22:15

ikväll tog jag och fatna promenaden haha, först till affärn sen ner till angiie, och vi måste bestämma oss om skolan i leksand snart, sista anmälningsdagen är 25 april, shiiiiet. jag som hatar att planera & bestämma saker, jag är riktigt rädd haha.

men nu ska jag kolla på my name is earl & scrubs,
godnatt sverige
PUSS

15:30 i'm addicted.. to shoes.

vad kallar man någon som älskar skor ? iaf.. i'm addicted...



men nu har jag iaf städat ur skåpet, nu återstår bara att rensa upp
och slänga in älsklingarna igen..

PUSS

090330

godmorgon, vilken natt, har inte sovit många timmar, har legat och lyssnat på min mage som inte mådde bra efter en tallrik fil och två glassar, även fast jag tog en tablett ? fast iofs detdär blev rätt mkt mjölk, stackars magen, som den jobbat hela natten, låter som om den skulle kurrat sönder totalt... men konstigt nog känner jag mig ändå utvilad, kan vara för att jag sov länge, but still..

Idag får vi se vad dagen bjuder på, kanske ska börja med att ta mig ur sängen haha, sen måste jag äta något, så magen får bli normal igen, sen ska jag och fatna ut på promenad i solen som jag inte sett än haha. för hon är ledig idag, lyxigt.

på återseende.
PUSS

090329

fyfasiken vad jag har vart dålig på att blogga, men det blir lätt så när man haft fullt upp, vart trött och tom i huvudet.

men nu är helvetes veckan över och det är mer än behövligt att jag typ är ledig i veckan, förutom dansen på kvällarna då, för då kan jag verkligen kurera mig riktigt. Helgen har vart riktigt lugn och skön, utan ett endaste sug att dra ut. I fredags var juh jag och linda på badhuset på kvällen, relaxen, vi lyckades vara tyst i en hel kvart i godnatt bastun, bra gjort av oss tyckte vi, när vi kom hem därifrån var vi helt jäkla utslagna, dendär godnatt batun måste gjort susen, herregud. Så vi fikade länge, drack te och sen slocknade vi fortare än kvickt i sängen, ganska tur ändå med tanke på att båda skulle upp och jobba dagen efter från öppning, fast linda började en kvart senare än mig så hon tog bussen efter min hahaha, lol.

Det var iaf hur mysigt somhelst och igår jobbade jag som sagt och sen åt jag middag hos syster, efter det åkte vi ner till badhusparken under earth hour, mysigt faktiskt med fackel leden dom gjort ner på isen osv, coolt när allt blev mörkt, gudskelov att man inte var själv, då hade jag väl kissat på mig. hiohio.

Idag har jag bara haft jätte ont i huvet, så andrea fick ta mina första två danspass imorse så tog jag det sista själv, så nu har jag precis ätit och ska snart ner på dawes igen på ledarmöte, japp. efter det blire promenix med pappa och hundarna, och efter det tvn under en filt och en kopp te. jag gillar det.

hoppas ni får en bra start på den nya veckan, tjing.
PUSS

090325

löning.. godnatt sverige.
PUSS

090324

 

jag tycker att denhär låten är mysig, det gillar jag.
jag ska vara mysig ikväll, kolla film & äta ostkrokar, hihi.
ringa linda och kolla om det blir övernattning hos henne imorgon.
PUSS på det.


ps. ursäkta röran på bikbok, den är fan inte okej, men det blev minst sagt kaos haha. ds.

21:49

juste, inatt sover jag i stan, så jag kan sova lite länge imorgonbitti och bara gå upp en gata till jobbet, yey. det pussar jag på. puss puss puss

090323

hejsan hoppsa, förvänta er inte att se mig allt för mkt denna vecka, för här kommer mitt schema..

Måndag: Bikbok 12-18.15
Tisdag: Bikbok 9 - 18.15
Onsdag: Bikbok 9-18.15, Dans 19.30-21.15
Torsdag: Bikbok 9-16, Dans 16.15-21.30
Fredag: Bikbok 12-18.15
Lördag: Bikbok 11-15?
Söndag: Dans 12-16

hejja hejja, men nästa månad blire min tur att ha pengar, yeey.
på återseende'
PUSS

090321


Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans


00:19

det blir inte bättre..

