22:30, stämmer det ?

här är mitt stjärntecken, kan ni se mig i dethär ? ;)

Vattumannen är det okonventionella, nytänkande stjärntecknet, det som handlar lite utanför ramarna och bara älskar att prova på nya saker. De är rebelliska personligheter, går alltid sin egen väg och svansar inte efter andra. Vattumannen är otroligt öppensinnad och besitter inga fördomar.

Vattumän är väldigt engagerade och slåss gärna för saker. Världen som helhet och människors rätt fascinerar och engagerar dem. De är beroende av ett socialt nätverk för att må riktigt bra och ansluter sig gärna till grupper och olika föreningar som kämpar för saker de tror på. De älskar människor och umgänge även om de också är starka individer.

Vattumannen är kreativ och får många originella idéer. De är väldigt spontana och gillar spänning och omväxling.



vad tror ni?
PUSS


101130

jag går liksom inte jämföras med någon, det är jag och jag.

deko 11- oklart idag. en redbull på de så.
& om två månader fyller jag år, härliga tider.
PUSS


bara jag.


101129

hur hände dethär ? funderar på de ja. linda ? va ?
PUSS

01:12

jävla kukhuvud också !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
exakt.'
hörshej.

15:06



jag tycka om.
PUSS

101127

linda, om du ser dethär, eller.. NÄR du ser dethär så undrar jag när din "jag kommer imorgonbitti" är. klockan är nu 14.22 och inte har jag varken sett eller hört ett ljud av dig. nepps, lång morgon ja. i'll kill you.


förutom deeeet så skiter jag i detdär med vattnet med tanke på att jag typ startade denhär epedemin på sjukhuset, när jag kom in visste dom ingenting och nu har minst 20st kommit in med samma sak efter.  så atte jag har/hade juh redan skiten så. tror nog att det är försent för alla ändå nu så.

ikväll ska jag mysa med marl som flyttar hem, & ingen är gladare än jag att jag ska få mina bästa till grannar !! wihow.

sen behöver jag en checkis till mig själv för imorgon:
- hämta tapetböcker
- köpa adventsljus
- sätta upp stjärnan
- adventsfika i brunflo

ha en fin daaag
PUSS

101126

håller på laddar tränings mp3n nu, sen drar jag och tränar. sanningen är att jag har ont i halsen, men vem känner efter nu ? var såå längesen jag var där eftersom jag bara är borta, skadar mig, är sjuk osv såfort jag säger träna typ.

nu jäklar.
PUSS


sjukt bra tränings mp3, man är inte as snygg, men den rekommenderas varmt.
sen är den juh så rosa och söt också, finns dock i flera färger :)

101125

tur att jag började om idag alltså, har haft världens bästa dag idag typ ! har gått sjukt bra faktiskt, heile dan :)


dock såhär på kvällskvisten smyger sig tankarna på, och det kan inte alltid vara bra jämt
men vi klarar dethär tillsammans ellerhur hjärtat ? vi klarar juh allt, som vi alltid gjort. det är bara tillfälligt.
min fina fina bästaste twini
om du bara var närmre..

PUSS



& vi viker oss på asfalten av skratt, ingenting kan röra oss inatt..

101124

sjukaste dagen i mitt liv, typ... jag kan inte ens skriva allt som hänt idag, jag vet varken vart jag skulle börja eller sluta. har dock skrattat hejdlöst, så att jag har ont i magen oså !! shiiiit.

imorgon börjar jag på ny kula, en bättre start.
PUSS

101123

idag har jag vart segare än allt annat, tror inte ens hjärnan hade en tanke på att starta idag. menne nu är jag hemma, mätt och glad. så atte nu blire desperata, precis lagomt.



höööörs.
PUSS

00:43, hade nästan glömt..

juste fatna hade glömt bort att jag skulle visa denhär för dig, du får testa min någon dag :)



Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends
Försluter och förebygger kluvna hårtoppar. BC
hairtherapy med Cura+Protein Complex och
Amino Cell Rebuild tekonologin försluter
fjällskiktet på hårstrået och reparerar håret
inifrån. För friska hårtoppar med strålande
lyster.

