21:50, kommer du ihåg ?

kommer ni ihåg innan plattångens tid?  hahahaha. strykjärnet, skonsamt värre.
PUSS


110228, and then a hero comes along..

har haft en lååång mysmorgon och sen vart på em möbler, hittade ett alternativt matbord, men jag vet inte hur smart det är med snurrstolar, kommer juh sluta i psykbryt ;) nu tror jag bannemej att jag ska ta på mig skidorna en sväng i spåret, sen ikväll ska jag få leka med fatna..ingen är gladare än jag !!!!

PUSS



såhär ser det ut, fast svart :)

110227

jag hoppas vid alla gudar att det inte är magsjuka som börjar krypa sig på.. jag har mått dåligt nästan hela helgen, i lördags när jag gick till jobbet var jag tvungen att stanna upp flera gånger för att inte spy. inte trivsamt. så denhär helgen har vart mer än lugn, iofs passande eftersom att jag jobbat hela helgen också..

förutom de så är kontraktet på lägenheten påskrivet och nyckalrna uthämade nu så ni vet ode. betalade hyran nyss, måste nästan ducka för alla vuxenpoäng som kastas efter mig.

ska snart åka till systra mi på midda, fintdehaj !
PUSS

22:40, hey take me away..



hej jag behöver komma till spovvägen nu, jag behöver en kopp te,
ett täcke och någon som torkar mina tårar. precis så som du gör det !!
vart är du då? jag vill kunna känna att någon förstår utan att jag säger ett ord,
 precis som du gör det.
jag behöver någon som vart med från när det var som sämst, hur löser vi det?
jag behöver någon som säger att det
ordnar sig med samma lugn som du.
jag behöver dig, jag behöver verkligen, precis nu !!
jag vill inte vara här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
säg att det ordnar sig...säg det !!


110224, crazy days..

det är så mycket man vill.
jag blir inte riktigt klok madicken.
PUSS


saknar er ja tramsungar


23:40, and just forget the world..

har tränat idag, ätit pannkaka hos min mormor&morfar (som FAKTISKT min morfar gjort, loveli!!). sen ikväll har jag vart på bio med mina fina pinglor linnea, blomman, majjen, rebban och systra mi. vi kollade på "min låtsas fru" och den var förjävla bra. fast det bästa var alla gånger blommis grät & vi andra skrattade, hysteriskt. så nu ska jag kolla lite desperata eftersom att jag aldrig gjorde det sist och sen sova. imorgon väntar jobb och förhoppningsvis kanske påskrivning av kontrakt till lägenhet, wohooow. såg ni hur vuxenpoängen kastade sig över mig? smygstartade idag och köpte en kokbok, t.o.m majjen gav mig vuxenpoäng då. jaa, reality check! haha.


tröööööttare tjej.
PUSS


mina fina ginisar.

110223, lights will guide you home..

igår vare mysiskväll på jobbet, förutom att jag och steffi blev fett osams (FÖR internt ;P). fikade och drack kaffe (jag är en dålig människa) såatte när det var dags att sova så kunde jag absolut inte sluta mina blå. kul för mig, tråkigt för j som hade jobbat sen tidigt och sen tränat. haha. gillar mig ja. så inget kaffe efter klockan 19 typ för mig.

idag måste jag fixa några ärenden, vill åka skidor men det är så bajsigt kallt.
sen ska jag träna iaf. det känns lovelii.
PUSS

00:20, i want to be forever young.

helbra dag alltså, tog en prommis (om man får kalla det för de liksom haha) med angie, vi gick på coop och handlade fika, gick hem till mig och drack varm choklad för det var så kallt. sen drog hon och jobbade och jag följde med jennsan till bflow, vi snackade skit oså som vi är bra på. sen åkte jag tillbaks till stan för att käka med mina finaste finaste vänner !! så nu är jag hemmis och ska sovis, måste bara kolla på ett desperata avsnitt som jag tydligen missat att det lagts ut, jag orkar inte liksom att jag inte har någon koll.


