120130

Inatt bakade vi bullar, hade ingen lust med det alls.. Men är ju som alltid lite körigt att fylla år!! Jobbar sent, sen måste jag väl slänga ihop lite annat gött :)

Men först jobbaaaaa!!
PUSS


Fjällen

I fjällen får man iaf riktig is, hämtad med pannlampa och kärlek ;)


Fick också kaffebaileys,
Då trivs man deluxe ;)
Skulle kunna va här lääääänge!!
PUSS


120127

Fattar ni hur trist det är att önska sig ett nytt strykjärn i present! Orka att mitt är trasigt :( bläääääo!!

PUSS


Saknad...

Dans är fan kärlek för själen, Fyfan va jag lägger mig lycklig ikväll!!

Godnatt
PUSS


Livet blir bättre..

Precis nyss föll världens störta klump från min mage. Finns det någon skönare känsla?! Precis nu känner jag att jag är bäst... Lever på den..

PUSS


Denise

Kära ginisar!!

Kommer ni ihåg denhär gamla godingen?! ;) (bilden)

Perfekt vid -21, allvarligt vädret!!!
PUSS


120125

Jobb, golds badet, DANS!!! Åeh det bubblar i hela kroppen på mig!! :) mat har jag som inte tid med, hoppas jag håller :)

Ha en fin dag!
PUSS


Nattikatti

Godnatt denna dag!!
PUSS


Finaaaa

Jag tycker nagelfolien som kom till jobbet igår va as snygga iaf!! (bilden). Men förutom det så kom det sjukt mycket snyggt i färg, Afrika inspirerat med starka färger och en trend som är 70-tals inspirerad med massor av fjädrar och brunt :) längtar liiiite till sommaren då faktiskt!!

Har lunch nu, ska köpa kaffe! Gött de.
PUSS


120124

Igår va en hektisk dag! Jobbade i 12timmar och visste knappt va jag sa på P-mötet på kvällen, meeeeen dom är ju van ;) idag ska jag jobba, sen träna, sen kanske äta tårta, nån rättvisa i världen får det väl va ;)

Men först alltid en dusch..
PUSS


120122

Som jag väntat på denna söndag, har vart en sjuk vecka och det är mer än behövligt med en ledig dag :) trist bara att man är gräsänka hela dygnet. Så därför lär det ju sluta med att jag jobbar lite ändå idag :)

Har haft en fantastisk helg med massor av firande med familj och vänner :)


Just de, var ute och flög också, var så rädd att jag skakade när jag såg detta plan!! Men jag tog mig till Umeå på möte, alltid lika kul :) och hem tog jag mig med!!

PUSS


120117

Vissa önskar man bara döden alltså...


Film!!!

Ni måste kolla på 3:an nu!! En film som heter där havet slutar!! Min favvofilm när jag var yngre. Kommer gråta floder som vanligt!!

Måste kolla
PUSS


120106

Är faktiskt ledig idag, men jobbar imorgon. Vaknade nyss då det bar alldeles för spännande hockey inatt för att sova! GRATTIS SVERIGE!! Fan va jag önskar att man kunde vart i Kungsan imorgon!!! Varför bor man i Östersund för??

Idag får vi finbesök från Stockholm :) det kommer bli så mysigt ikväll med middag osv.. Nu ska jag kliva upp och käka och mysa i soffan, det får jag när sambon är och jobbar ;)

PUSS


Filmkväll

Åt en god middag på Olles med grapparna efter en stressig men rolig dag på jobbet :)

Tänkte jobba lite när jag kom hem men tydligen var det någon otroligt viktig match på min dator, ovanligt. Så istället blev det filmkväll för mig ikväll!!

Love actually
PUSS


RSS 2.0