hårigt

jag har klippt av mig håret och färgat det grönt,
och nej, det är inte ett skämt. så jävla snyggt.

jag hade inget val
PUSS

bara bullan

varför vaknar man 08.15 på lovet av sig själv?
då blir iaf mormor glad, för nu åker jag dit och bakar bullar.

PUSS

jag gillare

idag har jag jobbat, bra gjort.
idag har jag utökat min garderob
idag har jag vunnit två gånger mot daniel i poker, (notera två av två gånger, yey)
idag har jag ätit pizza med mamma
idag har jag ätit glass


 IDAG HAR VART EN VÄRLDSBRA DAG,
bästa början på lovet, jag gillare !!
PUSS

söndag i all ära

söndag vare ja.. sitter hos pappa, väntar på käk, tacos för att vara exakt. det blir gött det.
fredag var utgång, fredag var skratt, fredag var dans, fredag var knasig, fredag fredag fredag.
fredags bilder kanske kommer, om man vågar haha :)

somnade någon gång efter fem på fredagen, klliver upp 9 lördag morgon och åker och jobbar, löningslördag, behöver jag säga mer ? linda förstår. ¨så lördag betydde "ligga hemma och aldrig kliva upp ur soffan förrän jag flyttar mig till sängen" så skönt. och söndag har jag och pappa (och alla andra killar i denhär stan) vart och kolla på skoterns dag, ganska ointressant, ganska ensamt som tjej. men vad gör man inte för pappsen liksom, tur att jag fick fika efteråt, det gjorde hela upplevelsen !!


ikväll åker jag nog till mamma, ikväll chillar jag nog lite mer.
PUSS för ikväll


ps. just det, någon mer än pappa och jag som ska bli kyrkliga? för då har man juh något att göra varje söndag, det var pappas idé. ds.

onsdag

jag måste bara säga att tåget gick sönder i söndags när vi var påväg hem från stockholm, förkylda, helt sönderslitna tjejer behöver inte sånt då !! och som om inte det var droppen redan där, så kommer man på bild i tidningen dagen efter i detdär tillståndet, nu kommer alla sluta ringa mig.. typiskt.

det bra just nu var att jag var på skolan igår, och det gick så bra ! ja det gjorde det, faktiskt.
så idag ska jag göra lite plugg faktiskt och sen ska jag bara sitta i soffan och vila mina fötter så dom blir bra, jädrans.

så ni vet vart ni hittar mig, kul tjej.

PUSS


baaaarnen

idag har jag ätit lunch med pappa, lika trevligt varje gång skulle jag vilja påstå !! nu har jag precis bytt om och ska åka till tom för jag och ida ska låna hans lokal och träna lite eftersom att vi inte tränade igår, och eftersom att vi gjort om lite i våran dans och inte kan den än och ska tävla med den på lördag så verkar det juh som mest logiskt att vi tränar lite på den. Sen ska jag åka ner och ha mina kära treåringar, sötare !! små ballerinorna. Sen ska jag kanske hålla i andreas 13-15 avancerade grupp för hon skulle bort, och mellan det ska jag nog plugga, jag har det jag gör liksom.

så ring ifall det är något,
PUSS


ps. GRATTIS TILL KÖRKORTET ANGIIE, vi gled igår, hon är kung :) ds.


onsdag

idag är en såndär seeeeg dag, det är fint väder och jag vill ut och springa men eftersom att jag är alldeles tjock i halsen är det ingen bra idé, måste bli frisk till helgen  förstår ni !! så att jag kan göra bra ifrån mig i lidköping. japp. så nu ska jag ta en varm dusch istället, sen kanske äta lite glass, det är ju bra för halsen det.. blir ingen träning ikväll heller för den delen, mest för att ida inte ska dit.. hon och tom firar ett år, grattis då. Fast det kanske var bra med en vilodag nu när jag är sjuk, med tanke på att jag dansade i 4 timmar igår, så atte.. ja .


