110428


spanien behöver inte dig som jag gör..
komhem ♥


23:15, ett år senare..

för ett år sen trodde jag att livet var över, att jag aldrig skulle kunna le igen eller att mina ben aldrig skulle kunna bära mig igen!! jag träffade botten. Idag, ett år senare står jag med ryggen rak och är så sjukt glad!! det är knappt att jag kan tro att det är sant att jag tagit mig hit på ett år. Men det har vart en sjuuuuk lång resa, en resa jag inte önskar någon annan i världen. Trots det har jag lärt mig massvis om migsjälv, en resa djupare än någon kan se. Jag vet nu precis vart jag har mina vänner, jag vet vad jag kan förvänta mig av migsjälv, jag VET att jag kan stå på egna ben!! För ett år sen låg jag hemma i mammas knä och grät, idag sitter jag i nya lägenheten med hjärtat fyllt av glädje..

Jag har inte tänkt på det förrän idag, hur sjukt dethär året har vart, men nu vet jag att det går, att ta sig från avgrunden till toppen på ett år. Jag har min mamma att tacka för den envisheten jag fått, den har fått mig att aldrig nöja mig med att må okej, jag ska fan må bra!! att aldrig nöja mig med att vara medel, det är på toppen jag vill vara!!

& där tog luften slut..
men som jag skrev för ett år sen;
fina fina vänner, det är ni som gör att jag står upp just idag..

tack till livet & allt.
j.s ♥
PUSS



110427, påsk i färg..

cam&mat 06



tack för i påsk !


110421, ljs- all min kärlek..



Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
♥♥♥




110419, när hjärtat talar..






mina tjejor
mariellegrääscelinelebasfatenharoukiangelicasterner
trb ♥


110418, älskade udda..



sovgott min älskade fina Udda
nu äre du som lyser starkast på himlen

tack för alla galna upptåg, tack för alla knäppa minnen
tack för alla härliga skratt, tack för att du var bara Udda.

aldrig ska jag sluta älska dig.. ♥


110413

våran brödrost är så jävla bra. så ni vet. he.

förutom de så äre ingen ro och ingen vila. komhem sent igår, var och kvällsfikade med systra och sandra, somnade nästan i soffan innan hemfärd. komhem, diskade, gjorde matlådor och sov !! känner mig inte ett dugg utvilad efter 5 timmar sömn, även om det är vad jag maxade under min skoltid och klarade mig fint. orka att man börjar bli gammal?!

igår jobbade fina lindis också, det var ren och skär lycka det ska ni veta!! sen är majjis och linnos borta nu också i usa och dubai, tänk va skönt?! inge avis just. själv ska jag pallra mig till jobbet nu, vi stackare som är kvar, sen ska jag hjälpa min mommis att baka tunnbröd (jag kan nästan allt ja).

ha en trivsam dag, för det är de viktigaste!
PUSS

20:00

nu har jag sovit, vart arg osv klart.. har numera mat i magen, härliga liv.
här är det fifaturnering, tur det är bb snart :) hejja.
höööööööööööööööööööööööörs
PUSS

psssst. jag saknar linda&faten så jag går av på mitten !!!


110410

har haft en toppenhelg. i fredags fick jag träffsa marrsing och sen var jag ute och käkade med jennsan, efter det åkte vi till bflow och drack kaffedrinkar med martin och thomas. älsklingsbarn. Lördag bjöd på jobb, svingod plankstek i grytan och sen kaffedrinkar (såklart) med jennsan, matilda, jesper, martin och andreas (och matchobebis förstås). vi satt bara och snackade en massa skit och spelade wii ända in på natten. så idag har jag jobbat och städat och nu äter jag apelsin och kollar på greys. jag trivs mer än bra.

herrrrå
PUSS


bjuder på en trivsel bild. den är inte från igår haha.
matildawidholm och sofialund

110407,

det är ju självklart att den dagen på veckan man är ledig så äre snö och huvudvärk som gäller. som ett brev på posten liksom. skitliv. faaaaast...jag fick juh sova länge då utan dåligt samvete :) så nu ska jag tvätta lite mera osv.

igår var förresten sissan, mamma, janne, malin, moffa och mommis hit och fikade. tycker som om dom 65434265 gånger runt jorden typ. fick en jätte fin duk(löpare tror jag bestämt) av mommis, hon kan som inte låta bli ;) mitt hjärta.

nu ska jag ta tag i livet.
ha en fin dag.
PUSS



saknar domhär två töntarna som är utanför sverige och jobbar
marleneomberg och ceciliasöderberg


110406, mikaela - you..



älskar låten och älskar hur duktig och talangfull hon är dendär mickelinan :)


nu ska jag tvätta, handla, gå på apoteket och laga mat, det är ett hårt liv att sluta tidigt..
PUSS


110405, elina och liam..




igår var domhär fina pluttungarna in på jobbet, och jag lovar er att ingen
blev gladare än jag !! gud vad jag saknat dom, mina trollungar ♥♥♥


110403

jaaahaaapp.. igår var jag på först 4års kalas och åt så mycket kakor så jag trodde jag skulle kräkas ett tag. kom hem, gjorde mig iordning för 30års kalas, sjuuukt god mat, jag dör lite och hatar mig själv lite när jag tänker på att jag inte orkade mer mat igår haha. efter det så åkte vi på 24års kalas (mkt kalasande ja), himla trivsamt med en massa bruttor !! så drog vi in mot krogen, sprang upp till mig och lämnade saker, och där var det tydligen fest!! innebandygalan sög tydligen så jag hade ungefär ett innebandylag i mitt vardagsrum, och det syns idag kan jag lova. det är flaskor allover och jag tror dom har dragit fram varenda tvspel som finns. tack för städningen!! för det kommer garanterat bli jag som städar eftersom dendär sambon ligger döende inne i sovrummet och kommer inte kliva upp de närmsta timmarna.

jäjä, jag tänker iaf äta frukost ja (om tallriken och glaset får plats på bordet).
ha en fin söndag oså.
PUSS

110402, min matilda..



GRATTIS MATILDAN JUDITH STUGUBY PÅ FÖDELSEDAGEN
hoppas du får en grym dag
love you


RSS 2.0