110621

har vart på fyringen för recovery, det var exakt på pricken va jag behövde. sova mycket, få god mat och bli riktigt ompysslad. skönt att det bli kortvecka nu och att jag faktiskt är ledig midsommar. annars hade jag nog kommit till en brytpunkt med en helg till av jobb!!! ååeh.

ikväll har jag även vart på tårtkalas efter jobbet hos min söta kusin sofie som fyller 21 idag. yey.
imorgon fyller min bättre hälft år, och ikväll har jag fått prata med henne i 1 timme och 25 minuter. det var precis vad både hon och jag behövde tror jag. min fina lindany

men nu ska jag sova så jag orkar kliva upp och jobba imorgon!!
PUSS


älskade fyringen


mitt fina hjärta

11:30

inatt har jag sovit betydligt bättre, har sovit i ca10 timmar. precis vad jag behövde. har även fått slagits om ett täcke eftersom att ett tydligen var på golvet, det är kärlek de :)

nu ska jag traska till jobbet och sen träffa jennis en sväng!


jesper, vad vore jag utan dina andetag.
PUSS

110617

ibland förstår jag bara inte. hur kan man göra såhär?! jag önskar att allt bara vara en dröm. jag fattar verkligen inte, jag kan inte ens skriva... det går inte, man gör inte såhär. inget gör ondare i hjärtat, inget....



puss

110616

inatt har jag sovit 3 timmar, jag är svintrött och idag ser min jobbdag ut såhär: 7-19.30, det ska bli kul att se hur jag fungerar ikväll!! jag fattar inte att jag gjorde såhär när jag gick i skola varje dag typ. sov typ 4 timmar och sen hade jag långdag från typ 7 till 22.30 varje dag. ung och dum ;)

har ju sovit själv inatt och det är antagligen därför jag sovit så dåligt, är som inte så bra på de ja heller !! nu ska jag iaf vänta in fint fukost sällskap iform av Johanna vars hotellfrukost inte hinner börja serveras innan vi börjar jobba, men det gynnar ju mig de med fin sällskap ;)
PUSS

110615

jag vill bara stanna tiden ibland ja, jag vill hinna kramas med alla som behöver kramas!! men sanningen är att jag inte ens hinner känna efter vart jag är själv. det finns så mycket jag vill hinna göra! äre meningen att jobbet ska vara livet? jag bara undrar ibland. som nu, jag springer runt som en galning för att ens hinna plocka upp här hemma för att hinna till jobbet! är det livskvalité eller?! kanske om man tjänade så mkt på jobbet att man kunde anställa någon som plockade bort efter en. men istället ska man vara så underbetald att man måste ha flera jobb för att ens kunna köpa mat typ. blääääo. idag är en sån dag.


jag saknar marielle grääs, faten harouki, angelica sterner och celine lebas idag!!
det är glädje för mig. världens bästa tjejer!! ge mig er & fika nyss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSS

110607

har vart en sjukt lång helg, har hunnit med att jobba, vart ut, vart på finmiddag, skickat systern till staterna, kollat på fotboll och en massa annat trams :) men nu är verkligheten tillbaka så nu ska jag gå och jobba ja.


hare fint.
PUSS

110603

jag sitter och väntar på matilda, gillar henne ja !!!
PUSS


kommer alltid att bli lycklig när jag ser detta kort!! mat & cam 2006


RSS 2.0