110128, det snurrar i min skalle..

what a day !! aldrig en ledig stund fast man är ledig liksom.. efter många om och men kom jag ner till stan idag för att möta pinglan, vi drog direkt upp på donken där jag köpte henne ;) sen vare bara att dra runt halva sverige för att få till allt för en fest, MEN vilken fest det kommer bli kan jag lova !!! ÅRETS FEST !! fyfan. hehehehe. så nu är vi nääästan redo för en härlig födelsedagsfest imorgon för ginapinglorna !! LOVELII !!! kommer bli awesome.


efter ett tröttsamt planerande följde jag med connie och zäta(eller zäta följde mig och connie ;P) på max(nyttig dag liksom), sen åkte vi till lillsjögårn för att hälsa på elin och johan som jobbade, kollade på parlamentet och spelade lite buzz, var juh som inte igår man var där va !! men mys vare.


men nu ska jag duscha och plocka undan i lägenheten, har ju tydligen vart fest här medan man vart borta.
PUSS


110127

idag har jag haft så jäääävla ont i magen att jag inte ens vill prata om det, så nu ligger jag med värmedyna och samlar krafter, för till pause ska jag !! och träffa connsan tänker jag !! japp :)


ha en fin kväll
PUSS

110126, so come on..

igår blev en himla fin dag på jobbet då vi hade både regionschef och visualregionschef på plats, alltid kul med finbesök :) vi kunde därför va hela 6st som gick och lunchade samtidigt, har nog aldrig hänt sedan öppnigen, mysfaktor 24543 :) var juh som himla trött när jag kom hem där vi 21 och lyckades näääääästan se klart en film som vi försökt se 2 gånger nu, men 3e gången gillt säger man va ;)


men nu måste jag springa till jobbet
fin dag 7.30-19.30, ja då kör vi !!!
PUSS


110124, and you will never be alone again..

wihow, lördagen var riktigt bra, inga kan göra det som madde och jag haha. verkligen inte själva haha. gjorde ett fint besök på olles med resväskan hahaha. efter många om och men kom vi väl hem vid halv fyra och var helt slut som artister, livslågan slocknade nästan innan vi kommit innanför dörren, minst.

söndagen fick jag den stora äran att kolla på inte bara en..utan TVÅ innebandymatcher med jesper och chrille, vissa har det bra dom liksom ;) efter det blev det mat i bflow hos c och lite handboll och solsidan. bättre. när alla insåg att vi halvsov i soffan så vare dags att åka hem och sova.

imorse tog jag åkte jag finaste finaste mysbussen till stan, då saknade jag min lmn. nu är jag hemma och ska göra mig klar, för sen väntar möte, hoppas det blir bra :)



för jag stavar dom je li fa ma..
PUSS

110122

igår vare jobb, basket och wii turnering och sova i rätt tid, jävla bra dag. och idag har jag jobbat oså, he gick fint e. sen traskade jag upp till rebben och majjis och kikade på innebandy (elle ja kollade och kollade, jag lekte med barnen haha), vet inte ens hur matchen slutade haha, skön man är. men barn har roligare liksom :P


nu har jag precis ätit och väntar på madde, ska leka med henne ikväll, mer bra då. nya äventyr, vi ses ;)
PUSS

110121, men bara när du inte hör vågar jag säga så..

ja igår var en lååång jobbdag, tiden ville inte riktigt va med mig på eftermiddagen alltså. menne ja, iaf. idag är ny dag och det var längesen jag jobbade en vanlig morgon, öppning alltså (annars äre juh mest vmtid på morgonen). förutom det klev jag upp 30min tidigare än jag behövde idag bara för att vara sällskap, vad säger ni om det framsteget va tjejer ?! JUST DE ;)

nu jobb & ikväll väntar basket, bra jävla skit :)
PUSS

110120, you don't know how lovely you are..

kom till jobbet där vid sju igår, var ändå på topp trots mina 3 timmars sömn och skyltfönstret blev klart, men när jag satte mig ner på lunch, det var som att få en smäll på käften, jävlar va trött jag blev. tur jag bara hade 3 timmar kvar sen och vid fyra fick jag sluta, då väntade body pump med linda och faten på olearys, goliv!!
jag och linda hann även utöva karate och mobba sönder min syster, gillar oss ja !! haha.


ne nu har jag fan inte tid med trams. mat.
ses på gina.
PUSS


110119, that's just the way it goes..

igår jobbade vi hårt och länge, men fysatan va bra det blir och tusan vad roligt det är!! byggde om och möblerade om typ hela butiken, wihooow, så kul att vi var så många vm som jobbade också, like alot !! men idag äre bara jag och johannis igen och idag blir nytt skyltfönster, våren here we come.

efter jobbet igår så kom madde till mig för hon hade ju sina saker här sen i fredags, jag käkade middag (höll ju på dö av hunger för klockan var typ 22) och vi snackade en massa skit !! och då menar jag en maaaassa skit !! hahaha. innan vi pratat klart vart klockan 01.00 typ och då vare bara att krypa till kojs. kollade på klockan klockan 02.20 och 04.00, så atte det är juh inte alltför många timmar man sovit när klockan ringde 05.10. men sova, det kan man juh göra i graven...

såatte nu ska jag äta frukost och ta mig till jobbet.
hard work work.
PUSS

23:40 i wouldn't stop if i could..



