16:52, shopping turen.



PUSS

090228

idag, var dagen som inte borde kommit, bajs. För jag har shoppat, ett halsband & tre armband idag (allt i snö), sen ett par benvärmare typ, och en tröja och mat. för pengar, som jag egentligen inte har.. åååååååh.

så nu blire till att leva fattigt i två veckor tills lönen kommer, jaapp. tur att man jobbade lite i februari iaf :)


ikväll ska jag & linda hitta på något, bara gudarna vet hur denna kväll kommer sluta..
PUSS

22:54

jag har hostat sönder mina lungor, det river i halsen, jag har ont i öronen, ont i magen, ont i ögonen så är jag trött på köpet, ser ut som att det är dags att gå och lägga sig..

n8ers..
PUSS

090226

daniel skrattade åt mina skor, det var tydligen de fulaste han sett. TUR att det är jag som ska ha på mig dem då. jag antar att jag ska vara glad att han är ärlig iaf, haha.

jobba glitter, dans.
så ser dagen ut.. är fortfarande grymt förkyld, så det blir inga kraft ansträngningar för min del, no no.
nu ska jag klä på mig och åka ner,
PUSS


just det, passa på att handla dagkräm & nattkräm på apoteket nu, det var rea för symbolen för apoliva ska bytas ut, haha.

23:13 tack för morfin

jag vill tacka gudarna för att ni skapade cocillana, eller hur det stavas. Har äntligen fått i mig några milliliter och det räcker för att kroppen ska bli helt varm och avslappnad, äntligen känner jag ingen hostattack påväg så nu kan jag äntligen sova. Imorgon ska jag jobba mitt i denna förkylning, vi får väl se hur det går, har en känsla av att våran sopkorg kommer svämma över av snytpapper, haha. Hoppas jag inte snorar ner någon bara..

Ida fick ha min uppvärmning på dansen idag iaf, undrar vem jag ska lura imorgon..
får sova på den saken, sov gott ladies and pojkar.
PUSS


ps. hoppas att alla min årgång 90 vänner har en rolig kväll och att de kommer hem oskadda, ds.

14:50

eftersom att jag tar till alla medel som finns för att få handla skor, så ska jag nog beställa ett par skor eftersom att jag är lite krasslig och eftersom att det är rea på dem, yeey hihi.


jag gillar minnetonkas, PUSS

090225

som en blixt från ovan slog en rejäl förkylning ner på mig i söndags natt, det är lite sjukt tycker jag, att ena dagen är man jätte pigg och frisk, och sen nästa morgon vaknar man av att man inte kan andas och att halsen värker, ganska otroligt egentligen om man ska tänka så. Fast just nu känns det inte så otroligt, jag är fortfarande chockad vart den kom ifrån, hur det kunde bli såhär..

& om jag inte blir frisk innan tisdag så får jag inte komma till stockholm för micke, jag vill jag vill jag vill. Menee jag ska ju jobba imorgon och ta det lugnast nånsin ihelgen så jag blir frisk & kan åkaaa, yess. så därför ska jag försöka att inte dansa alls, ska bara på lektionerna jag har och dirigera barnen, men dom andra danserna får vara..

så nu ska jag ligga hemma och dricka te och kolla på film, hoppas att tempen sjunker så kan jag åka ner på dawes senare, laater..
PUSS


20:43

det gick bra, jag överlevde, var dock yngst av 70st, inga bra förutsättningar, men en erfarenhet rikare.

var sen på middag hos mormor efter en sväng på stan med anders, jag fick min efterlängtade semla av mormor, gööött.

Hörde även en rolig grej som min tremänning axel sa, han är inte alls gammal.. och varje gång han blir rädd så spyr han (verkar lite jobbigt tkr jag, stackarn), men iaf.. han är jätte rädd för glassbilen så varje gång han hör glassbilens melodi så spyr han.. så kommer hans pappa tomas hem efter en runda på krogen, och är väldigt bakis dagen efter så han spyr.. då säger axel
- pappa, har du också hört glassbilen?

haha rooooligare, att vara smart ligger helt klart i släkten, jag säger då det jag. hahahaha.
nu ska jag kika lite på tv, kolla på möjligheterna att ta sig till sthlm på lovet, och sen sova.
PUSS


12:44

nu ska jag på intervju, wish me luck.





jag kan inte annat än älska ungen, såååå jävla grym.. lyssna på heeela..


PUSS

090224 semlor

idag äre juh dagen när man får trycka i sig så mycket semlor att man kräks, yes. Så passande då att jag inte tål semlor alls, eftersom att hela semlejäveln består av mjölk typ. jadu.

Tur att jag har världens snällast mormor som har bakat laktosfria semlor till mig, dagen ros går fan till henne alltså !!

