110831

aaah, det är inte ok att det fortf är augusti och att det imorse var mörkt ute när jag klev upp. ångestattacken var fan inte mer än 2min bort. förutom det så har det ju faktiskt ljusat på sig nu, så då äre väl dags för jobb då. skitanste trist att johanna är sjuk så man måste göra allt själv. dels tar det dubbelt lång tid, och dels är det 18 gånger tråkigare. meeeen, ja.

jag har köpt en ny mascara också, har ju kört på lancome's mascaror länge nu och testat typ alla nya som kommit med alltid gått tillbaka till hypnose original liksom. meeeen, nu har jag fått mig en funderare, riktigt grym borste alltså !!


lancome hypnose doll eyes
finns på kicks för runt 300 spänn.



ha en jäkla fin dag
PUSS

110828

idag har jag verkligen tagit det lugnt och inte gjrot nånting än. låg i sängen och tittade på vm i friidrott och mös. trist att sambosken jobbade bara, sängen är så stooor. fast nu ska jag laga mat och ikväll ska vi baka bullar !!! GODARE!!!

PUSS

110827

idag är jag hungrig. inväntar mat och ser spännande framemot vad kvällen erbjuder.
PUSS

110825

idag borde vara en bra dag, en bra löningsdag. men istället så suger allt.
hejdå
PUSS

110823

har ALDRIG...(jag ljuger säkert nu) längtat så mkt efter en lön alltså. ska sitta redo med datorn natten mot torsdag och när klockan slår 00.00 ska jag beställa så mkt jobbkläder att jag dör!!!!!!!!!!!!!!!!!!......typ.

förutom deeeeeeeee. sååååe ska jag typ... ja.
hörs hej
PUSS


för att jag föddes mongolid

110819

har vart ledig idag, härliga tider. har gjort lite ärenden och myst hela dagen!! och ikväll har vi vart på trerätters i grytan. det var mer än gött de !!!!! nu ska jag kolla klart på fifaturneringen här hemma och sen sova. imorgon är man tillbaka på jobbet.

godnatt
PUSS

110817

har inga batterier på datorn så det blir ett kort inlägg.

har byggt om hela butiken idag, vart sminkdocka på en make up kurs. äntligen hemma. orkar inte äta middag idag. väntar på att gosen ska komma hem från jobbet. sova. imorgon börjar dagen 7.30 så det är bara att ta nya tag.

nu klagar datorn
PUSS

110814, i en värld full av liv

jag åt hela TRE kräftor igår, varav en skalade jag faktiskt själv. framsteg!! efter den helt fantastiskt mysiga kräftskivan åkte jag och syster vidare till finaste majjen som hade födelsedagskalas!!  hann va där en liten stund innan det bar av ner mot marité. och det kan ha, eller det vaaar det tråkigaste på hela kvällen. hatar marité !!!


så jag och rebus väntade mest på få att gå hem. så vi ett nångång gick vi hem. så myste jag ner mig i soffan ett tag hos gosen som halvsov innan vi gick och la oss.


igår frös jag hela dagen och hela kvällen, även inne på marité hade jag iskalla händer!! men idag kära vänner, tror jag min hjärna kokar över. dör av värme. vilken bara kan betyda en sak... Feber.. tror inte detdär träningspasset var en bra idé innan jag hade återhämtat mig riktigt från förkylningen. som vanligt.

men skit i febern, nu ska jag gå och jobba.
ha en finig dag
PUSS

110813

igårkväll när jag komhem från jobbet hade kocken hemma lagat hemgjord pizza, sjukt gott !! :) sen åkte vi till pappsen och hälsade på gummanälsklings öza som har repat sig fint efter operationen. fikade glass och åkte hem för soffläge och mysfilm. Det var tur att jag hade druckit kaffe så jag kunde hålla mig vaken hela kvällen hehe :)

idag väntar jobb, kräftskiva och födelsedagsfest !! vilken härlig dag.
bäst jag drar så jag inte börjar dagen med stress :)
PUSS


snart kommer gisan hem!! (bild från umeå 2005?)

110812

har börjat dagen med träning. har fått en massa träningsvideos från usa av marlene. TurboFire heter de. sjukaste jag vart med om!! har aldrig haft ett så kul pass typ (förutom dansen då;P). fast det är nästan som dans. Ungefär som extrem bodyjam fast roligare :) man står inte still en enda sekund på typ 45 min, precis som jag gillare :)

det innebär träning 6 dagar i veckan olika intensitet och längd.
synd att beach 2011 är över liksom.
nu dusch, sen jobb till 19.30
hörs då
PUSS


21:25, begär..


vill ha begär på denhär ringen alltså. älskar ALLT som 82 gör.
finns på kyssjohanna för 399:- för den som vill köpa den till mig ;)

PUSS


15:40


myslåt som levereras på jobbet..

änglavakt..



nu är du den starkaste stjärnan på himlen
jag saknar dig varje sekund tokfia
SISSAN


111011, back on track

nu är semestern sluut. kul, tråkigt, skönt, bedrövligt. aa ganska många saker faktiskt. fast det känns riktigt härligt med vardag igen, för jag har fasiken flängt runt som en dåre på semestern. tror knappt jag slagit på tvn en gång under tre veckor och suttit ner. men kul har det vart.

först var vi till rhodos, och det var den bästa början man kunde få på semestern!! kom hem lagom till stråket och yrade i dimman i en vecka, sjukt kul!! sen var vi till höglekardalen för lite fjällvandring och tältning, mysigare!! och direkt efter det åkte vi till stugan, älskade älskade fyringen. och sista dagen fick gå till sundsvall och VIPS va semestern slut då. men jag är nöjd, älskar att jag har två veckors ledighet att ta ut när jag behöver. ska bara hinna med det i allt :)

idag är jag ledig för jag jobbar helg. så idag blir kanske en lugn dag, det låter som nått i mina öron.
ha en fin dag.
PUSS


bästa rhodos

RSS 2.0