kostar 139 kr på www.lyko.se 

den är så sjukt bra, jag älskar den verkligen !! + att den luktar som om du precis kommit från frisören :)
typ som en inpackning som kan användas på torrt hår, grymt praktiskt !!
PUSS


101122

jaaaaahapp, trevlig och tråkig kväll hos linda. trevliga bruttor, god kladdis men jävaa tråkigt avslut, måste hon åka imorgon ?! va ?!


tänkte bjuda på en bra bild eftersom att det var så längesen.
den visar precis hur jag känner nu.


hur många gånger har jag sagt att jag älskar dettdär programmet ? haha.
jobb imorgon, dekoratör 12- oklart (tills jag stupar)
hörs
PUSS

18:28

what if..

PUSS

101121, trött tjej90

fyfan, denhärdagen kommer bli lååååång.

igår iaf jobbade jag och det gick juh kalasbra, sen off to Torvalla. ställde mig direkt och lagade mat till mig och grabbarna. plockade bort och snackade lite strunt osv. sen kom linda hit och ett gäng med grappar till haha. jag kände mig som en fritidsledare men dom var ju så snälla så :)

vid tre insåg jag att jag snart skulle upp och jobba, blev lite stressad, gick och la mig. Killarna hade absolut inga tankar på att sova såatte min skönhetssömn fick vänta. vid fyra kanske blev jag camilla 72år och skickade sms upp "vid nästa duns hoppas jag att någon av er kommer igenom golvet" då blev det tyst faktiskt haha. RESPEKT kallas det. resten är historia.

men nu är jag uppe iaf, har juh sovit i 4timmar, grett :) ska bara städa upp lite efter barnen och sen åka. jag vill bara säga till moster "det är inte riktigt så illa som det låter, det är fina barn haha. MEN du gör ett grymt jobb som håller efter latmaskarna jämt ;)." 

PUSS 


min bebiskusin för ett par år sedan :)

101120

helg.. vilket betyder jobb :) som jag längtat denna skitvecka !! ska försöka jobba idag, hoppas att det går bra, men det gör det nog, kan juh gå nu :)

igår hann jag med både basket och innebandy, allt går med tvång haha :) och ikväll är jag hundvakt i torvalla, men bäst lindis, ååh jag kommer gråta ikväll jag vill inte att hon ska flytta, även om det inte är långt. jag vill ha henne på ett avstånd där jag kan fly till henne närsom !! ååååeh .

okej, upp med huvudet nu.
det kommer bli en fin dag.
PUSS

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om


101118, ängel.

GRATTIS PÅ 20ÅRSDAGEN GUMMAN, om du visste hur mkt vi saknar dig..



PUSS

101117

mina senaste dygn har bestått av sjukhus, morfin, dropp, trötthet, tv och smärta. jag fattar fortfarande inte vad som hände och imorgon hoppas jag ta mig upp på benen. jag vill inge mer nu.


PUSS

101114

jobb, fika hos mormor och morfar, middag med connie och anders, kaffe med c&a plus fatna och marcus.
finfin dag, sånthär som gör att söndagar fortfarande får vara kvar i min almanacka :)

imorgon jobb, om jag inte dött av mina magsmärtor då. återstår att se.
PUSS


03:01

har haft en bra kväll med min syster f som vanligt, världens bästa. har inte tid att beskriva mer, m.å.s.t.e s.o.v.a s.k.a u.p.p o.c.h j.o.b.b.a, ja.


godnatt.
PUSS


min fina fina fatna.

21:34

har ätit en riktigt god middag på olearys, dom kan dom. kollar just nu på idol & har ont i huvet. ska nog göra mig lite te & vara glad.  yääääpp. (linda, jag kan nog göra något från soffan här med haha)

ha en fin kväll
PUSS

101112

sjukt gammal bild men kommer ni ihåg domdär cidrarna ? jag drack en dricka som var typ blaskvit häromdagen och kom direkt att tänka på domhär med smaken. dom är juh AS äckliga !! varför hade vi så många på bordet ?

btw kommer jag ihåg att på slutade hällde vi ut glittret och smörjde på kroppen haha. kommer ni ihåg tjejer ?



