111031

idaaag åker vi till stockholm, jag och mina fina brudar!! började ju städningen igår, kom halvvägs, fyfanken vad jobbigt det är. men nu är förvandlingen i garderoben igångsatt iaf!! slängde ju 15par skor, DET NI ;)

men nu ska jag fortsätta tvätta, och sen packa och göra ärenden.. varför ska allt göras i sista sekund?!
mest spännande så. heeeejrå
PUSS

111030

igår var en kul men dyr historia. åkte till sundsvall och ikea hela dagen. herregud va mkt man plockar på sig, helt galet. vill inte tänka på att jag åker till stockholm på måndag. eller jo, det vill ja. kommer bli så kul :)


idag måste jag städa hela skiten hemma, ser ut som att någon kastat in en granat. menne det är ju så kul själv, eftersom att herrn i huset så passande åkte på match i hudik. jippey. men lite musik på dethär så kör vi då!!

PUSS

12:05, fina hjärtat..

glömde säga att i tisdags när jag kom hem hade jag fått ett paket av hjärtat.
det var en fin iittala marimekko skål som jag alltid velat haft.
i min favvis färg, ljusrosa!! han är fin han, hjärtat mitt.



111027, nytt nytt nytt

har jobbat sista dagen på gina. det gick bra, förutom att jag och johanna hade stora problem i skyltfönstret på kvällen haha. men jag skrattade bara och hade kramp i armarna haha. ja herregud. va jag kommer sakna alla stunder när bara jag och johanna är på jobbet :P

igår var jag på bc-möte i umeå. det var skitkul. härligt gäng och mycket information. klev upp 04.30 och kom hem 19.45 så jag var mäktigt trött igårkväll och gick och la mig vid 22. men guuud va jag längtar efter att få börja jobba nu!! men det blir den 7:e :)

idag ska jag klippa mig.
mycket nytt ;)
PUSS

111024

tjolahopp.

idag var sista "säljarpasset" på gina. kanske att man tar någon kund imorgon, annars blev det sista jag sålde på gina ett par bas leggings för 99 haha. stängde och gick hem till alla grabbar (ja ni börjar kunna detdär nu va). kollade på tv och fick typ migrän. jävla äckelhuvud. fast nu på slutet har det börja kommit från nacken, skulle gissa på en för hård säng ja. typiskt. den som är ny och allt.


måste sova nu, imorgon är sista dagen på gina. pirrigt!!
PUSS

111023, härliga helg

åh vilken fantastisk helg ändå!!

i fredags hade jag och tjejerna myskväll i min säng (eftersom att vardagsrummet alltid är ockuperat av nhl galna grabbar) det var så sjukt trivsamt, varför händer det inte oftare?

igår jobbade jag, sen var vi till min fina jennsan på tårtkalas. tänk va många födelsedagar vi firat hon och jag!! galet faktiskt. vi som satt ihop nästan hela grundskolan. vissa band går aldrig sönder.

sen åkte vi på nästa kalas hos jespers bror som fyller år idag, så åt vi god middag där igår istället och myste med skitungarna. alltid lika gosigt!! sen hem och kolla på film innan vardagsrummet som vanligt blev grabbfyllt. tur att jag är uppvuxen med bara killar, jag trivs ja!! :)


idag har jag vart på dop, det var så sjuuuukt mysigt. åh älskar dop. ida och lars hade fixat så himla bra och barnen sprang runt och solen sken!! fantastiskt!! nu väntar jag på mina fina vänner och mat.

lalalalove
PUSS

111021

mysfredag!! har jobbat och nu ligger jag i sängen och äter godis och kollar på idol, inväntar min fina gisan.
ha en mysig kväll
PUSS

111019

drar på bodyvive med majjen. lycka!

PUSS

111018

05.45 stod klockan på och 06.45 infann jag mig på ett easyline pass. sjukt effektivt pass måste jag säga, speciellt när man har träningsvärk sen igår eftersom att motståndet är fjädervikter typ :) så atte, det blir vad man gör det till :) traskade hem i blåsten och har duschat och myst i soffan.

idag måste jag göra en massa ärenden, ska ringa och boka flygbiljett osv till umeå, måste prata med dom som ska lägga golvet i köket, prata med soc (är ju kontaktperson om ni missat det) osv osv :) de blir la bra de.

