101227

jag bara jobbar och sover, det blir inte roligare än så..
såatte vi syns på gina !!
PUSS

101222

viiiilken dag alltså.. för det första vare juh 5488932 hinder imorse när jag skulle ta mig till jobbet, jag var inte en glad tjej då haha. sen så kommer man på jobbet, och vad tror ni har hänt där ? Ne men där funkar inga kortköp... JÄVLA lägligt liksom. sen ordnade iaf det upp sig & ikvällst när jag jobbade nere så fick jag blodsockerfall så plingis kom med cider och pepparkakor till mig haha. & sen när vi stängde gjorde vi en sjuuuukt kul grej.. tyckte vi iaf ;) hahahaha. jag döööör hahaha.


ja iaf, imorgon blire julklappshandling (orka va ute i tid)
intervju/möte kl 13
julgrans påklädnad
middag hos pappa
mys


& så vill jag säga GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM TAGIT EXAMEN TILL LÄRARE IDAG !!! ÄNTLIGEN !! :)
du har vart så sjuuukt duktig, och som mamma sa, du kommer vara en stor trygghet för många barn. lycka till !! Love you


nu blire nog godnatt, tröttare tjej.
PUSS

00:00

fyfan vilka jävla bra julbullar jag har bakat, dom kommer juh inte precis läggas upp på viktväktarnas hemsida dock ;) hehe.




packa bullar & sova..
It's gonna hurt bad before it gets better
PUSS

22:07, kära tomten..

i väntan på bullarna.. (ja jag bakar nu & är inte dumihuvet).. så kollar jag lite fina saker.. så kära tomten... när du kommer med en lägenhet till mig i julklapp så vill jag gärna ha två av dessa koziol lamporna till... helst dom transparenta.. okej ?!


PUSS

101220, robyn..

en låt jag fastnat för på jobbet..



PUSS

101218, jag vill ha en egen måne..

Jag kan sitta på min måne
Och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig..



idag är en sån dag, en sån dag jag aldrig borde klivit upp. jävla skitjävelhora. & jo pappa, jag säger så, precis nu och precis här !! hoppas kvällen erbjuder nått fint.
imorgon åker jag och emma till umeå iaf, det blir härliga tider !!!
PUSS

101217

igår var vi ut och käkade, jag & ett gäng fina tjejor. på detdär nya stället.. gamla mark twain, alltså funkish juh. men jag kommer nog faktiskt inte gå tillbaka, man ska aldrig byta vinnande koncept ;)

idag har jag jobbat ja, & testat en julklapp som jag längtar tills jag får hihi. senne var vi till lillänge och köpte blommor osv eftersom att jag faktiskt har nya tapeter nu så jag äntligen kan köpa nått till. har vart lite svårt innan med turkost och dinosar haha. blir la fint de..

ikväll borde linda va hemma & faten ledig, skulle behövt de ggr 54895485636485957374 tusen gånger !! bajs. men istället tar jag mitt pick och myser med mina fina ginisar, världens bästa sådana !!


men mat oså ja..

For a sec I even gave up believing and praying
PUSS


101214, all i want for christmas..

jobbade från ottan och fram till 13 idag, jäkligt lagomt om du frågar mig ;) sen blev de snabb julklappshandling med systra mi sen fika och fortsatt shopping med jenny & matilda. blev dock inte så många julklappar förutom till migsjälv, ett par gardiner haha. kul liksom.

så nu ska jag stryka gardiner och kolla på desperata. vuxenpoängen forsätter strömma in.. ;)
grattis till körkortet också älsklings madde, du är bäst !!
PUSS

23:00, iiiiice cold..

brao dag förutom att jag har vart i skyltfönstret hela dagen där det är lätt -60 grader, sjukt kallt. sen blev det ett bankbesök, fixade nytt kort, premiepension, internetbetalning och blev nyckelkund... trååååååkigt med vuxenpoäng då ;)

sen blev det mysmiddag med lmn, världsgott och världsbäst, bra kombo. gick till jobbet och hade det sjukt trevligt där, som alltid, hade skattjakt och alla var som småbarn vi sprang över hela butiken och var helt galna haha. fick världsbäst julklapp osv. kan visa bild sen. gick sedan hem i dendär jäävla kylan, allt mitt hår var vitt och fan va jag frös. därför ska jag göra varm choklad nu och må bra. sen blire sova, imorgon väntar juh jobbet tidigt i ottan ;)


ha en fin kväll
for the first time..
PUSS

101213, lucia.

