08:30, tankar..



they say time heals everything, but i'm still waiting..
änglar i det blå

090730



grattis på födelsedagen angiie, hoppas du får världens finaste dag. ses sen.
PUSS

090729

stråket o sådär då, ses på dansgolvet osv..


bilden snodde jag från angiie, eftersom hon inte skickat dem ;)


PUSS

090728 ungefär

jobbar & stråkar, mysigare. men nu är kroppen & huvudet slut så nu blire sängen & vila upp dig inför en ny dag.



& faten, bilden kommer när jag lagt in dem, be so sure..
PUSS


090725

stråket igår, jobb idag, vi får se vad kvällen bjuder på för smaskigt..

bilder kommer.
PUSS

090724

en ledig dag, en regnig dag, men jag åker till fäviken ändå.. ni vet ju vad dom sa på skolan, det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder. sådetså. så godmorgon & hejdå.


jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i..
PUSS

090723

how long have I
been in this storm
so overwhelmed by the ocean's shapeless form
water's getting harder to tread
with these waves crashing over my head



idag kommer min mamma hem, som jag saknar henne..
PUSS

10:16, & förresten..

..alla är värd en andra chans.

090720, det går aldrig riktigt över..

tårarna har ännu inte tagit slut och tankarna är fortfarande de som tar över livet.


tankarna om att det blir ingen jobbperiod i aug/sept för mig där nere, heller blir det ingen ansökan till frisörskolan efter det heller, och tävlingsdansen kan bara säga godnatt.. jag orkar inte. goodbye framtiden och planer.


jag orkar inte börja bygga om, jag kan inte ta det nu, inte för två eller tre personer. och även om allting är som vanligt så är ingenting som förut. åååh jag blir galen, jag får ingen rätsida på det. jag måste skynda mig att komma på hur vi kan ta oss ur dethär, men just nu är det bara svart och suddgt genom blöta ögon.


jag vet inte riktigt  vad jag ska skriva. inga ord eller rörelser kan förklara det jag känner, det onda i magen eller det tunga i hjärtat. jag vet inte om jag kommer skriva så mkt här, eller om det är här det kommer få rinna av. vi får se. bara tiden kan utvisa det.



Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut
- Lars winnerbäck



090718, att rensa tankarna.

jag behöver rensa huvudet känner jag, har vart alldeles för mkt kaos de två senaste helgerna. även om denna helg tar priset. det känns som att mitt hjärta har gått sönder, en bit har precis ramlat loss och den splittrades i sju miljoner delar, en bit som möligtvis kan sättas ihop till en miljon delar igen, men fortfarande är dedär sex miljonerna borta. det är så jobbigt att se någon ledsen att se någon förvridas från lycklig till olycklig på en nanosekund, det går så snabbt och det är så enkelt, samtidigt som det är så svårt. det känns samtidigt som att en trygghet, en "vardag" och ett glädjeämne sakta flyter bort, något man längtar efter och något man blir glad av, det bara försvinner, nu kommer bara saknaden och oro. en stor klump i magen har jag nu när jag snart ska sova, en klump för min egen sorg, en klump för någon annans sorg, och en klump för det som inte är uppklarat. framtiden blev helt klart lite suddigare och även mina drömmar slogs i spillror ikväll.

det är hemskt när någons rädsla ska behöva drabba någon annan så hårt, så hemskt att man inte kan ta i tu med sitt eget problem som man antagligen har man lyssnar på sig själv & andra, men det är klart, det är mycket lättare att tro att felet ligger hos någon annan och enkelt bara kunna stöta bort den. det är andra gången dethär händer, och även om den första gången borde vart störst för min egen del, så känns denna mer i hjärtat, just för att denhär gången gör framtiden så oviss helt plötsligt.

nu orkar jag inte skriva mer, för gråten tar över tankarna och hjärtat är fortfarande för tungt.
men det kommer bli bra dethär, det måste det..

& du som försvinner, när du läser dethär.. JAG ÄLSKAR DIG:
godnatt.