PUSS


18:53, hungrigare tjej

wioww, hemma efter ett träningspass till nu. så idag har jag sprungit lite, kört ett pass bodyvive och ett pass bodybalance. känns perfekt :) så roligt imorse på bodyvive eftersom det är mest gamlingar på morgonen, och dom är verkligen så jäkla söta haha. dom är verkligen så glada när dom ska träna, så har dom typ piffat upp sig med kläderna. idag hade en tant en rosett av en liten halsduk runt halsen till sin träningströja. mitt hjärta log då :)


nu sitter jag och väntar på stuvade makaroner och köttbullar av min karl. han kan han. fast jag måste lägga mig i lite såklart. inte bra som ni förstår ;)


nu äre maaaaaaaaaaaaaaaaaaat :D
PUSS

16:39, vilken daaaag

herregud vilken dag, har vart hemma max 5min sen jag cyklade iväg imorse. har hjälpt pappa hela dagen typ direkt efter träningen:) så nu ska jag cykla iväg och träna igen. sjukt kul!!!

PUSS

111017, ajjjjjjje.

sitter i träningskläderna och äter frukost nu. ska gå cykla bort snart, vet dock inte om det blir egen träning eller om jag tetar bodyvive :) det visar sig. huvudsaken är jag tar mig dit iaf.

och idag kliar hela min hårbotten, varför? har säkert balsam kvar...faaaast, jag använder ju knappt balsam i hårbotten. det är inte löss iaf, har ni haft det? det är så sjukt störigt. har haft det en gång. det gick nån jäkla epedemi på oss i torvalla haha, det va inte kul. klias i huvudet bara jag tänker på det. bläo.




och vet ni vi vad jesper den jäveln sa igår? jag frågade varför han hade skrikit på hans tränare på matchen?! då svarar han
-"jag tror jag smittats på av din spontana ilska"

happ kände jag, vafan svarar man på det? haha. det är kärlek det.
men nu ska jag springa iväg. herrå
PUSS


101116, hejdå söndag.

har jobbat sista söndagen på gina idag, det kändes helt okej. är inte svinkul att jobba söndagar ändå så ;) ska bli skönt att det blir lite mindre av det. sen sprang jag upp på j's match, missade precis när han gjorde mål. typiskt obra. somtur vann dom ändå så. sen blev det middag och mys framför tv'n, preeeecis som en söndag ska vara!!!

igårkväll var vi barnvakt också. så det var två extra små liv att trängas med i sängen inatt. men det var mysigt med lördagsgodis, film, tok och mys med dom :) dock är man ju inte van att bli väckt innan 8 för att någon är kissnödig haha, sötungar.


nu ska jag sova, tänkte pallra mig upp och träna imorgonbitti för sen har jag möte :)
PUSS

111015, det händer saker..

lördag. och jag börjar fatta att jag alldeles snart slutar på ginatricot. det är helt sjukt. har skickat in uppsägningspapperen och datum och allt är klart. jobbar sista dagen den 25/10 om precis 10 dagar. och den 26/10 åker jag på butikschefsmöte för glitter i umeå. ja så nu vet ni. ska vicka som butikschef på glitter i 1år . är nervös och sjukt förväntansfull :) känns superkul!!

har ju jobbat på glitter förut innan gina. så jag vet ju vad som väntar, förutom en massa planering, löner, schemaläggning och en massa annat kul nudå, jippiiiie :) det blir bra dethär!! även om gina är king! men efter 2år så kan man. jag gör allt på rutin där, det är skönt. men jag är en sån som måste utvecklas, annars dör jag :P

nog om de. ni får väl kommentera om ni undrar nått :)
nu ska jag gå och jobba på gina iaf. vi ses där!
PUSS


111014

har egentligen inte tid att blogga nu meeen det är ju fredag och det gillar jag. stänger dock på jobbet idag och efter det ska vi till syster och käka planka. längtar redan alltså!!!! håller på bli förkyld också, känner mig sjukt hängig och ont överallt. kanske inte så konstigt när det är varmt och kallt i omgångar hela jäkla tiden!