ha en bra onsdag, call me.
PUSS

jag vet vafan

jag vet att jag har skola idag, jag vet jag vet jag vet. undra hur många som har frågat mig det idag när jag sagt att jag är hemma, men vet ni vad.. jag har cp ont i halsen och kan göra dethär skoljobbet bättre hemma än på skolan, för min syster ska hjälpa mig, för jag har kört fast, så att åka till skolan skulle ha försenat mig bara, OKEJ ?! bra. nu behöver ni itne fråga mer..


jag är sjukt nervös att min hals och de ska bli värre tills helgen när det blir stockholm&lidköping, det vore inte bra alls.. har inte tid att få halsfluss IGEN, för andra gången på typ två månader. nej inte det ! så jag måste vila, fast ja gmåste erkänna att det blir jävligt svårt att vila med fyra danspass idag, aja jag får ta det försiktigt, får stå och skrika på de små liven bara :) möhö.

nu ska jag äta nått, ringa och kolla om min syrra är på skolan.
tänk att jag kan ha användning av henne ända från umeå, så praktiskt !
PUSS

tuppen

imorse klev jag upp tidigt, så jag hann bädda sängen och allt såntdär viktigt tills mäklaren kom, det gick bra hon tittade lite och pratade med mamma, så nu har mamma åkt igen till jobbet. Jag själv ska nog ta tag i sakerna jag bör göra idag.

-Plugga
-Göra ärende på stan
-På middag till mormor&morfar
-Provkväll på jobbet, yey.

kanske ska börja med det tråkigaste då, så blir dagen bara bättre och bättre.
ha en bra måndag, PUSS


döden

inatt kom jag hem från falun, var sjukt trött, så jag sov, så vaknade jag imorse, klev upp och gjorde frukost, åkte på träning, kom hem och städade, åt middag och nu sitter jag är helt död, känner mig som sju svåra år. så jag ska ta mig en dusch eller ett bad, sen ska jag bara mysa framför tvn med en kopp te och en filt, sen ska jag sova så skönt.


dawes gjorde bra ifrån sig i falun, orkar inte skriva alla placeringar.
kanske fixar någon bild till senare, men inte just nu.. godnatt
PUSS


tgif

alltså idag har jag suttit på pause och fikat med Faten och Johanna, sen kom diverse folk och gjorde oss sällskap, trevlig . som vanligt var jag och faten kvar till sist, innan vi begav oss mot T-block. väl här så hämtade faten lite kläder och jag visade faten mitt välstädade rum och tro mig, hon var imponerad !! jaapp det var hon !!

så nu har jag kollat på SM filmen jag fick idag av micke, och nu ska jag packa. jag vill inte.
ha en bra helg
PUSS

damm

alltså nu har jag städat klart, det tog sin tid, men vad gör man inte för mamma? iofs är det inte ens för mamma, det är för dendär jäkla mäklarna som ska komma hit nästa vecka tror jag, vafan ska vi sälja huset för mindre pengar bara för att jag har stökigt rum? ne där blåste hon mig nog allt, annars förstår jag mig inte på dethär samhällt alls.. eller vänta, det gör jag juh inte ändå.

ska käka lunch nu, sen ska jag åka ner på dawes och ha mina treåringar, yiiiho :)
btw, daniel, du har glömt dina idrottskläder haha, lycka till på idrotten/akron eller vad det nu var, möhö.
PUSS

9/5 2007

tack för 17månader, min fina.
vad vore jag, utan dina andetag?


dom på topmodel är så fula naturligt, måste få spy ut det.
nu ska jag äta frukost och städa.
PUSS

bokmal

alltså hur ofta händer dethär då? jag har läst en till bok idag, och jag blev såld igen, den var också grym !! grejen är iofs att jag hoppar över sidor när jag läser, det lärde jag mig redan på lågstadiet, duktigt va ? så det går ganska fort för mig att läsa, det är bra annars skulle jag aldrig orka läsa en bok.. men efter denhär boken, jag känner mig helt tom.. helt finito.. den bara träffade mig rakt sådär in i magen, fick nästa en klump, den plockade fan ner mig på jorden, det var påtiden !

