skänker jag en tanke till fatenharouki nu, för att hon är världsbäst vare ja.
PUSS

om faten skulle föklara mig för någon som inte känner mig med en sång,
skulle hon säkert sätta på denhär (hon älskar mig dendär faten):

And i know karmas gonna get me back for being so cold.
Im the big bad wolf, im born to be and bad to the bone.
If you fall for me im gonna tear you apart
Told you from the start

Im only gonna break break your break break your heart
Im only gonna break break your break break your heart
Im only gonna break break your break break your heart
Im only gonna break break your break break your heart

23:35, slut på tårar.

idag har vart en dålig dag, först har jag haft så himla ont i huvet hela dagen, tror jag håller på få bihåleinflammation. sen så har allt bara vart skit, jag hatar när de dagarna kommer.

jag har blivit sårad & besviken på flera människor idag, vissa värre än andra. jag är fortfarande överrumplad över hur lite empati en människa kan ha, hur kan man vara så oförstående över hur en annan människa känner?
det är synd att det blir såhär ibland, speciellt när några människor är människor man älskar så himla himla mycket, men det blir lätt så fel. människor som har gjort en livsskillnad hos mig. en bit av mig.

jag har lessnat på att ge ge ge ge ge ge ge ge ge ge ge & inte ens få tillbaka hälften, jag tror att det är därför allt har hänt, för jag har vart den som svalt det, aja, jag orkar inte spekulera. det bränner bakom ögonen bara jag tänker på det. för arg det kan jag alltid vara, men besviken det är jag inte så ofta, och det gör alltid ondast i mig.,


nu ska tårarna bort, för imorgon är en annan dag.
håll mig hårt eller släpp mig helt
godnatt
love cams.



en bild som gör mig glad iaf..   cam&fat2006

100210, vart hon tog vägen..

sorry guys, jag har verkligen vart en ickedata levande människa ett tag, därför tänkte jag dra en kort update för er vad jag gjort, har vart borta länge så man kan lätt tro att jag vart i florida och surfat på vågorna eller i egypten och byggt några pyramider.. men...

i fredags var det festfestfest, först i kvarren sen på krogen, mycket trevlig kväll med mycket trevligt folk.


i lördags så hängde jag med bästa ginatjejer och annat skönt folk.

bild lånad från majapaulsson.blogg.se

sedan så på söndagen så var man ute i finvädret på isen osv, sen på kvällen var jag med finaste syster f.

måndag och det var dags för jobb, slutade halv åtta och efter det käkade jag, tvättade och såntdär viktigt och tråkigt, innan faten & linda kom hit, sen följde jag snällt med linda.. vart säger jag inte .. hö.

tisdag och åter jobb, slutade halv åtta och efter det gick jag hem till daniels familj där det var familjemiddag med gud vet alla. vi spelade spel kollade på nathalies lägenhet och såntdär mysigt som bara dom kan.

och idaaaag. vet ni juh. nu åker jag på jobbet & ikväll blire dans.
that's it.
PUSS


100204

bra start på dagen, har precis kommit ur duschen, använde body shops oliv tvål, luktar helt underbart, och nu ska jag smöjra in mig med body shops oliv body butter. så idag äre jag som är oliven, lovely. förutom det har jag fortfarande kalasont i magen & en hujedans träningsvärk, men det ska gå.

ikväll ska jag vara med matilda också, jag ska slinga hennes hår.
men först frukost. sen jobb.
PUSS


22:32, sovgott.

jag och mina känslor håller inte en jämn nivå just nu, jag känner mig bara besviken och lite illa tillmods. därför äter jag upp min risifrutti efter ett hårt träningspass med mjölkmage, det var pain.  sen går jag givet och lägger mig.


lindanyström
PUSS



camilla&linda2006


100203, done.

nu har jag checkat av en grej på vuxenlistan, jag har invigt systemet, jag tog med mig mamma som personligt stöd haha. det gick bra, fast lite hemskt var det nog allt.


hinner inte skriva mer, ska springa iväg till bussen & åka o träna,
feminine vibe står på listan, mums.
PUSS

100203



här kan ni mysa till idag när jag är på jobbet.
7.30 - 16
PUSS

100202, skitungar.

om ni ska sno saker behöver ni inte ens komma in, för då går det såhär.
man slutar aldrig förvånas.
PUSS



usch vad arg jag blir.


men nu byta om och åka till dancehall sen ph finaaaaal !!

23:03, oboy vilket vackert väder.

-30 grader, det är inte nådigt någonstans det ? så idag blev det täckbyxor, täckjacka, mössa, vantar halsduk you name it till jobbet. tur att bilen startade.

har haft en mycke mycke bra tv kväll, jag gillar måndagstv. det är alltid bra då !! dock kom daniel hit kanske vid sju, och sen kanske åtta har han sovit, och sover fortfarande och kommer vara trött när han vaknar imorgon, lilla gubben.

menne, kanske dags för mig att sova med då, imorgon väntar jobb 9-17. bra tid, jag gillar att jobba från morgon istället för stängning :)
PUSS

100201, it's over.

tack för alla fina gratulationer igår och alla trevliga besök, jag är så himla glad. ändå om det känns rätt skönt att det är 10år kvar till nästa stordåd, men om ett år kör vi igen då haha ;)


people, nu laddar vi inför fredag !!!!!!
men först lite jobb
PUSS


RSS 2.0