PUSS


och grattis till min fina marlene omberg som blir 22år idag. love you!


den enda bilden jag hittade på marl just nu haha. allt annat är på externa.
men marl och jag på stråket iaf. obruna :)


111012

innan jag börjar med något annat.. alltså vann vi fotbollen igår? tänker nog fortfarande inte tro på det ett tag.. sverige KAN inte vinna. heeeelt sjukt. jäjä.

idag väntar en snuttkort jobbdag innan vi ska på en massa bus med alla härliga, fantastiska, mysiga, gosiga, ginatjejer. jag undrar vad det är vi ska göra, vero har iaf lovat att mig att det ingår mat efteråt för annars skulle jag dö ;) hehe. fast det känns lite vemodigt också. sista gången vi gör något som hela ginagänget!!! sen försvinner många av oss åt olika håll väldigt väldigt snart. men kul har vi haft i två år !! jag älskar dom, varenda kotte!!!!!!


ha en bra dag
PUSS


111010

jag orkar inte prata om lördagen, igår var en för tung dag för att orka prata om den ens haha. men fanken va jäkla kul jag hade!! jag och gisela är oslagbara på fest alltså, precis som när vi tog studenten, snacka om att leva som att det inte finns en morgondag!! kanske att domdär shotsen vid 02.05 var lite onödiga.. men fuck.. kul hade vi :D haha.

har städat hela lägan idag, föööörutom rummet som gud glömde.. min garderob... jag finner fortf ingen kraft. har köpt backar nu som jag ska ställa in i garderoberna. men bajs, det är så trist va när det är kläder öööööööööööverallt!! jag ska göra mamma stolt en annan dag...


förutom de har jag vart på ett trevligt seminarium idag. älskar att lyssna på inspirerande människor. någon som vet vad dom pratar om. det är fantastiskt. alla borde få den chansen.. men vänta...det får ni ju... TA DEN!!!


imorgon blire en fika med min fröken linda efter många om och men, sen kommer mommis och hänger upp nysydda gardiner hos mig och så kommer syster hit på middag och sen ska vi till grytan på födelsedagshäng.

jag gillar livet!!
PUSS

111008

igårkväll var vi på relaxen och sen vare filmtittning!! idag har det vart det först frukost på säng och sen innebandy och nu är champagnen på kylning för ikväll firar vi nytt jobb!! hehe. finns alltid nått att fira ;)

kan vänja mig vid att va ledig helg alltså!!
ha en bra kväll!!
PUSS

111007 TGIF

igår var en seg dag på jobbet, inte så mkt folk oså. efter jobbet vare kaffeprovning på pause och sen gled vi vidare för middag på olles. sjukt gött och mycket trevlig kväll.

men idag...IDAG... är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!! helg helg helg :)
sååååatte..jobb 12-16 sen herrå
PUSS


111006

jag är så glad att jag är ledig till helgen att jag har inte kunnat koncentrera mig på något denhär veckan typ. dagarna på jobbet går ju jätte långsamt. och idag stänger jag, det kommer ta år och dar innan jag når dit typ. fast iofs börjar en liten rea hos oss idag, så vi har nog de vi gör :)

igår var jag ute och sprang, och jag va typ livrädd för att det var mörkt fastän klockan bara var runt 19. jag var iaf duktig och hade reflexväst. mamma kan va stolt. sen åt vi världens godaste kvällsfika med besök av faten och gisela. det gillar jag.

nu ska jag käka frulle, älskar såndär risgrynsgröt på tub, men har juh inte ätit de på flera år pga av laktosen. meeeeeeeen....så har man ju hittat en laktosfri rulle på kvantum!!!!!!!!! så nu ska jag bara be till gud att den är god!!

PUSS


jag gisela och faten, yran 06. ren och skär lycka


111001, oktober

DET ÄR FANKEN OKTOBER NU!! fast jag gillare. jag gillar hösten ändå på nått vis :) ända till snön kommer typ.

igår gick det fint att jobba överallt :) kändes dock lite förvirrat att byta sen haha. jobbade till 19.30, trodde aldrig tiden skulle komma dit. men hade som tur var besök av min fina rebbis jätte länge. det gjorde mig glaaaaad!!! efter en knäpp stängning med vero så skyndade jag mig hem för riktigt jäkla god middag alltså!! hann dock inte äta klart innan familjen söderholm/jönsson ramlade in, iform av björn, marie, simon och rasmus. så kvällen blev idol, godis, egengjord slush haha, bygga koja och mysa. när dom gick hem vid 23.30 la vi oss på sängen och skrattade och slockande i nästa sekund. hatar när man vaknar där vid 01.30 och inser att man måste kliva upp och borsta tänderna ochh klä av sig.

vaknade av jeppes klocka vid 05.15 och sen vid 08.00 vare bara att kliva upp. sååå nu frukost och sen jobb!!
hallelujah, nu kliver vi på tåget igen. blunda och kör.
PUSS


såhär såg jag ut i oktober 09


RSS 2.0