PUSS på det.

13:47

pratade precis med soc, äntligen lite mer jobb :D jag är glad.. änsålänge haha ;)
PUSS


110117

jag har iaf haft en sjuukt bra helg ändå. lördagen toppades med middag och skratt med rebben, majjis och blommis. vi har så fruktansvärt kul tillsammans. sen hängde jag med angie på natten hihi. och igår jobbade jag för att sen käka den tradionella söndagsmiddan med faten, connie och zäta. så jag har verkligen fått en bit av många av mina fantastiska vänner.. jag är nöjd.

idag ska jag på middag hos min mormor & morfar, världens bästa.
jag har önskat mat, hehehe. borde göra mig klar oså. nu. ja.
allén är inte så dålig ändå, när du går bredvid..
PUSS

110115

sjukt blandad kväll igår, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så. madde blowade ju hela vårt uppdrag haha. så atte, katastrof var nog rätt ord ;) men ja, så kan de gå ibland oså. Sen sitter jag bara här och ler åt en person, jag kan inte annat än att skratta dig rakt i ansiktet, sorry haha. 

men nu ska jag göra mig iordning för jobbski, sen äre kalas med finaste ginapinglorna, det kan sluta preeeecis hursom.. like.


hörs när vi hörs.
jag kunde inte bry mig mindre..
PUSS


here comes trouble..

14:30, grattis hjärtat..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT FINA FINA HJÄRTA !!!
hoppas du får världens finaste dag idag, jag längtare!!



900131 hjärta 900114, från vaggan till graven.
PUSS 

100114

min bebismobil är på lagning & denhär är dumihuvet oså ja. förutom det så ska jag vara med madde ikväll och vi ska ut på uppdrag, det kan bara sluta på två sätt 1. KATASTROF eller 2.SUCCÉ, precis som alltid med oss, inga mellanlägen här heller ;) men nu ska jag skynda mig och städa ihop lite så atte alla andra blir glad, jag gillar juh kaos ja :)


ha en jävla fin dag, jag är överladdad haha.
PUSS

100113

idag hoppas jag på en sjukt fin dag, har precis duschat länge.. kan inte börja bättre. ska göra mig en riktigt god frukost och poppa asjävla hög musik. sen ska jag lämna in min mobil, det behövs :)


linfatmadem, jag längtar er!
PUSS


lincammatsan

110112

ikväll efter jobbet har jag vart på bio med några av mina finaste finaste ginisar. filmen var bra, jag åt popcorn till middag, jag satt still tyyyp helaaaaatiden och var nästan jätte tyst. jag kan ja :D jag är helt slut nu, tänker lägga mig och sova.

finner inga ord för hur mkt du kan såra mig..
And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control..
gonatt
PUSS


110111

jag har bara en mening att säga till migsjälv just nu "är huvudet dumt får kroppen lida", & så blev det. som tur är för linda med, känns lite bättre när nån mer har ont ;) höh. idag på jobbet har jag svurit och skrattat, oj va jag har världsbästa arbetskamrater !! och nu ska jag ta bort lite jul tror jag, orkar som inge mer med de nu ja heller. inge blandat inlägg just. herrå

PUSS


100106, all i have to say..



har vart mkt musik på slutet, det är för att orden inte räcker till..
PUSS

19:57

det gick bra att jobba idag, tiden gick dock alldeles förfort, så imorgon måste jag börja lite tidigare. menne ja. sen var jag på stan med marl och sen tog vi en fika, åkte även och handlade och lagade mat hemma hos martin och marl, martin åt dock bara, gjorde inge annat. latmasken. det var mys, mina fina !!så nu är jag hemkommen och ska göra en läxa, jag är juh så bra på det..................................................

PUSS

110105

trött tjej, som kommer frysa i skyltfönstret idag. lots to do. fasiken va mkt fint det kommer in på jobbet nu, VÅR VÅR VÅR :) ge mig lite pengar nyss, blir en beställning idag, japp.

nu jobb, sen marl.
PUSS


mina fina nyårsvänner.

110104, saknad

lamporna blinkar, alla skriker, pulsen är på 290, adrenalinet springer genom kroppen, du bara väntar på att få ta i allt du kan, att få göra det du tycker är roligast i hela världen, entusiasmen lyser igenom, hela du strålar, tillslut hör du de magiska orden "här kommer musiken, varsågoda" & du flyger...

fyfasiken vad jag saknar danstävlingarna ibland, & den fina fina dansfamiljen, hela fantastiska skaran av helt fantastiska människor, fysjutton va jag har haft roligt med er.

jag kollar på dansfimer varje dag & ryser.
här får ni en fantastisk tävlingsfilm av mig, njut..



PUSS

110102




Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you


RSS 2.0