PUSS

01:11, zzzzzz

tröttare tjej får ni leta efter. denhär dagen sprang ifrån mig verkligen. var först på en mysig lunchdejt med charlotta, maja, jennie, ida och johanna. huuur mysigt somhelst, man gör sånt alldeles för sällan. sen åkte jag till lvik en sväng medan jag väntade på fatna, vi tog en svängom och sen käkade vi middag, hängde på olearys och sen gick vi på basket. en helt fantastisk dag har jag haft

imorgon väntar jobb och efter det middag med faten och gisela, älsk.
OCH snart kommer marl och martin hem igeeeeen, OCH dom blir grannar med miiig :D how loveli.
godnatt
PUSS

15:49

faten är såååå dryg va ! för er som inte visste.
PUSS


denhär tjejen är hemma nu också, denhär bilden är från en av
dom bästa kvällarna i vårat liv ungefär haha, jag hade precis
fyllt 18 och inget kunde stoppa oss.

101111, pjuuh.

när jag vaknade imorse var jag först så trött att jag trodde att jag hade feber haha, då blev jag ledsen. sen insåg jag att det inte värken i hjärtat var borta och då blev jag glad igen. avbokade nyss klipptiden också, måste ta det nästa vecka insåg jag, detdär med tiden vare ja.

så vill jag säga hej till maja idag, för att hon är världens finaste majsi !! hej hej maja :) hon kan verkligen göra vilken dålig dag somhelst till bra, det är synd om er som inte får jobba med henne :)



sen har jag kollat på bilderna från förra halloween, 09 alltså, och skrattat och skrattat och skrattar som fan. fyfan vilken rolig jävla kväll. ja mer än så kan ni nog inte få veta haha :)
jag var juh.. ja, kan ni gissa ?! och innan jag var inne på krogen så var
båda mina pistoler borta haha, kanske lika bra det.

inget blandat inlägg just, men jag är juh blandad ja ;) det skulle faten sagt.
PUSS


03:21

hjärtat gör jätte ont verkligen, dethär är nog slutet. jag tror det är totalt utmattat. måste vara så. måste sova på det.
PUSS


01:34, lotta på bråkis..

är uppe sent bara för att jag är ledig imorgon, bara för att trotsa lite ;) tänkte egentligen kliva upp och träna tills jag insåg att mitt kort inte funkar juh, så måste gå dit imorgon så kan jag träna på fredag, så fåre bli. juste, ska juh ändå upp och klippa mig då också, kaaaaaan behövas.

ikvällst har jag fått träffa dendär fatna, min fina syster f. jag gillar som hon jag. sen skulle hon jobba så då köpte jag te och åkte hem. så pratade jag med dendär andra favvisen lindsi i typ 2 timmar, var mkt som behövdes uppdateras & när jag lagt på frågade d vem som jag pratat med så länge och när han hörde att det var linda så sa han "schyssade du mig för linda ? jag trodde det var nån viktig" så nu när du läser dethär linda kan du vara arg på honom, med all rätt, för jag sa att jag skulle skvallra :D


men istället för träning imorgon blire bibblan och lunch med en massa härliga bruttor, like !!
men först en blund.
PUSS


tycker som om er ja

18:25, för hungrig..

jag är så sjuukt hungrig, därför blire köttbullar och mackisar idag japp.
det var inte så svårt att hitta köttbullarna i frysen med tanke på hur jag märkt dom haha
"köttbullarna till såsen", för ni vet väl att såsen är den viktigaste? :)



är för hungrig för att spegla bilden, fatta hur illa.