090717

äntligen fredag & äntligen biljettsläpp !!




skönt, slipper man tänka på det mer.
vi ses där !
PUSS

090716

har jobbat hela dagen & har försökt installera sims hela kvällen, behöver jag säga att det inte funkar ? jävla skit. så det får bli till att sova & ha ont i magen för att man ätit choklad utan tablett innan, men som jag brukar säga... MEN det var längesen jag sa det nu, erkänn ;).. iaf.. är huvudet dumt från kroppen lida..

imorgon väntar.... jobb.
PUSS

22:32, grattis udda.

GRATTIS LILLA UDDA PÅ 10ÅRS DAGEN





snälla söta udda, haha.



med antibiotika i kroppen vet jag inte hur mkt jag vågar träna & motionera,
så ikväll blev det ännu en promenad på schemat & sedan firande av kronprinsessan på tv.
godnatt & tack för idag.
PUSS

19:20



så vi ses igen..
finns inget alternativ.
PUSS

090714



det går bra nu, kompis det går bra nu..
PUSS

20:11

dom har tydligen bara sett ett enda liknande fall som min hals förut, och inte heller då visste dom va dom skulle göra, inte ens öron-näsa-hals doktorerna. så atte en summering av halsen är att, dom vet inte vad det är och inte vad dom  ska göra åt det. YEEEY !! fick iaf antibiotika att äta i en vecka så får vi se sen vad som händer, för det vet inte ens dom. plus att alla doktorer tyckte det var spännande med nått nytt och ville komma och lysa å kika i min hals, så ja, det var juh jobbigt.

jag är trött på mystiska sjukdomar, tredje sommaren irad med problem med halsen. & halsproblemen är vanligast under vinterhalvåret..

vilka är förvånad över att det är jag som drabbas? ni blir nog inte många.
PUSS


090713

helgen blev ingenting som tänkt, förtördes av vuxna människor. jag orkar inte ens skriva om det. jag är bara så besviken. ledsen & ärrad, även fast jag vart med om det förutom och även fast jag vet att det inte var sista gången..


på toppen av detta helvete så har mina halsmandlar sagt sitt också, jag vettefan vad dom håller på med, och sköterskan jag pratade med tyckte likadant så om en timme ska jag på hälsocentralen (antagligen för att inte få någon hjälp alls, någon som någonsin fått det där?) och sen klockan 12 börjar jag jobba.

gudskelov att mamma är hemma igen.
PUSS

15:35

känns fortfarande som att klockan är 12 på förmiddagen typ. insåg att den inte var det nu eftersom att mamma kom hem från jobbet.

iaf så har jag gjort massor av pannkakor, ätit pannkakor & kollat på film med faten & gisela, perfekt mys väder. men nu kom vi alla på att vi kanske borde göra något vettigt också, så jag ska nog sätta igång och städa så att jag får lite bättre samvete. & lite finare rum som sagt. för nu har jag nog fått alla mina vänner att klaga haha, fast angelica såg det när det var som värst mahahaha.

men later on då dudes.. & imorgon blire förhoppningsvis dunder.
PUSS

090710

en dag, då jag faktiskt är lalalalaledig, yes, en av mina två lediga dagar i sommar, tjiho :) därför ska jag laga matlådor till de andra dagarna idag hahaha..

men bara över att få ha på mig mjukisbyxor typ får mig att vilja göra glädjeskutt..
hoppas att hela denna lediga dag blir ett enda  stort glädjeskutt, det behöver jag efter natten..




PUSS

090709, godnatt skalman.




sovgott lilla gubben
hälsa bella, mofasa & asta i himlen.





PUSS

11:30


vilket jeansmärke gör jeans hålen där skärpet ska gå för småa ? vafan, man kanske inte alltid har världens smalaste skärp. vet ni hur länge jag kämpade med att få igenom skärpet på bilden för ett tag sen ? FÖR länge..








 
hälsokost tabletter är verkligen hälsokost tabletter, dom är fula, luktar illa och smakar därefter.. nu hoppas jag bara att de hjälper.


