100930

jobb 8-14, 18.30-21.30. då kör vi.


1-ÅRS JUBILEUM PÅ MITTPUNKTEN IDAG,
20% PÅ ALLT PÅ GINATRICOT


PUSS

22:11, vem valde inte jag..

emma+idol+nudlar+pannkaka(där sprack det med mjölken igen ja)+kort=världsbra kväll. me love,

var dock alldeles för trött för att vänta på upplösningen från idol, så den ska jag se nu i sängen, gööööött. och du maja, jag kom på idag varför jag var dåligt humör säkert, för på kvällen har jag haft lite ont i halsen, jag lovar att det var därför, på heders !!

och imorgon fyller både anna och min lilla korvunge bebis kusin joacim år, 19 respektive 18 år. det betyder tårta (påminnelse till mig själv=GLÖM FÖRFAN INTE LACTRASEN) grejtans. så glad som jag är nu har jag inte vart på hela dan, lagom tills man ska sova, tror det var godisens förtjänst-NÖTCREME=HJÄRTA. äh fyfan va jag är dryg nu. hörs.

imorgon väntar långpass
8-18, dekoratör. lalalove it.
godnatt PUSS

100928

igår efter jobbet så mysfikade jag med emmsan på pause, också att faten och lindan gjorde oss sällis, många flugor i smällen ;) efter att pause stängde så promenerade jag och e upp till henne och fikade lite till och snackade en massa skit, sådär som bara jag och hon kan. sen tog jag sista bussen hem och kunde inte somna, därför är jag aaaaas trött idag.


menne idag väntar jobb, 9-18 tror jag. & efter det ska jag umgås med e eftersom att jag inte kan få nog av henne !! kanske lite idol och kanske lite annat. nudlar i guess ;)
nu måste jag göra mig klar.
PUSS

00:24, danke..

glömde säga tack till connie, anders, johan och simon för ett trevligt söndagshäng idag också. lalalove it.

godnatt.
PUSS

00:16, it's all about the money..

har precis klickat hem några saker i frustration, blev ett par tusenlappar fattigare men förhoppningsvis jävla nöjd när sakerna kommer.

detta beställde jag från lyko.se :



en plattång från GA.MA, heeelt underbart märke, min förra plattång var också från GA.MA och hette GA.MA cp1 laser ion, och den har hängt med från 2007, jag älskar den.. men kände nu att jag ville uppdatera mig lite och beställde därför denna GA.MA CP3 Tourmaline Laser Ion.  Båda finns  på lyko.se och min gamla är också därifrån, tycker det är heelt värt varenda krona att beställa en lite dyrare plattång ifall man använder den ofta, håret slits knappt och det blir jätte mjukt efteråt, gör även mina lockar med denna tång !! återkommer med info om den nya hur den fungerar när den kommer..



beställde även hem detta värmeskydd för att jag måste bli mkt bättre på att använda de känner jag. kostade 168kr och är förhoppningsvis asbra. sen klickades några grejer till hem, men det blidde lite väl långt inlägg ändå.

för nu ska jag och mina onda onda onda onda mage lägga oss och sova (härmed lovar jag att sluta slarva med laktosintaget igen, har ätit tårta och skit flera dagar irad nu så magen grinar rejält)

ses på gina imorgon. godnatt socker.
PUSS

100926

mjaau, var med emie och josefin i fredag, slutade juh braaaaa tillslut ;) var dock blöt i håret hela kvällen och frös så jag ville gå av, och då var jag ändå inne på ett dansgolv liksom. men somsagt, bra bra.

igår var en flippad dag på jobbet, var folk och saker ööööverallt, löningslördag i all ära va. dock gick timmarna sjukt fort, kändes inte precis som att vi skulle stänga när klockan slog fyra. och idag väntas mer jobb, jag gruvar mig nästan lite för att komma in och se hur det ser ut, blundade lite igår när jag gick hem. menne, det går noge.

kom hem tog hundra år innan jag orkade laga mat, det sjuka var att vi brände stripsen, enklaste saken att göra i världen, så istället gjorde jag egna klyftpotatis, och det är man juh tydligen kapabel att klara av. ja. iaf så typ efter 8 fick jag mat & efter det bakade jag kladdmuffins, det var också ett sneflipp, vart fick jag den orken ifrån ? det var antagligen den som gjorde att jag sklocknade i soffan nån minut senare.