PUSS

101110, fantastiska saker..

dethär är juh en riktig feelgood låt, har sjungt på den hela morgonen. ge mig denna på tv igen tack.




helt fantastisk va ?
PUSS

101109

har köpt världens mysigaste mys strumpor, med såntdär mjukt inuti. älskar dessa. har ju liknande röda från förra vintern fast inte lika långa :) extra plus att det är halkisar under, kan jag behöva ;)


cubus 149kr

off to work.
PUSS

01:32

klart dom döpte tightsen till rosali, kan dom heta nått annat ? jävla stjärnor haha.


www.ginatricot.com


PUSS

101108

hit the road jack and don't you come back no more no more no more no more

101107, när stockholm kysser mig på kinden..

stora staden tar väl hand om mig som vanligt. igår var en lugn dag och på kvällen åkte vi ut till Nora på finmiddag, det var sjukt uppskattat !! dock fick jag så ont i magen så när jag väl kom hem så däckade jag totalt. uscha va det värkteeeee. fortfarande inte helt ok imorse när jag vaknade men what to dooo.

ska ge min mage lite mackor nu så att dagen ordnar upp sig.
ses odee.
PUSS

01:18, hufvudstaden

är framme och lever osv, fint va ? dagen på jobbet idag gick iaf fort som tusan, det var lite utav kaos på morgonen men jag tror det ordnade sig framåt dagen :)

tåget gick myyyyyyyycket bättre än jag väntat mig !! har inte åkt tåg på flera år och sist så satt jag fast i stöde i typ 4 timmar, ja resten är historia. tog iaf tunnelbanan och hämtade nyckeln (kändes konstigt att ingen kom och hämtade en), köpte kvällsfika på 7eleven, life is goooooooood precis nu :) ska kolla film nu mitt i natta och bara må gött.

missarna hälsar.
PUSS

101104

snart drar jag till jobbet, och sen drar jag direkt till hufvudstaden.
ha en fin dag.
PUSS


18:48, världens svagaste..

ni som känner mig vet redan hur det gick med kaffet och det.. jag hann inte mer än in på time för att köpa en lypsyl imorse så stod den där och väntade på mig, den fina fina redbullen. så jag föll. kom in på jobbet och det första johanna gör är såklart att koka kaffe, så inte nog med att jag tryckte i mig 1 kopp kaffe så drack jag inte mindre än... 3 koppar. vad är jag för slags människa egentligen ?! jaja.

nu har jag nästa nyss kommit hem, har gått fint idag. just i skrivandets stund så håller en soffa på att bli ihopskruvad hemma hos mig. kanske slänger upp en bild på resultatet senare.

nu måste jag verkligen packa till sthlm, dehenne gåur ju int.
PUSS


själens dryck

101103

jag är tröttare än en häst idag. har gått och tänkt på kaffe och redbull hela morgonen, men skulle vilja vara så stark att jag håller tillbaks. den som lever får se. antar att johanna kommer dricka kaffe så kommer den fina ljuvliga doften sprida sig. okej, kanske börjar gå lite långt nu..

men ja, idag äre jag och johanna på jobbet.
visual merchandising 7.30 - oklart, vem fan kom på det ordet ?
PUSS


101102

häromdagen köpte jag ett jättefint armband för presentkortet på guldfynd jag fick av mina grappar när jag fyllde år. har alltid velat ha en bismark länk och kände att silver är lite mer jag, är juh inte riktigt 50 än va. plus i kanten till att det är massa pengar kvar på presentkortet :)




mina fina fina killar när vi gick ut nian.


nu blire jobb till 19.30, sen helkväll på tvn. älskar tisdagar !!
PUSS

18:14

märks att det är lov nu, mycket skitungar på stan. förövrigt har jag handlat upp hela coops lager på godis. ikväll ska jag äta så mkt godis att jag dör, tröstäta kallas det, för allt dåligt som finns ! eller fira, för allt bra. det kan man välja lite som man vill själv.

men först mat..faktiskt.
PUSS

101101

vet ni att igår somnade jag innan middagen typ vid halv sex, efter det så kom jag aldrig riktigt tillbaka.. sov och sov och sov. vaknade 21.20 och klädde av mig och la mig för gott haha. så jävla skönt va. var juh på relaxen hela dagen med systern och det brukar juh ta ihjäl en. eller så var det faktumet att jag klev upp sju och jobbade i lördag och efter det var det hålligång hela jäkla kvällen, höll på storkna där vid 2tiden och var tvungen att åka heim je.

menne nu äre ny vecka, som jag hoppas går snabbt. för på torsdag åker jaag. skön-t.
men nu jobb.
PUSS


RSS 2.0