22:18

jag måste berätta medan jag kommer ihåg det.

igår satt mamma vid datorn i soffan, så lånade jag datorn & av någon anledning så stoppar mamma laddaren i munnen och blir jätte förvånad över att hon får en stöt i munnen även fast laddaren sitter fast i väggen i andra änden. vart tog hjärnan vägen då undrade jag ?

så jäkla iq befriat & jag kunde inte sluta skratta, det är lilla mamma det.
PUSS

090928

ny vecka, nya möjligheter..

& på onsdag blir det "operation", skit också. men först jobba som sagt, sen dans ikväll. med småtjejerna. lovelii.


since you've been gone..
PUSS

090927

jag lever, jag andas, jag finns.. här är jag.. knappt haha.

ne allvarligt så har jag jobbat så mkt att jag knappt själv vetat vad jag heter, men det har gått så sjuuukt fort alla timmar och dagar och det har vart skit kul. verkligen. sen allt folk, som jag hörde en tjej sa inne på invigningen "bor det ens såhär mkt folk i östersund?" hahaha. sen en kille sa "jag har aldrig sett så många brudar på en och samma plats" så jäkla roligt hade jag. fast 12timmars arbetsdagarna börjar kännas i kroppen nu och jag längtar mer och mer tills vi får in alla riktiga rutiner, DET är vad jag vill.

men nu ska jag ta mig i kragen och äta lite frukost jag inte fått i mig än, sen får vi se om det blir badet eller inte med daniel & elina, han var som lite svårövertalad killen.  fast elina ska jag nog få med mig på det ;)


vi hörs.
PUSS


090919

som jag sa, jag saknar dig så jag går av på mitten.
det finns ingen bättre än du.

puss.

090917

idag la jag undan alldeles förmkt kläder på jobbet men annars så. nu ska jag packa & sen åka och träna.

PUSS

090915, aaaaaaj !!

jobbar 8-17, dansar direkt efter till ca 21.30, kommer hem typ 22.30, är tröttare än ett djur och har träningsvärk så att jag inte kan sträcka ut benen när jag går. & mamma skrattar bara. märks det att man är otränad eller, det är som att man glömt bort att det fanns muskler därunder någonstans, men nu gör dom sig väl påminda, lite väl mycket kan jag tycka. sen igår så hann jag inte äta middag, så en korv klockan 22.00 fick bli min middag, benen skakade men jag var fortfarande snäll faten. och sen idag, glömde jag middagslådan på jobbet så jag fick ta en burgare påvägen upp till dansen, så jag sprang och åt burgare samtidigt, det tog tre minuter att äta upp den så ni vet. behöver jag säga att jag fick ont i magen ?! märks det att det är början av nytt jobb & ny danstermin ?! jag är virrigare och mer stressad än någon annan.. sen bär vi juh hela dagarna på jobbet, så atte min kropp håller just nu på att göra slut med mig, i skrivandes stund tror jag att den tränar på ett avtacknings tal för denhär tiden vi vart tillsammans..

ne nu har jag fått ut alla mina trötta aggro tankar, det är bara för att jag är så chockad och arg på mig själv att jag är säääääämst tränad !! men vet ni vad, trots att allt låter så jobbigt, så älskar jag det ! SIMPLY LOVE IT !! för som jag väntat på dethär i sommar va..

nu ska jag gå och natta kudden, om jag ens hinner träffa den innan jag sover.
imorgon väntar... just det, jobb & träning... om jag ens tar mig upp ur sängen, sweet.
godnatt.
PUSS

090913

igår fick jag både porterstek, potatisgratäng och annanas paj på samma dag, life is good ibland.


idag väntar garderoben som fick alldeles för lite uppmärksamhet igår, måste man, så måste man.. kanske att jag går på prix och köper nått gott att unna mig efter det hårda arbete som är framför mig. och ikväll är det ensam mamma söker, jag längtar redan.

PUSS

16:41, c hjärta webshoppa..

ja nu har jag beställt massa saker på internet, det är lovelii. sitta i mjukiskläder och kunna shoppa alltså haha.

idag blev det:
- ett par jeans
- ett par leggings
- tre tröjor

allt från www.ginatricot.com, hallelujah för personalrabatt !!

sen blev det även:
- en mini volym tång
- två st dust it från osis.

detta beställde jag från lyko.se, så jäkla bra sida, love it.

så nu är jag lite lyckligare, och lite fattigare.. men det pratar vi inte om.
PUSS

090912, hemma igen..