PUSS

19:57

jag har haft så tråkigt idag, så efter middagen & allt glassätande så spelade jag och mamma TP (trivial pursiut), jag vann, inte helt oväntat eftersom att min mamma alltid låter mig vinna, hon byter kort till lätta frågor och ger mig ledtrådar haha, inte helt rättvist och ibland blir jag nästan lite arg, för jag vill förtjäna att vinna.. men tanken var ju god :)

PUSS

090223

marielle hade ett mycket mysigt och trevligt kalas,
hörde något roligt från soffan, hahaha..
jag vill inte hänga ut några namn, därför blir det bäst såhär,
observera att den första raden verkligen kom från ingenstans..

kille 1- min tjej är med barn
kille 2- ojdå
kille 1- vi bråkade ikväll
kille 1- så nu är det slut
tystnad..
kille 2- se det som en positiv start

alltså va? hahaha, jävla stjärnor, vad är positivt med det, att sitta brevid när kille 1 är jätte allvarlig och höra killes 2 kommentar utan att skratta, det gick inte, det var en såndär stund där man verkligen inte fick skratta, men jag klarade det inte, jag kollade på daniel som höll sig allt han kunde men jag skrattade, jag skrattade så jag grinade haha, hela vägen hem med.


gårdagen bestod av dans och beck,
denna dag har precis börjat.
PUSS

lördag kväll

ska byta om nu, sen blir det att traska bort mot ängsmon till marielle och christian.
Det blir fest, troligen en mysig kväll.

ha en fin kväll,
PUSS

21 feb

ja alltså konserten, Laleh som hon heter.. Fick biljetter en halvtimme innan det startade så vi skyndade dit, efter en halvtimmes förband och en halvtinmmes tomt väntade insåg vi att vi hade skyndat oss heeelt i onödan, när hon väl kom så kunde jag inte sluta skratta.. alltså hon har jätte bra röst och är en duktig sångerska överlag, men när hon skulle sjunga sina svenska sånger så blev det mer att hon pratade och flummade, vi konstaterade ganska snabbt att antingen gick hon på en jäkla massa tyngre droger eller så fattades det någon kromosom, för sådär flummig kan man bara inte vara allmänt, så jag försökte att låta bli att titta på henne när hon sjöng, det underlättade..


för er som heller knappt vet vem det är, här får ni..

PUSS

20:17

undrar om man ska på laleh ikväll, lyssnar inte på henne men för min systers skull kanske haha, fick precis ett erbjudnmade om två gratis biljetter. bara hon kan svara..

PUSS

äntligen fredag igen.

jag har verkligen haft fullt upp domhär tre dagarna, har knappt hunnit äta eller sova. gårdagen var inte så mkt att berätta om faktiskt, den såg ut såhär:

dagis 7-16
dans 17 - 21.30
sova.

ganska intressant huh !! ne & nu ska jag åka och jobba igen
bikbok 12-17, be there.

later
PUSS

19:01

kom precis hem från middag hos min syster, fick chili janne.. jag åt upp mackorna. Nu tror jag att jag ska packa ihop li´te & åka in till stan, kolla på filmerna som jag ännu inte sätt & dricka te under en filt. det är vad jag ska göra.

imorgon blire jobb antagligen, 12-17,
sen dans efter mellan 17-21.30 typ.
lång dag, men det gillar jag.

ha en fin kväll, godnatt.
PUSS camilla den lilla

17/2 tisdag

jag hade tydligen aldrig skickat iväg det sista inlägget igårkväll iaf, men som tur var stod det inget viktigt.
kvällen igår spenderades med min angiie & sen med thomas också, vi var tjocka och glada.

idag har jag ännu inte hunnit med några stordåd, daniel åkte för en stund sen, dom börjar juh sent i backen idag, fast bara att klara av honom hela morgonen är ju ett stordåd, han var verkligen pain in the ass ett tag, förlåt, men det är sant.

nu ska jag laga mig lite brunch, kanske kolla på björn gutafsson eller johan glans, dom är väl för skööööna, blir kul att skratta lite, för sen ska jag till min syster på middag, vi får se hur det går.

later,
PUSS

15:27

disco är kanske det roligaste som finns, det borde alla testa, så äre bara.
om ni inte tror mig, kolla filmen bara..


13:31

jag har gjort världens godaste pannkakor, kom faten.
undrar om man ska klä på sig..

PUSS

back to monday

vaknade vid åtta, varför ? när jag har längtat hela helgen efter att få sova ut eftersom att jag inte gjort det.