j.S f.H l.N a.S
sov finare.
PUSS


110221, för ibland är det bara så..

jaae söndagar har typ blivit helgens bästa dag, alltid mys och sen bra jävla tv på kvällen. bigbrother är väl för roligt va, som jag har väntat på att de ska komma tillbaka !! igår fick vi förresten igång mitt nintendo 8-bitars också, och ingen va lyckligare än jag !!!! jag var bäst, precis som vanligt.

idag låter det som att det kan bli en middag med mina finaste, jag hoppas innerligt. men nu borde jag göra frukost innan jag blir på dåligt humör, skönt med sovmorgon speciellt när j fick kliva upp och börja 7 hehe, nerå, snäll vare :)

frukost
PUSS



en fin bild jag tog i åre en vacker tid.

11:45, i wanna hear you echo..



eftersom att jag är ledig idag får man fixa jobbkänslan hemma.
blundar och tror att jag är på lagret, haha.
enjoy.
PUSS


110219, att sakta dö utan någons närhet..

u

kom hem älskling så vi kan dra till umeå !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag behöver dig
PUSS


20:50

ibland orkar man bara inte !! seriöst.
nu tänker jag gå ut på terapipromenad med pappa och mina bebisar.
hörs inte.
PUSS

110218, sanna angelica sterner


And I will take you in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

PUSS

110216

jag har det rätt bra ja. jorå såatte.
har precis kommit hem från olearys, jag och connsan trodde vi skulle rulla hem, men simon var snäll och skjutsade oss. hallelujah. nu ska jag fan bara värma mig, och sen åka till skogen(bflow). så hoppas jag min fuck förkylning kan bryta ut rejält nångång.

så fuckade jag cupcakes igår, hade karamellfärg över hela köket, gladtjej90 skakade av ilska !! men annars har jag det rätt bra som sagt haha. helg snart & jag är l e d i g, PUNKT ! wiow.

dryg.
hörs.
PUSS

23:33, om du lämnade mig nu..

idag är en sån kväll jag känner att jag inte tackat dig nog, tack för allt du gjort för mig. det bränner bakom ögonlocken för att jag är så lycklig som haft dig vid min sida !! tack för att du fått mig att orka när jag egentligen inte gjort det, tack för att du slätat ut alla frågetecken i livet, tack för att du torkat så många tårar, tack för att du alltid vart du !! utan dig hade jag inte stått där jag är idag, då hade jag fortfarande försökt tagit mig upp. du har verkligen hjälpt mig hit och jag kan aldrig tacka dig nog!! du är den bättre halvan av mig, och jag älskar dig, min fina fina twinilin.

PUSS



jag skulle adrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du..

110213, kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?

han är så sjukt bra live, allvarligt. sinnes.
tack för igår, hoppas vi ses på yran !!



PUSS

110212, whattaaaaa..

vemfan var hon?! hahahaha. jag orkar inte, hahahaha.
tur man vet att hon är död. haha.






nu blire mat, bara martin kommer snart såååe. sen håkan hellström!! wihow.
PUSS

23:35, free fallin..

denhär dagen har vart sjuk, jag måste sova på dethär innan jag kan skriva oså haha. blir fint ehenne :)

Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll..
PUSS

110211, have you ever been in love..

igår efter jobbet fikade jag och connsan sen bokstavligt talat tvingade jag med henne på en snabb solning hehe, sjukt skönt i snöstormen. dock vare inte lika skönt att ta en promenix bort till connie sen men. satt där och chillade lite innan jag åkte hem för sömn. börjar ju som tidigt idag för att vi har möte, sen slutar jag för att vänta på att börja igen, tråkigare. menne jag har juh blivit lovad lunch när jag kommer hem, vi får se hur mkt han kommer ihåg den lunchen haha. sen blire fika på pause ikväll igen, life is good huh. sen har jag inte planerat mer, fyfasiken va skönt, en hel kväll på en helg oplanerad, tror knappt att det är sant!!