har precis kommit hem från stora kyrkan, har vart på musikelevernas luciatåg, dom är så himla himla duktiga. perfekt stämning såhär på morgonen.

juste, glömde totalt bort att ta ut pengar nu :/ fasiken !! har juh som brytit av mitt bankkort ihelgen, det var minst sagt intressant att försöka betala med ett halvt kort. reminder till migsjälv: gå på banken idag.


jae nu väntar jag bara på ett samtal så jag vet om jag ska jobba idag eller inte, inge virrigt haha.
ikväll blire mysafton på jobbet, ååååh va mysigt. världens bästa ginisar.
PUSS


101212

jag ser en tår falla ner igen
när jag passerar vid korsningen
jag hör en röst som jag känner vid
som rycker upp mig från detta liv
jag har en själ som jag trott var hel
men nu kan jag bara le under solens sken




101211

snabb update
igår var jag i åre
idag blire finmiddag i bflow

PUSS

101209

hade världens kortaste jobbpass idag, sen var jag och faten och käkade på olearys, goooodare !! fyfan alltså :)

mätt åkte jag hem för att börja flytta tillbaka saker oså, menne så långt har jag inte kommit än, har bara hunnit beställa min nya almanacka och blivit arg på mobilen. den har slutat fungerish, så just i detta ögonblick laddar jag upp en annan mobil för att kunna vara anträffbar. ååååååååååeh.


herrå
PUSS

16:53

dagen gick så jäkulst snabbt. sen blev det en snabbsväng på stan med fatnos. & nu slipas det för fullt in my bedroom, så jag undrar just hur jag ska kunna sova där inatt. ja. iaf så ska jag förhoppningsvis på basket sen med emmsan pemmsan bebis.

de blir la fint det.
PUSS


101207

igår var en bra dag, träffade jennsan på stan och kollade lite julklappar, hittade bara till oss själva, inte fyskam ;) sen fikade vi länge länge bara för att det var kallt ute haha. åkte upp på ixo och kikade och jag köpte ett ljus som vägde minst 200kg, som jag sedan slääpade ner till kvantum, vi käkade pizza och tog sen brunflobussen hem till henne. eftersom vi skulle baka pepparkakor !! och vi drack glögg till, äkta julkänsla, pepparkakorna blev hur bra somhelst även fast vi inte hade några mallar ;) sen var jag tvungen att springa till bussen för att åka hem.


idag ska spacklingen börja i mitt sovrum, snacka om kaoset här.
nu deko 7.30 - oklart.
PUSS

101206

jag ska be för er varje kväll.
SLUTA ALDRIG HOPPAS <3



PUSS


101203

har fått världens godaste middag hemma hos pappsen idag. har fått en jätte fin julklapp av min syster och handlat 3 par skor. bättre dag !! enda minuset idag var att min hals har gjort slut med mig, dock börjar jag bli van, har fått en ny medicin nu för att min kropp inte fixar en antibiotika kur till. hoppas den funkar !!


nu blire slutet på idolmys, väntan på leverering av godis som jag vart sugen på hela kvällen och sen tidig sömn för att kompensera för de få timmarna denna vecka. imorgon väntar jobb och jag är mer än laddad :) sen ska jag träffa min älsklings madeleine, en av mina favvisar, en av de få få få personer jag litar på till 100%. hjärtat.
PUSS


vännen

we're smiling bur we're close to tears..


20:30

jag vaknade i panik inatt, var huuuuuur varm somhelst, trodde allvarligt att jag skulle koka bort. satte mig upp och slängde iväg alla sovkläder, shit va hemskt det var. nu känner jag mig mest trött och hängig. tror jag måste koka mig en kopp te, ta en funderare och bara finnas..


ha en fin kväll
PUSS

101202

free fallin'
PUSS


16:09

har jobbat idag, från tidigt tidigt imorse när det var kolsvart ute, skulle egentligen sluta 12.30 men blev kvar till 15. hade så mkt att göra så jag glömde att äta lunch också. menne nu ska jag äta & kolla på skidskytte. ikväll blire... kul.. ;) & efter det tänker jag kolla på madicken eller alla vi barn i bullerbyn och dricka glögg, längtar redan..

men nu kan mat vara på sin plats.
hörs.
PUSS


RSS 2.0