090320

det kommer bli bättre nu..
det måste det.
PUSS

090318

börjar 13 - stägning, efter det dans till 21.15, hinner nog inte blogga mer idag därför. så kan det vara.

vill egentligen tillägna Lovisa dethär inlägget eftersom att du verkar ha fått dethär med fisk om bakfoten.. Fisk är nyttigt, ALLTSÅ.. är det äckligt.. så funkar livet bara, allt som är nyttigt ska vara äckligt, därför vill man inte ha fisk, för.. det är äckligt !! så nu kanske du också förstår hur äckligt fisk är :D

PUSS

090617

varför känns det som om en traktor har kört över mig, sen lagt i backen och kört över mig en gång till varje gång jag har jobbat ? Jag blir så stöööört trött, måste vara för att det är sånt jädrans tempo på mig haha. Aja, jobba är iaf bra. För jag har så jääkla bra arbetskamrater, love love love.

Nu ska jag plocka ur tvättmaskinen & äta middag.
PUSS

18:05

fisk är inte min grej..

PUSS

090316

ny dag, ny vecka. igen.

börjar egentligen inte jobba förrän 10.45, men jag klev upp 7.30 för att hinna tvätta eftersom att jag har brist på kläder skulle man kunna säga. Så nu har jag fikat lite också, ska kolla ifall nästa tvätt är klar att hängas snart innan jag klär på mig.

Ikväll ska jag leka med Matilda, det gillar jag.
vi ses på bikbok..
PUSS

090315

& grattis gisan på bolagsdagen !! & till min fatna som fyllde 18 igen igår .

orkar inte skriva, är sliten & trött, att jobba hela helgen tar kål på mig.
kul att man är schemalagd 6 helger i rad då..........................

nu ska jag duscha & fika
PUSS

090313

fredag den 13..igen.

jag måste bara säga det, läste ni i tidningen igår om allt landstingen och co ska dra in på ?! det var helt stört mkt inom sjukvården. jag blev så jävla förbannad.. fyfan. T.ex ska man sluta låta folk med högt blodtryck kolla det med jämna mellanrum, för om man inte är i "risk zonen" det vill säga att det blir farligt, ja då får man ingen hjälp.. Fattar dom inte att om man inte får kolla då kommer juh fler och fler hamna i dendär jävla risk zonen ifall dom inte kan få hjälp innan. Alltså ååååh, hur tänker dom ?! Dom kan väl fan släcka lite lysen på natten överallt istället för att dra in på sjukvård, kolla vart man kan inte pengarna istället för att bara göra det hux flux. ååh jag är så arg så jag vet inte vad alltså.

nu ska jag käka frulle och vara ledig.
PUSS

090312

tröttare tjej och GRATTIS MAMMA !! min mamma fyller år idag, tralala.

ja ni vet juh från föregående inlägg hur min dag har sett ut, jäklarns alltså, åkte hem från dansen en halvtimme tidigare, var så jävla trött & hade huvudvärk så det var inte värt att vara kvar, så atteee nu är jag hemma, fått i mig lite tårta. och ska soon sova, yes. imorgon är jag ledig, sweet.

men först vill jag säga lycka till till lovisa, ida och co som åker till eskilstuna imorgon och tävlar, säsongens första discotävling och nu börjar det kännas att man slutat, buhu. för jag får stanna hemma. Men lycka till iaf och visa att sveriges nordligaste discodansare är dom bästa !!!!!!!!!!

PUSS

23:38

idag har jag hunnit med mkt..

upptäckt knark, vart på hälsocentralen, vart på röntgen, jobbat, dansat och faktiskt slängt i mig liite lite middag på en kvart sisådär. att vara ligga på latsidan är bara för amatörer skulle jag vilja påstå, inget för mig.. Jag är fortfarande arg över tabletterna, ja det är jag.