kanske ska göra nått av mig själv så att jag kommer dit ens dåe.
hörs oså.
PUSS


100924, bra och dåligt..

denhär dagen började sämst inatt eftersom att NÅGON blev magsjuk och sprang upp och spydde tusen gånger under natten, sov inte as mkt då kan jag säga. sen har jag ätit massa mjölk så jag vet inte om det är därför jag har ont i magen eller för att jag inbillar mig att jag fått magsjukeviruset haha. menne sen blev det bättre.

har juh faktiskt fått gjort några inköp också.
- en "tunika/klänning" från carlings
- ett par skor från scorett
- en mascara från lancome, fast köpt på domus då.

jaaao. sen fick jag reda på världens roligaste grejn idaaaaaaaaag, jag är så jääävla GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD !!!!!!!!!!!!!!!!11
fan va glad jag är, jag vill bara fira haha.
ihelgen väntar jobb, och snart.. idol.
PUSS

14:20

eehm, gud straffar mig just nu. jag tackade nej till lägenheten & nu kan jag inte logga in på hemsidan längre. wtf.


måste man ringa dom igeeeeeeeeeeeeen. orkaaaaaaaaa.
pIss
exakt !!

10:45, du linda..

jo du linda, påtal om virus haha.. jag verkar ha fått ett virus på balansnerven säger dom. han älskar mig dendär, vägrar juh låta mig gå tydligen ;)

hatar yran, ska aldrig mer gå på stråket. har aldrig vart sjuk såhär länge förr.. eller jo, det har jag.
så atte lillis, vi måste ta till plan B ?
PUSS

100923

alltså herreguuuuuuud va hela jobbdagen gick fort igår, hann knappt blinka mellan 7 och 19.30, mötet var iaf aaas kul fick göra en massa grupparbeten o så och snackade lite. sen gjorde jag om heeeela acc avdelningen, tog juh sådär lång tid va !! så kom sverige chefen och hon överöste oss med beröm och hade bakat muffins till oss, sötare :)  ginatricot är faktiskt ärligt, världens bästa företag att jobba i, det är ingen skillnad mellan sverigechef och säljare, ALLA behandlas lika. sjukt ju !!


idag är jag iaf ledig, ska dick ringa vero, var lite trött i huvet trots allt när jag gick hem igår så jag glömde skriva några saker. kollade på idol och skulle sen kolla på berg flyttar in, menne linda verkar smittat mig med sin tröttkeps sjuka så jag sov istället. gött de. kanske därför jag vaknade rätt tidigt ändå.

juste ska förhoppningsvis kolla på en lägenhet idag också, den är min om jag vill ha den. jag har inte råd att vara kräsen nu.. eller ? typiskt mig. hoppas.
PUSS

06:26

..och linda, du är sjuk i huvudet !! det blir inget jukkasjärvi. haha. ses snart & då får du fan pisk !!

PUSS

100922.

uppe med tuppen idag, eventuellt innan tuppen. ska på möte på jobbet kl7 slutar sedan 19.30, blir en låååång dag. förhoppningsvis en väldigt rolig dag med :)

igår var det kräftkalas här hemma, sådär på en tisdag. lyxigt va ? sedan var det idolmys och efter det fick jag så jäääävla ont i magen att jag inte kunde stå upp :( bad till gudarna att det skulle vara borta tills idag, är inte helt borta men klaart bättre !! försökte även mig på en film igår, slutade med att jag satt och vågade håret, sjukt kul med film va, men någongång..

nu ska jag cykla och möta upp fina majjis, sen mooot jobbet.
ha en fin dag.
PUSS

22:22

har haft en kväll fylld med livligt prat och högljudda tankar och flygande bullar, precis som alltid med tjejerna haha. denhär gången var det för att vi skulle bestämma vart vi ska åka i november. det stod mellan london och paris, och just nu lutar det åt paris. någon som har några bra förslag angående de två resmålen ?!

jag själv har vart i paris och tycker att paris i helt underbart, men skulle va kul att kolla in london också. kommer antagligen sluta med att vi åker till andra destinationen i vår, frågan är som sagt bara vart man ska börja o så :)

så kom med förslag somsagt, annars ses vi i Paris baby.
PUSS


100920

igår alltså, var varken pensionär eller med linda. för vi tänkte faktiskt inte ens på att äta nått konstigt nog och dendär linda var världens tråkigaste person. däremot hade jag och faten kul åt rocky, alltså jag kan itne ens förklara hur "hunden" låter utan att börja skratta. hahaha. fyfan. ja.

jag hade det bra i torvalla iaf, precis som alltid hemma.
nu blire jobb iaf till 19.30
PUSS

18:48

det gick fint att jobba idag, gick snabbt och smidigt att stänga TROTS att det var jag i linda som stängde tillsammans ;) var sedan och handlade och röstade. vuxenpoäng så det skriker om det !!