Idag blir en lugn dag, skönt, angiie skulle ringa mig när hon slutat också, ska väl ta mig en sväng genom duschen nu & göra mig en god frukost, pressa lite juice kanske, vitamin kicka. skönt att inte ha något planerat på en hel dag & kväll faktiskt, händer inte så ofta.

ska eventuellt jobba på bikbok på onsdag, DET var fan inte igår kan jag säga, kommer känna mig som ny igen haha, ska bli kul att träffa charlie lite igen, i like her.

men först & främst.. mat
PUSS


kuuuul

nu åker jag till stan, kikar in på pause, går & sover.
för imorgon åker vi till åre, det blir mysigare.

just det, faten är här, hon kan inte med min mobil, handikapp.
hörs då,
PUSS

fredag den trettonde

och än sålänge har fredag den trettonde gått bra, inga missöden eller något liknade.. än.
har jobbat, dansat & inte hunnit mer domhär dagarna, jo städat då.
därför ska jag njuta extra mycket av denna helg, får se ifall det blir åre imorgon..

ha en trevlig fredag
PUSS

see you

nu åker jag till mormor på middag, sen blire dans hela kvällen. sen blir jag kvar i stan, vet inte om jag kommer hem imorgon heller, det återstår att se, jobbar juh och har dans imorgon, hinner juh knappt äta..

kan därför bli lite dålig update,
ha det fint så länge.
PUSS

14:14, pust.

nu har jag, camilla strindlund, dammsugit hela huset, dammtorkat & sorterat & tvättat smycken, jag är nöjd & glad men helt jävla svettig & slut, har nog förbränt en hel del genom att släpa runt på dendär jäkla dammsamlaren.

kom precis på att det som är mest opraktiskt med att ha svarta möbler som mig, det är att 2 sekunder efter jag dammtorkat så ligger förbaskat ett dammlager där som syns, ååååååh jag blir gaaaalen !! sen äre juh nå fel på ventilationen på mitt rum typ, för den spottar ut allt damm som finns på mitt rum hela tiden, jäklarns, ite konstigt man är astma allergiker liksom..

ska fortsätta städa klart nu..
PUSS

11 feb

tess, du kan vara lugn, vi höll oss till filmerna igår haha.

jag & jennsan hade chill kväll, käkade pizza, hyrde filmer & snackade sjukt mycket skit, mycket trevligt.
däremot har jag haft sjukt ont i magen sen jag åt pizza, det gör ont & den bara låter, jävla skit alltså..

Fast nu kanske den gör ont för att jag precis vaknat och är stört kissnödig, jajjemen, så ni vet tänkte jag haha, så nu ska jag kissa, sen ska jag käkra frukost och dammsuga, yeey.

PUSS då.

någon ?

är det någon som vet vart man kan sno en skoter ? jag & jenny undrar.. någon ?

PUSS

soligare

idag är det huuur fint väder somhelst, men det tråkiga är att man har juh ingenting att göra ute ? jag kan inte klä på mig och gå & ut och gå heller för jag har ingen musik, måste beställa en mp3 idag, det är dags nu känner jag. men iaf, jag vill uuuuut, någon som har ett förslag?

och daniel ligger här brevid och sover, dom börjar inte förrän vid ett i backen, tänk dom ska vara i backen hela dagen, i soolen, avundsjukan.

plus att min micke, eller ja, mammas micke, han gnäller att det är -4 i stockholm och undrar vart värmen tog vägen ?! vi är GLADA idag att det BARA är -14 och inte -20, världen är bra konstig.

nu ska jag dra upp daniel & äta frukost,
PUSS

hsb gubbar i all ära

i lördags jobbade jag +melodifestivalen, söndag träning för hela slanten, roligare helg.
fast fredagen var ju bra förstås..

MEN.. det var inte det jag ville dela med mig av, utan om hsb gubbar haha, ja alltså, min mamma varnade mig att det skulle komma en hsb gubbe idag och laga våran köksfläkt, som förövrigt droppar 15 liter vatten per dag typ, ja iaf så hade mamma lovat dem att gå in med huvudnyckel ifall ingen var hemma. Men jag är ju hemma, tills klockan tolv iaf. Men ja så kommer denhär gubben, och jag ska preeciiiiis hoppa in i duschen, och han plingar två gånger och jag får verkligen panik jag men jag kan juh inte springa ner utan kläder så jag duschar klart osv, smyger in på mitt rumt för att ta på mig kläder, hela grejjen var bara så pinsam kändes det som haha.
När jag fått på mig kläder så går jag ner för att visa att jag är hemma, men det skulle jag såklart inte ha gjort, för han hade aldrig hört mig, så när jag säger hej bakom hans rygg så hoppar denhär stora gubben ända upp till taket, han blev verkligen SÅ rädd, och jag skämdes sjukt mkt, och efter det var han liksom inte lika pratglad alls som jag var så jag sprang upp igen, och nu gick han precis så nu vågar jag gå ner igen haha.

så nu ska jag smyga mig ner och käka frukost,
jobbar juh till 17 idag, later dudes..
PUSS


krogsanna

jag lever, jag mår bra, läget är under kontroll. Krogsanna hade dock inte alltid läget under kontroll igår, jag tror vi måste ta reglerna en gång till med henne inför hennes nästa möte med krogen, haha.


