090829

vore det inte för att det är dubbelt betalt, så skulle jag aldrig gå till jobbet varje lördag..

sen saknar jag faten redan, min lilla lilla faten, som ska vara med mig på prix i torvalla och inte på ica i lund.
flytta heeeeeeem igen, eller okej vänta några dagar till annars får jag dåligt samvete ;)



nu ska jag väcka pappa i soffan så jag får mat någongång
sen ska jag snacka skit med fatna på msn & hälsa på marielle

PUSS


090824

imorse 08.30 packade vi tjejer in oss i bilen och drog mot sundsvall, en massa hackande disco tränings skivor senare var vi framme för att spendera way to much pengar. jag handlade dock bara en massa bra grejjer som jag behövde vilket gjorde mamma stolt. nöjd tjej. ett shoppingcenter och ett ikea senare så insåg vi att pengarna inte räckte till mer, därför inhandlade 5kr korvar i högsta hugg på ikea för de sista slantarna. efter det kände vi oss alla nöjda för att åka hem mot lilla östersund igen. är hemma nu efter en bilfärd med 5 trötta tjejer som lyssnar på absolute relaxed (oops detdär skulle visst inte sägas) och skrattar åt allt som sägs. summeringen blir alltså en toppendag med girls girls girls, tack för det.

nu ska jag städa & sno mammas datorhögtalare så jag kan lyssna på lite högre musik samtidigt.
eller som sara skulle ha sagt: turn up the bass.. haha.
PUSS

090823

herregud, jag blir helt tagen av sånthär. finare låt att skriva till sin syster.

'

lyssna och ta in..
PUSS

090822

jag är helt hopplös verkligen, jag tänkte lägga in bilderna från gbg på datorn (dom få jag tog), så när jag kommit på vart sladden är, så har jag ingen aning om vart kameran är.. är det inte typiskt mig så säg?

letar vidare..
PUSS

090821

i keep it up.

färgningen & kloippningen igår blev både bra och lagom, ingen större skillnad förutom att färgen är lite mer naturlig mot mig & klippningen var bort med det slitna, så nu känns håret skönt igen, kanske t.o.m kan ha det utsläppt nånting ;) haha. ska försöka ta kort på det så ni får se.

idag väntar jobb, det är så drygt att stänga på fredagar, sista timmen är ugnefär död då och går jääätte långsamt. men det ska nog gå, har juh som gått förr va..

helgens  to do list:
fredag- jobba 12-18.15
lördaq- jobba 9.30 - 15
söndag- möte på dancehall 18.00

090820

lelele ledig idag, känns skönt, tänkte sova länge men vaknade 8.45 och trodde klockan var 12, efter det var det kört.

att göra listan idag är ganska kort.
- skriva på uppsägningspapperen på glitter
- gå till frisören 15.45

- vara hundvakt ikväll

sen, ja har jag iofs lite kvar att packa upp hemma än, dock inga kläder faktiskt.
menne, jag har inte så mkt mer att skriva just i skrivandes stund, känns däremot som att jag har tusen saker jag borde göra, men eftersom att jag itne kommer ihåg, så är det nog inte så viktigt :)

PUSS


lilla gumman

090816, i gbg regn.

göteborg göteborg göteborg..

är fortf i gbg, har hunnit med liseberg, stan, haga, kungsbacka, åsa och lite allt möjligt, jättemysigt har det vart kanske lite blåsigt bara, sanden vid havet piskade sönder benen. har också handlat alldeles för lite, kanske hinner med någon bra shopping på hemvägen genom sverige.

roligt med allt folk på göteborgskalaset och ikväll äre även rixfm festivalen, men jag mår så jävla jävla dåligt, känns som i kroppen att jag kommer bli magsjuk så jag ligger här hemma själv i huset och ska slå på en film medan dom andra gör stan. är det inte typiskt mig så säg att bli sjuk ?

men jag får inte bli sjuk för när jag kommer hem ska jag säga upp mig det första jag gör :) har juh fått nytt jobb som kommer bli sååååå jäkla roligt tror jag :') jag är glad iofs bara att ha slagit mer än 400 andra människor så jag skulle kunna leva på det ´fram till jul, men jag måste nog landa innan för den 7september börjar jag nya jobbet med att åka till sundsvall & jobba, skrämmande och helt loveli. ja det var nog det.

ses hemma snart
PUSS

090810

äntligen är jag också lite ledig, har hunnit umgåts med mina favorit tjejer och imorgon åker jag till göteborg.
ta hand om er.
PUSS

090805



smakprov från yran, nu är bilderna på datorn, ska bara hinna lägga upp dem med.
hinner inte nu, måste springa till jobbet. några bilder finns på min bdb (camills)
PUSS

090804

& redan augusti ?! WHAAT ?!


yran var trevlig, jag och brudarna stressade oss igenom hela yran, bokstavligt talat haha. bilder kommer.. (säger inte jag alltid så?!) typiskt mig, men jag lovar verkligen att lägga in dem, bara jag får tummen ur röven och lägger in dem på datorn först så.

menne nu blire jobb igen först dårå,
tjing pling, och min mobil är ungefär trasig. går knappt ringa till mig, om ni försöker.. jag kan knappt ringa heller för den delen, men det blir nog bra dethär.. eller?
PUSS


RSS 2.0