åt kebab från daffy's och är mättare än en häst nu. därför ska jag nog gå ner till stan och ta bussen till torvalla. jag gillart !! ska vara pensionär som faten säger, med henne och linda. blir fint de, ni kan juh fundera på varför.


PUSS


gööööttt. appropå köttbullar o så.

100919

har inte sovit så gott på länge länge som jag gjorde inatt, ville aldrig vakna. menne det gjorde jag juh, för snart ska jag dra och jobba, sen blire rösta- har äntligen bestämt mig & det känns sjukt rätt. japps.

kände också imorse att nu måste lönen komma, 70kr räcker nog inte i många dagar till haha. plus att en ny plattång måste inhandlas snarast, mitt hår står åt alla håll nowdays. den andra stendog juh såatte.

men jobb vare ja.
PUSS

100918

sov med lampan tänd inatt, funkar tydligen det med.

PUSS

100917

igår var en tung dag. den började bra med bus med julian, älsklingsungen alltså. sen började det..
var på minnesstunden, det är så sjukt jobbigt att se några av sina starkaste vänner på botten, jag känner så väl igen smärtan i ögonen. det värsta är att man bara kan finnas där, jag kunde inte göra något mer än att hålla handen. jag kan också säga att det blir lättare sen, men vadå sen? dom vill juh att det ska vara bättre NU, det är NU dom behöver hjälp, det är NU dom vill må bra. jag om nån borde veta det. man det är så frustrerande att inget kunna göra. stod iaf där i regnet som föll, precis som tårarna på allas kinder. mina tankar går hela tiden till nathalie och charlie. dom behöver all tankekraft dom kan få.


kvällen slutade iaf otroligt bra med middag med mina fina ginatjejer, galnare tjejer då !
somnade fortare än allt annat när jag kom hem iaf.
& nu väntar jobb, trevlig helg.
PUSS


13:15, tre år senare..

tänk att såhär såg jag ut i september 2007, när jag nyss klippt av mitt långa långa långa hår. minns ni ?!







PUSS

10:57

är hemma igen efter att ha vart och tränat, eftersom jag har sprungit och gått de senaste dagarna körde jag mest överkropp idag. hade noll inspiration så det blev mest maskiner, gillar egentligen inte maskinerna så mkt. och när jag cyklade hem var jag glad att jag inte tränade benen så mkt, för jag var tvungen att ta den lilla cykeln som inte var nådigt jobbig att cykla på den heller. uppförs hela vägen hem, så lite ben fick man juh på köpet liksom.

ska duscha och äta god lunch, sen ska jag ringa min marrsi.
PUSS


100916.

godmorgon. nu tar jag cykeln & drar och tränar, hööörs.
PUSS

100915, no one no one.

jag har typ.. glömde förresten berätta om ihelgen när jag skulle åka cross, så skulle jag bara åka och inte köra för det är en massa skit med dendär fiddyn. så hoppade jag på, tror ni crossen orkade framåt eller? knappt. så atte var man ju för tjöck för det då.

& idag, såg jag världens minsta hund, imans hund. rocky. han var verkligen världens minsta, han var mindre än en kattunge & han rymdes i min hand lillen. sötare !! var även på stan med marielle, världens bästa. o så.
var sen ute och gick en sväng på sissan och efter det tog jag en springtur ner till coop för att handla och sen tillbaka, lite frustrerande när man har någon som cyklar brevid och jävlas med en bara. tänkte kliva upp tidigare imorgon för att cykla och träna lite, bara för att känna efter hur pass frisk jag är oså. för shiiiit va pencillin kurerna tagit ner mig på botten kände jag när jag sprang, helt galet. så nu vill jag bara bli helt frisk igen och köra.
imorgon äre fullspäckat fastän man är ledig
- träna
- träffa och gosas med julian älskling
- ev följa med som stöd på minnesstund
- avskedsmiddag för sofie på gina


kommer bli både skratt & tårar imorgon, bäst jag sover så jag orkar med
PUSS

100912, slipped away..