Imorgon kommer åter en sådan här dag..

jobba 12 - 16
lunch som går åt till att ha danslektion 16.15 - 17
springa tillbaks och stänga 17 - 18.30 ca
danslektion 18.30 - 19.30
maaaaaaat
dans 20.30 - 21.30

sen middag, ingen lunch, en massa srpinga, precis som det ska vara alltså..

ni behöver inte vara oroliga
PUSS

090311

gaaah, jag är aarg, arg arg arg. Nu vill jag veta vem som lagt tabletter i min väska !! vem ?! om någon tar antidepressiva medel så säg till mig så får ni tillbaks dom mot beskrivning, om ni tar dom av annan okänd anledning, så slår jag er nog i huvudet istället.

varför just i min ? va va va ?! ser jag ut som en knaaarkare ?!
jävla fega jävlar, vågar ni inte ha dom på er själva eller ?!
hoppas ni har betalt mkt pengar för dom, för ni får aldrig se dom igen..
PUSS

090310

armen blir värre och om en timme ska jag jobba, vi får se hur det kommer gå..

däremot om 7minuter ska jag kasta mig på telefonen och ringa till hälsocentralen,
såååå atte.. hejdå
PUSS

090309

eeeeeh, ja vart ska jag börja ? Helgen blev inte alls kul, det blev inte alls någon utgång eftersom att min kropp tyckte annat, istället drog jag en magsjuka, så det var juh kul att ligga i soffan hela helgen, magen har fortf inte repat sig helt, men jag får åtminstonde behålla det jag äter, tackar.

+ att det har hänt något med min armbåge eller ja arm, kan inte sträcka ut armen utan att det känns som om den är av, hur ska det gå med dansen i veckan? ska ringa my plastmother aka akutsyrran och fråga vad fan jag ska ta mig till, kommer antagligen bli ett svar som lyder ungefär "ta en alvedon", men jaaaa.. nått måste jag göra, för jag står inte ut.

tur att jag var ledig idag så jag fick en dags vila till, det behöver jag.
nu ska jag ligga liter mer i soffan & kolla på alla tv-shops program, blä.
PUSS


19:51

ikväll blir det en rätt spontan utgång med marlene & martin, det kommer bli kul tror jag.
PUSS

090306

idag är jag äääääntligen leeedig, skönare. Därför ska jag åka ner på stan och fixa några grejjer som jag annars inte hinner. Sen ska jag bara njuta av att inte behöva passa någon tid, loveli.

Men imorgon återgår jag till jobb igen,
vi får se vad denna kväll har att bjuda på..
PUSS

090305

vad hände med uppdateringen då ?!

jo, jag har jobbat hela veckan, stängningar varje kväll, därför har jag inte ens orkat slagit på datan när jag kommit hem på kvällarna, och utan dator blire väldigt lite uppdatering måste jag säga..

imorgon är jag faktiskt ledig, men lördag återgår till jobb..

ska även träffa marlene & marielle ihelgen, inte alla dagar.
PUSS

090302

kom precis hem från robin, jag & angelica. vi åt kladdkaka och drack nyponsoppa och kollade på världens konstigaste film som var en komedi/thriller, hur man nu får ihop det.

Nu ska jag kolla klart på navy cis och sen sova, tråkigt att jag tror att jag sett detta avsnitt, blä.

imorgon blire jobb till 18.15, yihoo.
PUSS

tankar.



I run away but I can't let go
I say I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take


janet leon - let go


23:19

dansen idag gick bra, var lite liite folk bara, alla har väl åkt till fjällen osv i guess. kom precis hem från lovisa, vi har kollat på parlamentet och beck och sjäääälvklart ätit ostbågar, muuums !! Synd att man hade sett den beck som gick ikväll bara, men det gav juh bara oss mer utrymme till att snacka skit haha.


imorgon blir det hard work, on glitter, be there.
sängen ropar.
PUSS

090301

välkommen mars..

går invigde vi mars med att spela monopol, jag linda niklas och mattias, och även fast niklas vann så var det sjukt kul haha, för mattias hade aldrig spelat monopol tidigare, hur man nu kan ha missat det,  så han var helt offside och det var så stööört kul såklart hahahaha.

så krockade vi igår också, ingen större skada skedd, men jävlar vad tyst det blev i bilen, haha. 


nu blire dans, ja.

if only i could turn back time..
PUSS

RSS 2.0