100729

only time will tell..       <3

100728

ny dag, nya möjligheter. denna dag börjar ju iaf klart bättre, utan huvudvärk.

igår kom martin tillslut & sen också marl och macho, lill bebisen. han va så söt va.
jag och marl skulle egentligen ut men marl åker juh kl 8 idag och jag mådde så himla dåligt, så det blev mysfika och sen krypa ner i sängen. men idaaaag blire stråket, det lovar jag er.

men först duscha, träna och allt såntdär som jag ska hinna med varje dag denna vecka. puuh.
men hörrni, dansen tar sig och är grym även om jag inte  kan den än, så kom 12.30 eller 13.30 på stortorget på löprdaaaag, och titta.
PUSS



stråket för nått år sen

100727

tjosan.

igår var jag och tränade sen var jag på kräftskiva, det var nice förutom att jag var tröttast av alla på hela panget.

idag har jag vart på mio, jysk, käkat på stråket, tränat inför yran & även hunnit träffat älskade emmsan som är hemma igen och även nathalie och rebecka, vi kikade lite på stan och stråket, lovelii.

vi får se vad kvällen bjuder på, just nu väntar jag på martin mährta werner,
& han är ju inte precis känd för att vara snabb, antar att jag hinner duscha också.
PUSS


mährta när vi gick ut nian.


100726

första dagen på semestern, bapapapa. ligger fortfarande i sängen  bara för att trotsa, igår var jag så jävla inte nådigt trött tror jag däckade i sängen klockan 23. men idag äre ny dag, blir kanske badet sen träning sen får ma siii vad som bjuds. jag tror att imorgon när jag vaknar vill jag inte ha semester längre, är inte lika kul som det låter när man har ett roligt jobb att gå till, men jaa, min lilla kropp skriker efter semester och efter pencillin också känner jag i halsen.


& juste tack för ihelgen, den var grym, mina fötter håller inte med, men jag gör. så tack.

nu ska blire bruuunch, har ju liksom all tid i världen ;)
PUSS

22:02, seriöst skit.

det gick fint att dansa eftersom att vi var några kort, fina vännerna kommer fatta :) vi fick en del gjort fastän vi mest skrattade och var allmänt knäppa. så hörrni glöm inte att komma och kolla på ett dansevent på yran lördagen klockan 12.30 !!


har dessutom duschat & bäddat rent i sängen, kan vara det skönaste som finns att krypa ner i en nybäddad säng... okej tjejer, jag vet vad ni tänker, det är inte det skönaste som finns.. men tyyyyyyp då. något oklart denna gång ? ;)


fyfan vad det blåser också..
filmtajm & sova.
imorgon, jobb.
PUSS


en bild från den skööönaste av alla skööööna kvällar ;)

100722, här är jag.

jani, ja ni.. ja.

jag tackade nej till skolan, så sjukt bra och dåligt beslut, världens häftigaste skola på världens sämsta plats !! dessutom var det fel tidpunkt i livet, att bara en gnutta av mig skulle tackat ja av fel anledning gjorde att jag tackade nej. det går flera tåg..

förutom det så har jag vart på gotland en vecka, jag gillar gotland riktigt mkt, det är nog litet för att man snabbt ska känna sig hemma men fortfarande tillräckligt mkt nytt folk att titta på och värmen är ju helt underbar, även om det blåser en massa från havet så är det juh grymt. ligga på stranden och känna sanden mellan tårna. fina fina familjen O, tack för en fin semester, jag tycker om er så himla mycket.


sen var det tillbaks till jobbet, men det gick bra för nu i några veckor har jag också vart visual merschandiser, eller dekoratör för er dödliga. eftersom att våran vm tjej har semester. det innebär att jag bygger om butiken hur den ska se ut och gör om alla dockor osv osv, svårare jobb än man tror. det var även lite av de skolan jag sökte handlade om, och de jag gjorde i luleå, sjuuukt kul.



hjärtat sitter där det ska, även om det slår oregelbundet, när det gör de brukar jag blunda så hårt jag kan och stänga av alla tankar, funkar 1 på 10, men det är iaf nått :)
idag är min lediga dag denna vecka, synd bara att alla måsten kommer upp då. måste tvätta, måste fixa, måste dona.. bla bla bla. sen ska jag träna, måste verkligen hårdträna nu eftersom att jag ska dansa på yran, dansen är inte ens klar än.. men det ordnar sig :)


blev alldeles för långt inlägg, tänkte mest visa att jag lever .
fina fina fina vänner, kan aldrig skriva för många gånger att jag älskar er, ni är bäst !
& jag är fortfarande jag, någonstans..
PUSS'



lmn

RSS 2.0