menne nu ska jag fixa klart, tur man får frukost på jobbet idag så man kan spilla lite mer tid, är som bra på de ja oså ;)
ha en jädrans fin dag.
Finding reasons to believe
PUSS

110210, tell everybody i'm on my way..

tjoho, jag har vart ledig i två dagar och legat i ide. fan va min kropp har behövt de alltså. känner mig faktiskt utvilad och piggare nu lagomt tills det var dags för jobb igen. har inte vart in till stan en enda dag heller, inte gjort av med några pengar, jag är så sjukt glad va, fast jag tjatade lite igår att få shoppa, men så äre juh hitler man har att göra med ;) nerå bebis. däremot var vi barnvakt igår, spelade mariokart och läste bok, jag och j blev juh rätt överkörda iaf. inge förnedrande av en femåring just.

nu drar jag till jobbet, sen ska jag träffa connsan, myyyyyys !! :)
jag trivs.
PUSS


världens bästa

14:10, you don't know what you're in for..

fick som lite bråttomt imorse, denhär dagen började bra men gick sakta men säkert utför.. gjorde mig klar, kände mig pigg (så pigg man kan göra kl6 på morgonen liksom) kände hela morgonen på jobbet sen att jag frossade sönder, tog av mig koftan, tog på mig koftan, tog av mig koftan, tog på mig koftan (ni fattar va;)) sen skulle jag käka lunch, tror ni jag hade med mig lunchlådan? tog väska imorse ENDAST för att lägga lunchlådan i den, ja iaf fick jag köpa då, inge mer med de liksom, tills jag åt mjölk, ååååeh. som tur var så bestämde vi att jag skulle spara några timmar till en grej senare i veckan så jag jobbade en stund sen åkte jag hem helt slut redan. tror ni jag hade någon nyckel? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. så jag satte mig i trappen i typ 15min och hatade migsjälv, sen traskade jag ner på lenko för att hämta en nyckel dåe. så nu ska jag äntligen få lägga mig under ett täcke och ta 500432312 alvedon för feber är fan de värsta ja vet. så blire OC marathon, me like.

nog om det.
hörs.
PUSS

110207, you better run..

shoho. hann inge mer ja. jobb. hörshej.
j,PUSS


110205, happy birthday to you..

mobilen blev gratis lagning, fick typ en ny mobil och det gick på garantin !! flow !! sen såg jag kanske 30 min av skräckisen och under dom 30 min frågade jag under minst 25 min om vi kunde byta film haha. jävla larvig man är :D hatar såntdär ja.

jag har jobbat idag, & snart ska jag springa över till martin mährta werner på lite tårta för han fyller år idag :) sen blire gosmiddag & grymmaste kaffedrinkarna med bruttorna. lovely. men nu måste jag attacksova i 20min, annars kommer jag inte fungera sedan.

ha en fin kväll
PUSS


bjuder på en bild från när martin & mange hade 20års fest. öltävling.

110203, we're gonna rock the world

det har vart härliga men jobbiga dagar, det tar på krafterna att fylla år liksom. Festen var svinbra även fast vi inte hann göra hälften av mina och Plings planer ;P så fyllde man juh år påriktigt sen och det var loads of people här, var heeeelt slut på kvällen när alla gått. men mycket mycket mycket fin födelsedag hade jag !!

& idag har vi haft mysträff på jobbet, & usch vad jag älskar mina gina-pinglor, det är verkligen som min familj, det är juh dom man träffar mest faktiskt !! heeeelt fantastiska tjejer allihopa !!

nu har jag mest ont i huvet & kollar på extrema samlare och blir fan brydd för folk alltså. inte ens jag liksom... haha. Snart ska jag kolla på en skräckis också, när j kommer med den. kan bli sjukt intressant medtanke på att jag inte sett en skräckis på flera år eftersom att jag brukar gråta på scream liksom. blir lampan tänd inatt !! haha.


& juste, imorgon är min bebis lagad, hoppas det inte kostar mer än att köpa en ny bara.
PUSS



värdarna för kvällen (52åringarna)

RSS 2.0