igårkväll kom jag hem från sundsvall, och snacka om att det har vart lärorikt och roligt !! tre nätter på hotell med hotellfrukost och sex överglada tjejer, vilken början.. har lärt mig massor av nytt, även om mycket kändes som att jag gjort tusen gånger för mig. fick nöta en massa massa kassa för att vara riktigt förberedd till öpnningen, om man nu kan vara det ?! vi kommer att vara 17 st som jobbar då ungefär, och vi vet fortfarande inte om det kommer räcka haha. gaaaaalet eller vad ?!  :) sundsvall var skitkul även om man bara längtade hem för att bygga upp våran egen butik och våra egna rutiner. jag tror inte ens ni kan föreställa er hur stor våran öppning kommer bli. inte ens jag kan det..

ne nu blir det lite mycket jobb prat, men grattis till lilla jempapempa som fått nytt jobb också, det finns ingen som är mer värd det än du lilla älskling !! du kommer äga detdär stället..

och fina vänner, idag (om jag tar tag i mig själv), börjar utrensningen av garderoben.. håll utkik.


nu ska jag bara dricka te & ringa marrsing.
börja ladda nu..
PUSS


20:10

första dagen avklarad, det var en massa nytt att lyssna på och en massa intryck att ta in från alla tjejer, men över det stora hela kändes det jätte jätte bra, för mig var så himla mycket självklart genom allt jag vart med om på bikbok, men jag förstår om inte alla tjejer hängde med på alla termer och saker, tack, verkligen tack till bikbok för allt ni lärt mig säger jag bara.

så nu har jag fått en massa nya häften och grejjer att läsa igenom imorgon på tåget till sundsvall, regler, rutiner, säkerhet osv osv osv. men det är bara roligt att lära sig allt så jag blir helt upprymd. jag längtar verkligen tills imorgon då man får känna på att jobba, gosh va kul. jag har lite ångest bara, eller vänta.. JÄTTE MYCKET ångest över vad jag ska ha med mig osv.. har juh inget nytt och roligt att jobba i eftersom att det inte finns här. men nu börjar utrensningen och påbyggnaden av garderoben, en bikbok garderob ska juh bli en gina garderob, så jag kommer antagligen sälja/ge bort en hel massa kläder, så jag kanske lägger ut nått här så får ni höra av er om ni vill ha nått osv.. kommer nog bli en hel del. en massa nytt dessutom.

menne nu måste jag börja packa, bara det att jag har så mycket tankar efter mötet och är så exalterad så jag håller på att spricka. herregud !! :D
skärpning, ner på jorden igen..
PUSS


090907

jag har haft världens skönaste helg kanske med så himla mycket bra folk, fredagen fick dansfolket stå för det trevliga sällskapet och på lördag var det bikbok tjejerna som jag fick mysa med. ååh det har vart helt underbart.


även fast det är måndag så är jag taggad idag, första dagen på nytt jobb, kan det bli mer spännande och skrämmande på samma gång ? det som känns skönt är att det är lika för alla. men nu ska jag sluta svamla och duscha o göra mig mig klar sen städa ihop här lite så kanske det underlättar när jag ska packa ikväll..


veckans schema:
måndag: möte från 13 och minst fem timmar framåt.
tisdag: sundsvall
onsdag: sundsvall
torsdag: sundsvall
fredag: sundsvall
lördag: oplanerat
söndag: oplanerat

idag börjar allvaret..
PUSS


090904

idag är det sista dagen på glitter, vilket är en kluven känsla, men jag har juh bara roligt framför mig så.
sen är det även invigning på dancehall ikväll, så jäääkla spännande, kommer bli hur jävla (sorry) grymt somhelst. ja verkligen.  kan denhär dagen bli något annat än bra ?! & faten, jag har pannkaka i lunchlådan, då förstår du va ;) viiiilken daag !!


imorgon är jag faktiskt ledig för första gången på mååånga många veckor, sen så är det middag med bikbok brudarna, det kommer bli skitkul, även om jag för sista gången kommer vara just det, en bikbok tjej, det svider nästan lite mer i hjärtat eftersom att jag vart där så länge, och för att det är där jag lärt mig allt, och då menar jag verkligen ALLT, man kan inte vara på ett bättre ställe än där om man vill utvecklas, och som plus har man världens bästa arbetskamrater som jag verkligen älskar. 

men från & med måndag, är jag alltså varken bikbok tjej eller glitter brud, hjääääääälp !!
fast det är klart, jag är så glad över att jag ska bli en gina tjej, det kommer nog också att bli grymt !!

men nu ska jag väcka daniel så jag får skjuts till jobbet, mwhihi.
PUSS 


RSS 2.0