PUSS

090708

svar till emie: jaa om du bara kan ta & pallra dig hem så är det datumet spikat för dig & mig !! som varje år du vet ? :D.


& igår kom jag på under tiden jag pratade med faten att något dramatiskt ska jag ta mig till, något man inte får göra helst, mer detaljer kan jag ju inte ge ut, för det skulle nog inte uppskattas av alla som läser va.
& igår var jag även jäkligt glad eller not när jag pratade med faten, ungefär såhär lät det..

f- är du hemma sen?
c- ja om ingen ringer och frågar ifall jag vill följa med och råna ica i brunflo eller bränna ner ok lungvik så är jag nog hemma.
f- snusen är billig i brunflo.


haha ja ganska vettig konversation, och inte blev den vettigare när hon kom hit och var arg på sin mamma och jag vet inte riktigt vad jag var arg på, michael fick väl kanske en hel del ej så rättvisa kommentarer från min sida av soffan.
eller jo förresten, min deppression idag började då jag insåg att jag skulle jobba på lördag, bläääo, har ingen ledig lördag i sommar alls, så har jag lovat att jag kan jobba för en vän den enda lediga lördagen jag har.. bra camilla jävligt BRA !!

nu blev jag seriöst sur igen, måste nog äta frukost och rycka upp mig.
PUSS


20:15

idag gick det jätte bra att jobba, jävligt intressant va.

ne nu ska jag fortsätta kolla på michael jacksons "begravning" på tv4, häftigare människa som påverkat så oerhört mycket folk i hela världen, man får rysningar av allt.

later..
PUSS

090707

ännu en dag av arbete väntar.. bara att köra på i den vanliga takten. hoppas dock att när jag kommer uteanför dörren att det inte är lika pisskallt som igår, det tål jag inte. huvva.

igår kollade jag på beck & åt popcorn, då saknades emma. men det är många som saknas, jag gillar inte att sakna, det tar på en. men iaf, det löser sig, det är bara att hoppa på tåget igen, där alla andra är. undra bara hur man tar sig dit..

nu ska jag knyta skorna & gå till bussen.
PUSS

11:41

det är något som saknas..

090706

jobb jobb jobb jobb, typ något sådant ser dagarna ut, ge mig pengarna då bara..

i fredags var jag med anna, jennifer & jessica en sväng, det var mys även om kvällen blev väldigt kort för min del då jag var tvungen att hem och sova så jag orkade kliva upp på morgonen efter. lördagen så jobbade jag, sen åkte jag och daniel direkt upp till hans stuga där la familia var, där vare grillparty/underhållning och dans. knott så man ville ta livet av sig vare också.. kvällen slutade med att vi hets satte upp ett tält i panik haha, sen sov vi där i kylan och vaknade på morgonen av att det var så varmt så jag höll på kvävas, precis som tältning ska vara. mennee.. ja nu äre måndag igen och jag ska snart åka och jobba, riktigt skön dag idag, är på glitter mellan 12.30 - 17,wihiie.

förutom det såå.. vet jag inge mer just nu. ne.
PUSS

090602, något liknande.

jag börjar jobba om 12timmar, kanske borde sova.. blir alltid såhär sent när jag sover själv, fy skäms på mig då.  & trots all fika & dessutom pizza ätning idag, så börjar ändå magen göra sig påmind. så nu ska jag slå ihop lilla datorn och slänga mig i sängen och tänka bort alla hungriga tankar. you better wish me luck.

btw så var mötet idag så jäkla inspirerande & grymt, precis vad vi behövde. faktiskt. är så jäkla taggad inför jobbet nu alltså. goooo bikbok-brudar, snygga är dom också, det får man liksom lite på köpet. yey.

okej, ja jag är nog trött, för nu går fingrarna på tangenterna av sig själv och huvudet hänger liksom inte med vad som händer, typiskt. bäst att någon slår mig på fingarna, fy !!

godnatt & såntdär gulligt
PUSS

RSS 2.0