inget annat än blä

ja, vad ska man säga.. här sitter jag i soffan med antingen halsfluss eller körtelfeber (man får alltid så bra svar på hälsocentralen), jävligt hungrig är jag också eftersom att jag kan knappt svälja vatten innebär det VÄLDIGT lite mat för min del. bajs bajs bajs.

iaf så tog jag halsprover idag (jag kräktes NÄSTAN på dom när dom körde ner den långa pinnen i halsen ;D) , sen väntade jag och fick veta att det inte var vanlig halsfluss, så jag fick ta en odling som skulle skickas iväg (jag kräktes nästan på dem en gång till alltså) .

mitt svar blev alltså: antingen har du någon annorlunda form av halsfluss eller så har du körtelfeber, vi ger dig pencillin, hjälper inte det så är det nog körtelfeber, hejdå !


tack så mycket... FÖR INGENTING, jävla retards, vem fan gav er jobb ? nån idiot som köpt upp hälsocentralen i torvalla och inte kan svenska eller ? gaaah, ni vet verkligen aldrig nånting.. nästa gång tänker jag fanimej kräkas på er alltså !!!

men jag och pencillinet sitter i soffan hela dagarna och gnäller varje gång vi sväljer, tack och bock.

INTE PUSS

regnsjuka

hör och häpna, jag håller på att bli sjuk. (skratta inte), faktiskt längesen jag var sjuk nu :D
men halsen vääääärker, ni vet som den gjorde förra sommaren när jag åkte på akuten, eller ne ni vet kanske inte, men några vet hur jag lät. ungefär så, fast inte så än.. men samma värk. aja, huvudvärk och blä blä blä.
jag tror att det är för att det är så dåligt väder, vi skyller på det..

kul att jag stavade fel nyss också, däruppe skrev jag väääärk fast med e, när jag såg det skrattade jag för mig själv då jag kom på mig med att den enda vä(e)rk som stavad med ä, är sådan som gör ont aja. Då tänkte jag ännu längre, så tänkte jag på matilda och alla hennes stavfel, hon är så jävla charmig, jag älskar att läsa hennes blogg, med alla hennes felstav fast hon vet om det haha. i love it, matildish.blogg.se är adressen, kan passa på att säga att jag saknar den fröken också. har bestämt mig för att åka till hölåsen någon dag och hälsa på !


idag har jag även vart på frösövallen och fikat, sen i utkikstornet och sen i stugan, allt för att några sthlms bor skulle få se, men det  var mysigt faktiskt. inte så ofta man hittar på något här, fast vi har så himla fint . + att Anaïs är världens sötaste unge, ge mig henne bara, kul bara att hon höll på gosa sönder med daniel och försökte ta honom ifrån mig.


aja nu ska jag och huvudvärken gå och lägga oss.
sorry för att jag inte orkat gjort stor bokstav efter punkt också, men jag ligger faktiskt med armbågarna i sängen och shift sitter så himla taskigt till då, (tio spänn på att hälften av er provade precis haha)
godnatt, PUSS

världens sötaste unge


sunes sommar

jag skulle vilja va med i sunes sommar, en grej jag kom på bara.

nu har juh storsjöcupen vart, grymt fint väder. därav inget bloggande, har iofs bott hos pappa också, sitter aldrig vid datorn där i princip. iaf, när storsjöcupen nästan var slut och jag slutat jobbat gick bussen mot ström och badet där, kallt som fan men det gick. efter det blev det stugan över natten, jäkligt skönt. Sen hem till Östersund igen .

Idag, eller igår.. kanske man ska säga, eller jag vet inte.. så kollade jag iaf på resor efter att jag jobbat, så jag ska ner dit igen imorgon och boka en, blir troligen Kreta.. GEEEEE MIG BARA !!

är äckligt hungrig så jag borde sova nu, för då känns det inte iaf ;)
ska ner på stan imorgon, har massor att göra..
- utbildningshuset
- körskola
- beställa resa
- tvätta
- klippa gräset
osv..

mamma får nog vänta med de sistnämnda, möhö.
godnatt, PUSS

*f

Grattis till min syster Roosa som har namnsdag idag,
hoppas du har det super bra i Libanon, och att du kommer hem snart oskadd.
GRATTIS IGEN !!


PUSS


RSS 2.0