sen idag har jag träning och sen imorgon börjar 3åringarna, SOM JAG SAKNAT DEM, iofs nya ungar nu, men dom är fan så söta allihopa i den åldern, dock lite svårlärda när det kommer till dans, men lekar går bra. sen på fredag natt klockan 04.00 tror jag det var ? åker vi till falun, alltså efter idas sms igår om att det är sjukt lite folk i dom högre klasserna gav mig en överrösande känsla av tristess, så nu åker jag förmånga mil igen för att dansa i 2min och veta att jag inte kan få någon prick och kliva upp en klass, det suger om jag ska vara ärlig..



till det viktiga.. eftersom att jag blev nerplockad på jorden idag återstår tre saker.. BOKA MÖTE MED FATEN, alltså jag kan inte vara utan dig kvinna, jag fattar inte att vi inte ens setts något på flera dagar, vi måste ses snarast.. kanske på en fika hemma hos dig, du står för fikat ! haha .

det andra, fylla på mobilen så att jag kan ha någon kontakt med omvärlden, för nu kan folk smsa mig men jag kan inte smsa tillbaka, det är sämst. och eftersom att folk inte hör av sig till mig, så får jag höra av mig till dom, för jag är en lite bättre människa :) ganska bra tanke..

det sista, prata med linda, kanske onödigt, kanske bra.. men det är något jag måste göra. svälja stoltheten. säga som jag tycker och känner, okej inte allt.. men mesta, utan att skrika  och svära som en 14 åring, jag ska göra det som en 18 åring borde gjort från början.


wish me luck,
PUSS

jävla nej

alltså vet ni vad jag hatar mest i världen? att säga nej.
jag hatar att säga nej till att vara med en kompis pågrund av andra planer osv..
därför är jag bäst i världen på att dubbelboka mig, hejja.

kom på det nu, för jag hatar minst lika mycket när min chef ringer och frågar om jag kan jobba på lördag..
men kan jag inte så kan jag juh inte`, synd bara att jag behöver pengarna. men det blir svårt att jobba från falun :)

så tvinga mig aldrig att säga nej, eller hjälp mig att säga nej..
PUSS

schuulan

alltså, ni trodde väl inte på allvar att jag skulle plugga igår ? bra för det skulle bara gjort er besvikna, istället kollade jag lite på tv, satt vid datorn och sen läste jag klart min bok, allt detta innebar såklart att jag la mig senare än vanligt, alltså alldeles för sent. Men det är väl typsikt va? att den ena av mina två skoldagar förstörs pågrund av att jag är trött, såhär gjorde jag förra veckan med, varför kan jag inte bara lägga mig sent en annan dag ? någon dag när jag kan sova hur länge jag vill.. ne men fan fortsätt såhär camilla, lägg dig sent innan skoldagarna, det blir grymt. aja, jag vet juh iaf om felet, fast ifos.. det gör mig bara ännu knäppare som inte gör något åt det, skärpning.

Jag sitter iaf  på skolan nu, det går dåligt idag faktiskt, det brukar gå helt okej, men idag går det dåligt, jag hittar inte den bra informationen jag vill ha.. om elektriska kraften, jag menar hur mycket info borde det inte finnas om det på google då ? Ne inget jag vill ha ska jag berätta för er.. men nu har jag iaf lämnat in mitt genetik arbete, och när jag gjort klart dethär arbetet tror jag nog att jag ska göra en avstämning, för då är det ungefär hälften klar, så slipper jag tänka på det mer eller så kan jag komplitera på en gång, primrose är ett bra system, hejja.