himlen har åter gjort sitt intrång på världen. ännu en alldeles för ung själ rycks ifrån oss och hamnar vid guds sida. jag blir så ledsen hur man kan göra såhär mot sig själv, fan alltså. jag vill bara hjälpa alla och krama alla och få dem att inse att folk bryr sig, att dom behöver inte dendär skiten för att överleva. Du hade dessutom så mkt att leva för, så mkt framför dig. jag tänker på din son och dina närmsta, jag hoppas ni kämpar framåt, jag hoppas ni lever det liv som ni faktiskt förtjänar, genom all smärta och ångest.

till mina ledsna vänner, jag håller er hand, hela vägen.. precis som ni gjort för mig.
det är ni som gjort att jag orkar stå upp ännu, nu ska jag ge det till er tillbaka.

mattias, vila frid. hälsa mina änglar.
PUSS

100910

idag är det fredag och denhär veckan har gått precis lika damn fort som dom andra veckorna, jag hänger fan inte med. igårkväll var jag på innebandy & jo det är sant, jag missade dock de flesta målen när jag pratade. kom fram till att mitt mål denna innebandy säsong är att jag ska vara så insatt att jag inte pratar under en hel match, wish me luck !!

ja idag blire iaf jobb till halv åtta, så det blir en lugn och fin kväll. ska träffa angie & dricka te tror jag. menne sen får vi se vad mer helgen bjuder på, jag är juh faktiskt leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig, känns hel skumt !!

men nu vare duschen som ropa ja.
PUSS

100909, just idag.

40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40. 40.
glädje, sorg, skratt, tårar, minnen, glömma - kärlek.

19:15

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

100908

alltså fyfan vilken natt, har haft smärtor i bröstkorgen hela natten, jag fick dom när vi var på bylla i brunflo och dom har inte gått bort förrän nu på morgonen. har inte kunnat tagit ett djupt andetag och har bara legat på en sida hela natten, vände jag på mig så gjorde det förrjäääävligt ont alltså.

på det så vakande jag med huvudvärk, bättre morgon. nej.
hoppas dagen tar sig, ska ringa matildis nu.
PUSS

23:22

är äntligen hemma efter en tripp till brunflo. allt startade runt 19.30, jag & linda stod och dividerade om livet ute vid bussgatan i stan, så svänger det ner en buss som skulle förändra våran kväll radikalt. det var MYSBUSSEN !! vi fick typ 20 nostalgitrippar och sprang därför efter bussen och satte oss på bussen över marieby mot brunflo, vi älskar den bussen sen vi gick i skolan, det är juh mysbussen, på köpet var den solnedgång, dock var inte lamporna i bussen släckta tyvärr.

hoppade av våran resa på bylla i b-flow så linda fick i sig lite middag, satt där och försökte få tag på nån i b-flow som kollade på fotboll, men därute på landet verkar dom inte veta vad varken fotboll eller tv är. så atte vi traskade ner till mattias som försökte laga sin bil, vi kom med många bra tips som slutade med att vi fick springa och skjuta på bilen. efter många skratt senare så blev klockan tydligen mycket, var helt övertygad om att bussen åtminstonde gick till 23, meeeeen som vanligt överraskar brunflo, så sista bussen gick 21.45 och klockan var då runt 22.00, just my luck. därför ringde vi anton och matilda som är b-äst så dom kom och hämtade oss !!

det är alltså andra gången jag fastnar i brunflo, fast förra gången var klockan 4 på natten o snstorm ute och jag hade ingen jacka och alltså inga pengar, det var lite mer dramatiskt än nu. men iaf. så nu är jag äntligen hemma iaf, 2 stjärnfall och 1 ufo senare liksom.. haha.

nu blev det äckligt långt, men så blire med bra historier.
& du linda, nu har jag med ont i magen haha.
& du linda igen, tack för ikväll, det var sådär roligt som bara vi kan ha !!
PUSS


jag & lillis, fast denhär kvällen är en helt annan historia..