Jag fick den stora äran att jobba idag också,
så nu ska jag kila till bussen, idag blire mys lördag .
PUSS

dålig kombo

det gick iaf bra att jobba, men det är ingen bra kombination att vara ledsen&arg när man ska ut, för då vet man aldrig riktigt hur det slutar, men det kan inte hjälpas, för om någon gör en ledsen och arg, då är man liksom ledsen och arg.

ska byta om nu & torka tårarna en sista gång.
ha en fin kväll
PUSS

and celibrations

grattis till barbie då, hon fyller ju 50 år nu. Jag fattar inte hur hon fortfarande kan vara lika gorgeous nu efter 50 år altlså. Måste juh vara för att hon är så lyckliga med alla sina skor och fina kläder hon får hela tiden, och hon blir ju ompysslad varje jäkla dag. jag kommer ihåg att jag har en hel glass låda uppe på vinden med bara barbie skor, och då är det typ inte ens hela par hälften av dem.

Jag älskade alla leka med barbie när jag var liten, fast roligast var att byta kläder och fixa allt sånt, sen när det kom till själva lekandet hade jag redan blivit less och slutat. så då stoppade jag in alla barbies och kens i min hästvagn och bil som jag hade och rullade dom bakom soffan, perfekt.

Men tänk att Barbie fortfarande lever och är en av dom populäraste leksakerna fortfarande, jag saknar nästan att leka med dem alltså. Nostalgiskt. Men mamma skulle bli sjukt arg ifall hon insåg att jag dragit ner alla barbie saker för att titta på dom, är ju en hel del va.

Grattis iaf Barbie, nu blire frukost, later.
PUSS

mjölkigt

idag har jag druckit både ett vanligt glas o'boy och ätit vanliga pannkakor,, tur att jag tagit mjölktablett för en liter, annars skyller vi på faten. nu är det ingen hemlighet att jag och faten ätit längre så nu kan jag berätta hur mätt jag är efter att precis kommit hem från faten där jag ätit och nu ätit middag precis, nu borde jag klara mig hela kvällen kan man tycka.

därför ska jag byta om nu, hänga tvätt och sen åka på dans, efter dansen ska jag sola tror jag, om jag hinner, eftersom att jag inte hiunner det imorgon för då ska jag jobba, yeeey. jag gillart.

faten !! hejdå.
PUSS

stockholm freeze day

jag blev lite imponerad idag när jag hittade filmera från stockholm freeze day 31 januari,
tänk att så många stockholmare och andra hade tid att stanna upp i fem minuter, utan
att deras värld gick under, haha. Ne för mkt snack om stockholmare nu, inget ont om dem
dom har det säkert bra i sin lilla bubbla.




bloggare

alltså jag har suttit och läst en massa olika bloggar nu, och jag skrattar nästan så jag kissar på mig, man måste nog bo i stockholm och vara halvt hjärndöd för att lyckas inom bloggvärlden, jag är inte den som dömer egentligen, men alltså herregud.. antingen spelar dom jävligt dumma många av dom, eller så är dom så dum att hälften vore nog, haha.


iaf, nu ska jag dricka te så halsen blir bra, kanske pressa lite apelsinjuice så man kickar lite c-vitamin också möhö.
PUSS

typ 4 feb ?

jag blir helt dagvild nuförtiden, vet aldrig vad  det är för dag, för datum eller tid eller nått, ganska skönt. fast ändå stressande på samma gång.

to do list today:
göra dans (ovanligt)
hämta barnen på dagis 16.00
dans mellan 17 - 21.15 ?

det var allt, eller ja.. blir juh ganska mkt när man ska göra det.
jag har iaf fyllt på mitt busskort, jag tror att jag sprade in ca 200 kr på det faktiskt, för ´jag åker sjukt mkt buss verkar det som när man kollar på alla lappar som ligger ihopknölade i fickan..

det kanske var dags att fylla på kortet när busschauffören sa till mig på kvällen (fjärde gången jag åkte), "det blir dyrt för dig idag, du borde fylla på ditt busskort"  happ, fick man den uppkörd då liksom. så jag agerade därefter sånu åker man i en månad utan att behöva skramla fram en massa småpengar, en väldigt bra investering tkr jag, bara mobilen kvar nu :)

nu ska jag borsta tänderna,
PUSS

det rätta flytet

det gör ont att svälja, skönt att äta.
har jobbat på dagis, jag ska aldrig bli dagisfröken.
har vart sjuk, är fortfarande sjuk
har dansat, ska dansa ännu mer
har bytt hårddisk på datorn, musiken till danserna är borta..

det går bra nu ?
PUSS

RSS 2.0