Alltså, just nu skriver jag nog bara mycket för att jag inte vill ta tag i arbetet, haha typiskt dig skulle faten säga, men du faten.. det är fan typiskt dig med, haha. Så nu hoppas jag att du får lite dåligt samvete och tar tag i dina läxor, som jag förövrigt INTE tänker göra åt dig, mohaha. Så nu vet alla att du försökt ;)

Och sen sanna, jag åt inget kvällsfika igår, jag åt inget !! alltså det var inte för att jag inte ville ha, men allt kändes så äckligt, det fanns inget jag ville ha.. jag skulle viljat kolla i ditt kylskåp då, förlåt ska bättra mig. no more hoppa över kwellsfajka, så är det bara.

Nu går det inte undvika längre, jag måste back to work.
alla 13-15 discotjejer, förlåt om jag är trött och frånvarande ikväll, men här har ni förklaringen ovan. nu har jag sagt det iaf.
PUSS

måndag eller söndag?

alltså jag tappar bort dagarna av att bara sitta.. idag visste jag inte om det var söndag eller måndag när jag vaknade, eftersom att jag sov så länge som jag behövde och sen tog fram en bok och mys läste, det var riktigt nice. och boken.. den är GRYM faktiskt, det trodde ni inte om mig, att jag kunde läsa en bok.. sen lämnade jag tillbaka en film i ängsmon, och daniel fick gott följa med eftersom att han också lånat det, sådetså.

iaf, då.. kom domdär jäääääävla snorungarna på min gata igen och sprang efter oss, och dom skrek till daniel att han tagit deras tjej och blablabla, de kallade honom en massa saker och som om det inte vore nog att de var jätte irritersamma så sprang dom efter oss tills busshållsplatsen, sen började dom även att slå daniel, alltså var har dom för fel ? sen när blev alla 10åringar såhär kaxiga? äre bara för att dom kommer från torvalla ? vafan.
sen efter ängsmon gick juh jag hem själv, då hoppade dom på mig och frågade om dom kunde få pussar och kramar och gud vet allt, men jag var inte snäll idag så det fick vara.. så då hängde dom runt mig och försökte med en massa saker, hade dom vart några år äldre hade jag kallat det övergrepp, sen skakade jag loss pojkarna och sprang in till moster för att söka skydd, fan, inte ens kan man gå ut på gatan förrän man har dom släpande runt fötterna.. någon som tar en lite penning för att skjuta ner folk ? ring mig !

ikväll blir det lugnt, kanske chockerar världen och pluggar lite, vad vet jag.
PUSS


partymyra

har vart på skolan idag, vi pratade som alla andra gånger mest bort tiden. jag gillare'.

Sitter hos pappsen nu och ska käka, tacos det blir grett. min syster är hemma också.

ikväll blir det nog utgång med bästa favvo torvallabrudar eftersom att nästan alla är hemma, det kommer bli über bra tror jag. sen jobbar jag inte imorgon heller för en gångs stund, känns skönt.

men nu gnäller pappa, vi hörs.
PUSS


vip

jag har precis ätit kladdkaka till frukost, så jävla nyttigt . 
faten, återigen skulle du vilka vart med mig, haha.

ska göra mig klar för att sedan åka ner på staden, kanske käka en god lunch innan jag börjar jobba, jobbar juh till klockan 20 minst, så jag måste juh såklart äta riktigt så jag inte blir sur och grinig, för då kommer inte faten vilja komma sen haha. Iaf så är det ju vip kväll på jobbet då, det kommer bli mysigt tror jag, så jag ska fixa inför det hela eftermiddagen tills det börjar, wiiie :D hedersuppdraget haha.

sen ikväll kommer också min syster hem, jaa.. jag vet inte vad jag ska säga om det, kommer bli kul att se hon men jag vet att jag kommer vara minst lika glad att hon sen åker tillbaka dit upp, haha. syskonkärlek är väl för härligt. För er som inte känner mig så väl så har inte jag och min syster kommit över dendär hatkärleken till varandra än som andra kommer över när de är runt 14, hon är nu 21 och jag 18 och vi bråkar fortfarande som om vi är 10 och 13, men puss på oss.

kommer bli en ytterst trevlig dag, hörs då.
PUSS

RSS 2.0