100907

har aldrig vart så trött, typ. iaf så har jag snart hämtat mig från händelsen även om jag tänker att det var ett snedsteg förmkt..igen. aja. igår var jag och emma till torvalla för att äta lite sen tårta hos emie, sen satt vi på balkongen och snackade skit, så himla mysigt. vi tänkte tillbaks på allt knäppt vi gjort tillsammans och konstaterade snabbt att vi inte är bra för varandra haha.

sen åkte jag och emma sista bussen till stan och började promenera hem, och vi pratade om såntdär viktigt, och hon ger mig såmkt styrka och glädje i själen den människan. emmsan, världens bästa emmsan.

gick & la mig alldeles försent oså, idag jobbar jag 8-17, ska vara dekoratör idag, det blir kult ! sen ikväll börjar idol, älskar alla auditions. fotboll ikväll också, kommer bli en awesome night !!
PUSS

100904

jag hann aldrig fatta vad som nyss hände, det kan inte vara sant..

12:18

jag har handlat årets första julklapp idag, en klapp på axeln till mig. hoppas den blir bra bara, hehe.


PUSS


100903, confused.

idag går ansökan till jobbet ut, och jag skulle ljuga om jag inte sa att det kliar i fingrarna. för det gör de. men det går fler tåg, som sagt jag är bara 20år och allt har gått så fort fram för mig med jobb o så, kan va bra att stanna och tänka till för en gång. däremot är det juh inte så dåligt att vara 20år och tagit sig till mitt drömjobb typ, men jag har juh typ 45 år kvar att jobba så det hinns nog ;) deprimerande !

idag blir en lugn dag, hade hoppats på regn så man bara kunde tittat på tv o så. men icke. ska ner på skopunkten osv, kanske gå ut en sväng med dom fyrbenta, dom är alltid bra för själen. påriktigt !! för egentligen vill jag också följa med till stugan med dom andra, men det går inte för jag måste jobba. skulle verkligen behövt stugan nu !! åååh.

aa hoppas dagen blir bättre snart. ska kolla om det går nån bio ikväll.
PUSS

11:45, and it hurts with every heartbeat..

för tiden läker inte alla sår.. du saknas oss !!





100902, stjärnorna finns där..

jag gillar inte att säga hejdå och sånt och nu har jag sagt hejdå till två st på en vecka, nu får det va nog liksom. när sofie som ska sluta hos oss var in på jobbet igår för att säga hejdå så backade typ alla haha, ingen ville säga hejdå så det fick bli, vi ses !! några tårar och kramar senare var det iaf gjort. & idag flyttar hon, det kommer gå så bra för henne tror jag, hon kommer ha så kuul :)

& igårkväll så ringer kallan och ida klockan 23 för dom har fått punka ute i aspbacken (ligger några mil bortanför kaxås o allt sånt), jahapp så det var bara att klä på sig och cykla ner på stan och hämta en bil och fara. när vi kom dit frös dom som fan och jag och ida konstaterade att det var helt ok att vara tjej, för då behöver man aldrig byta däck. men byta däck gick ändå rätt fort för grabbarna så då vare bara till att åka hem typ 10mil igen, ja herregud. kom hem strax efter 1 och då var vi pigga och kunde inte sova, så jäkla typiskt. men det gick.


idag ska jag städa ihop här oså, kanske ringa och kolla när jag får kolla på en lägenhet också. men nu blev det jätte långt inlägg. ma råkes.
PUSS


100901, my house..

jag vill ha en lägenhet, NYSS. satt nyss och la i en massa saker i varukorgar på olika sidor, men sen landade jag på jorden och tog mig i kragen ock kryssade ner. imorgon om jag inte har nått spec för mig så tror jag jag ska ta mig ner på jobbet ändå för att testa lite kläder, sånt man varken orkar eller har lust med annars. ja kanske.


sen skulle jag behöva lite kraft och styrka, ge mig?
PUSS

00:26

skulle sovit för längesen, men jag köpte ett wii idag efter jobbet, så vi har testat lite spel, glömde bort både tid och rum och att jag skulle duscha o så, därför blidde de sent. men ja, sova kan jag göra i graven, faaaast så kommer jag inte känna imorgonbitti förstås.

imorgon väntas jobb igen ja.
PUSS


precis ett sådant :)

RSS 2.0